ggrand Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 zekon7302 : Prosím tě, potvrdíš mi, že nové oranžové Monstra mají orámované indexy lesklým kovem?
zekon7302 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 (upraveno) zekon7302 : Prosím tě, potvrdíš mi, že nové oranžové Monstra mají orámované indexy lesklým kovem?Ano. Upraveno 24. března 2014 uživatelem zekon7302
cowboy Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 myslím že tady není co řešit.......MONSTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR................
Sherwood Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Este sa chcem opytat, ci maju Orienty Mako/Ray bracelet s plnymi dielikmi, ci len ohybany plech. A btw. co poviete na Seiko SNZJ13K1 a ich bracelet? Pocul som o nom rozlicne nazory, jeden tvrdi ze je full z lisovaneho plechu, iny tvrdi, ze len clanok, ktory dosada na puzdro.Nuz a uz sa priklanam cenovo asi skor k Orientom Mako/Ray, predsa len pre studenta su hodinky cez 200e dost drahy spas
ggrand Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Orienty mají tah z plného kovu. Seiko 5 Sports mají až na výjimky dílky z lisovaného tlustého plechu, takže vypadají jako plné, ale nejsou, působí laciněji. Tah na Makách až na sponu a koncovky u pouzdra(plech) působí velmi poctivě.
Sherwood Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Aha, takze Mako sa zatial javia ako velmi fajn hodinky.
Marcus Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Aha, takze Mako sa zatial javia ako velmi fajn hodinky. Dokonce móóóc fajn. Přišly mi do cesty víceméně náhodou a nikdy by mě nenapadlo, že mě budou tak moc bavit.
karel hb Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Aha, takze Mako sa zatial javia ako velmi fajn hodinky.Když vezmeš v potaz cenovou kategorii, ve které se Maka nacházejí, tak určitě. Monstra jsou sice lepší ve všech směrech, ale zase jsou minimálně o 1000-1500kč dražší a ne každý se vyrovná s jejich vzhledem. Maka jsou totálně univerzální hodinky, hodí se úplně ke všemu. Já osobně bych malinko připlatil a šel do Rayů, jsou to sice s Makama stejné hodinky, ale Raye mají hezčí tah (vzhledově), jiný font písma na lunetě, lumi bod na vteřinovce a jiné indexy a ručičky. Ale každému se líbí něco jiného. Pokud netrváš na číslech na cifru a na krásné modré barvě, Raye mají tmavší a ne tak hezký odstín, šel bych do Rayů. Jen se připrav na to, že Ti časem začne trochu "šilhat" datum. Nemusí to být pravidlem, ale zatím jsem jich viděl víc s tímto postižením než bez. To se Ti u Monster nestane, jak napsal ggrand, Monstra jsou prostě výš, ale i cenou.
Sherwood Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2014 A Btw teraz som videl na chrono 24: http://www.chrono24.sk/seiko/seiko-skx781-orange-monster-200m-stainess-steel-diver-watch--id2428236.htm?query=seiko+monster&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmMonstery za 145e plus doprava. Chcem sa spytat, ci niekto nemate skusenosti ako to s takym niecim chodi. Pokial vime, tak Hongkong je bezclova zona, takze asi by som musel platit CLO v SR, alebo by sa tomu dalo nejako vyhnut? Ak totiz pripocitam k tym 145e postovne 15-20e, tak dostavam cenu, za ktoru sa Monstery fakt neodmietaju. A este jedna otazocka: podla coho sa na chrono24 urcuje, kto je trusted seller?Diki moc
Rainee Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 AhojteMam jednu otazku na majitelov Seiko Monster...na mojej rucke 17,5 cm budu vyzerat a nosit sa v poho alebo radsej tie 007dakujem za rady Mám obvod zápěstí cca 170 mm a ruku spíš takový lovečák, ale monstra už mi přišly trochu hraniční....ale mám v oblibě spíše menší hodinky.
Pulsar Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Orienty mají tah z plného kovu. Seiko 5 Sports mají až na výjimky dílky z lisovaného tlustého plechu, takže vypadají jako plné, ale nejsou, působí laciněji. Tah na Makách až na sponu a koncovky u pouzdra(plech) působí velmi poctivě.Plný tah poznám, že má ke zkrácení ty osičky vidět z boku?A jen se vytuknou při zkrácení? A dílky jsou z boku plné. A tah z lisovaného plechu se zkracuje že se musí na vnitřní straně roztáhnout ty oblouky vyndat dílek a pak zase stlačit zpět? A na straně těch dílků vidíš takové-to slisování?
Sherwood Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Nuz, menim nazor. Monstery su moc velke a pre mna zbytocne drahe na moj vkus. Asi idem konecne objednat z creationwatches a tak sa pytam, ci Orient Mako v netradicnej zelenej :http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-mako-automatic-diver-em75006w-mens-watch-4078.html?currency=EURalebo Seiko SNZF17 cierna http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-23-jewels-100m-snzf17k1-snzf17k-snzf17-1464.html , pripadne bicolor. Ktore su podla vas presnejsie a lepsie spravene? Na vodotesnost teraz nehladim.
lub Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 mako neznám, ale s babysumo chybu neuděláš. měl jsem dvoje (bílý ciferník a pepsi) a právě pepsiny jsou podle mě nejpovedenější:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50244-sumo-x-babysumo/?hl=%2Bsumo+%2Bvs.+%2Bbabysumohttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/?p=821647
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se