krutor Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Kdyby nekdo chtel bedale tak na zalandu maji za 2500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Nevim proc, ale nejde mi tady dat odkaz. 3160kc a sleva 20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Jo, už jsem koukal. Jenom navy a v 56. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Jeste pred chvilkou i 54 a neco. Rychle to mizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Kromě jinýho, oni tam mají popisky na posr...., ale není tohle nějaká odlehčená verze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Chlapci, vedel by mi niekto poradit kde kupit liner do Bedale SL? Rad by som ju nosil aj v chladnejsom pocasi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Tak diky. Aspon zena si udelala radost, nasla tam nejakej Barbour kabat z cca 7 tis na asi 2 tis a nejaky drobny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 @jankoxxx U nas treba bych se koukl treba tady https://www.gentlemanstore.cz/obleceni/bundy-a-kabaty/ pripadne klasika v GB https://www.countryattire.com/cs-CZ/ tam pozor, nemuzes “prepnout na cesko” nebo jak to tam maji, ponevadz pak nabidka Barbour proste zmizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 U mňa po pár rokoch s Liddesdale nový kúsok - Barbour Ashby. Perfektná bunda, skvelý materiál a vôbec celkový dojem. Jediné čo mi nesedelo je ten klasický Barbour široký strih rukávov takže išla najprv na úpravu ku krajčírovi. Tretí kúsok bude už určite wax jacket a určite zase v olivovej farbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Na zalando lounge je právě akce na Barbour, kdyby někdo náhodou potřeboval doplnit šatník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Tak to jsem nestihl, resp. si nevybral, ale včera jsem nějak mimo plán objednal z Countryattire bundu ASHBY, což je v podstatě taková modernější interpretaci Bedale, tak jsem zvědav. Každopádně červenej tarnan uvnitř je super, o to víc doufám, že to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Kucí, myslíte, že je to origo ? ted na mne vyskočila tato stránka a nějak si nejsem jist…. Plus by mne asi zajímalo, zda-li s tímto www máte zkušenosti Děkuji https://www.dustday.com/collections/men-jacket/products/casual-all-match-hunting-jacket-uxjz?spm=..collection.collection_1.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 52 minutami, Lobber napsal: Kucí, myslíte, že je to origo ? ted na mne vyskočila tato stránka a nějak si nejsem jist…. Plus by mne asi zajímalo, zda-li s tímto www máte zkušenosti Děkuji https://www.dustday.com/collections/men-jacket/products/casual-all-match-hunting-jacket-uxjz?spm=..collection.collection_1.9 Shrnuti tady. Jinak tohle vypada jako original te bundy z odkazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Děkuji, pomohlo mi to …. Já si říkal , že je něco špatně … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Tak dnes dosla nova smradlavka. Ashby, tj uzsi defacto uzsi Bedale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Ta barva podšívky je hodně nezvyklá, ale vypadá to docela cool. Jaké to je číslo? Jaká barva? Odkud objednané? Fakt to vypadá hodně dobře.Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) @Hasňa Cervenej tartan - uz mam ruzny tlumenejsi verze podsivky, ale tahle se mi hodne libila. Velikost M (48/50), takze na rozdil od klasickejch Bedale a pod. je to jen po pismenech a ne po cislech. Mne to ale paradoxne vyhovuje neb 48 maly, 50 velky. Bral jsem klasicky Countryattire, s postovnym tl vyslo asi 4,4 tis. Jo, bunda je cerna, tahle cervena podsivka je pokud vim jen v kombinaci s cernou. https://www.countryattire.com/barbour-ashby-mens-wax-jacket/ca5059345.html?colour=Black Upraveno 30. března 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Dík za info. Fakt to vypadá nečekaně dobře.Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 U Bedale mám trochu problém, že když jsem si koupil menší velikost (jak je i doporučované), tak mám trochu kratší rukávy. Letos jsem objednal novou Bedale schválně větší (54), ale zase je to hroznej "pytel", visí to na mě a v ramenou je to velký. To je asi obecný "problém" Bedale i Beaufort, že moc nepodtrhují postavu, ale na člověku to visí, jak pláštěnka Ta užší Ahby mohla sedět teoreticky lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se