villain83 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 warran-ta je moc pekna,cena vic nez prizniva,kdybych bund nemel tri prdele,jdu do ni taky.Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 warran-ta je moc pekna,cena vic nez prizniva,kdybych bund nemel tri p....e,jdu do ni taky.Sakra.Díky, ještě včera byla sleva 20-30%, teď doplnili zásoby a zbytky doprodávají za supr peníze. Teď se ovšem budu tejden "klepat" aby mi byla. No když tak bude zanedlouho v prodejním vlákně. Za ty prachy by se jí snad někdo ujal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Za tyhle penize jsem Batbour nikdy nikde nevidel,je to fakt luxusni price,za to nekoupis ani nejlevnejsi kozbu v Kare,hadam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Tak bunda už je na cestě, nicméně od včerejška mě pronásledujou obavy, že mi zaručeně nebude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Tak bunda už je na cestě, nicméně od včerejška mě pronásledujou obavy, že mi zaručeně nebude .Tak jsem dnes také objednal z tohoto obchodu. Sice jinou, podle tabulky velikostí by měla sedět, ale dokud v ní nebudu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Tak jsem dnes také objednal z tohoto obchodu. Sice jinou, podle tabulky velikostí by měla sedět, ale dokud v ní nebudu...... A cos objednal? Mimochodem já vel. M a ty? Třeba budeme měnit . Nebo trochu zaplníme prodejní vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 (upraveno) No, já objednal XXL, takže jestli nesedne, tak mne klepne pepka. Shawl collar bedale jacket, taková podzimní, si myslím.... Upraveno 25. července 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No tak už je doma, takže do večera mě čeká chvilka napětí a pokud se objeví v prodejním vlákně tak aspoň budete vědět, že jsem se netrefil. Na vrácení je tuším 28 dní, takže bych ji pár dní nechal zde v nabídce a pak když tak přinejhorším poslal zpět. No, ale proč stahovat gatě, když brod je ještě daleko, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Warann: pevne verim, ze jsi pouzil muj navod, jak velikost zmerit a overit, takze jsem naprosto klidny, ze ti bunda zichr bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No jednak jsem lajdák (na precizní měření), jednak jsem v zimě v Lodýně zjistil, že mají tak zvláštní stříhy, že většinou je mi M, někdy ovšem L a jindy S. A o těch bundách, který mají velikosti po číslech ani nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Na tech strankach je prave dobry to, ze ti to srovna tebou merenou bundu s tim konkretnim modelem a velikosti, ktery vybiras. Takze mas hodne dobrou predstavu, kde to bude volnejsi, delsi, mensi atd. Tos tak pro koho jsem se tu s tim psal?! Lajdaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tak je doma. Přes pupek je setsakra natěsno. Ještě si nechám čas na rozmyšlenou, jestli si jí nechám, a zhubnu ...... nebo pojede zpátky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No tak tady je, akorát pořád nevím zda mi je (foto mi poslala manželka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 pro zajemce o klasicke Barbour bundy: Beaufort a Classic Bedale v Denim Heads skladem za 9 litrů??? si krupli do textilu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tak jo, klaplo to. Tentokrát jsem měl víc štěstí než rozumu. Sedí super. Jen mi připadá, že na Barbour je málo "vidlácká", takže časem ještě budu muset přokoupit Bedale nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No super, at se nosi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Díky skoro už se těším, až bude podzim. Vlastně ne, na hnusný počasí je času dost. Ale mám radost, hlavně že mi sedí, opravdu jsem to dost střelil. Ono, když mají poslední kus za polovic, tak není moc času na rozmejšlení. U toho Bedale to bud easi horší, tam to je po číslech. Tu máš ty, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No tak ted si me dostal...myslim ze jo. A na podzim uz se tesim taky...moc jsem si ji neuzil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Nemá někdo typ na bundu z plátna jako dělá Barbour, ale větší velikost. Ty pidi velikosti co dělají mi nejsou pomalu ani na zkoušku (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 No tak ted si me dostal...myslim ze jo. A na podzim uz se tesim taky...moc jsem si ji neuzil. No tak ted si me dostal...myslim ze jo. A na podzim uz se tesim taky...moc jsem si ji neuzil. jo, máš Classic Bedale, aspoň jsi to sám psal pár stránek zpět Nemá někdo typ na bundu z plátna jako dělá Barbour, ale větší velikost. Ty pidi velikosti co dělají mi nejsou pomalu ani na zkoušku ((Zkus značku Scippis, Roman I. o ní psal pár stránek zpět. Velikosti nevím (sám mám M, takže to neřeším), ale třeba Ti to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se