kubson Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 momentálně je situace taková, že úpravy by cenu hodinek posunuly do takové výše, kterou by asi jen málokdo ze zde přítomných byl ochoten zaplatit, takže prozatím dávám tento projekt "k ledu" pokud by si někdo na zorganizování takové LE troufal, samozřejmě platí má nabídka na dodání základních verzí za bezkonkurenčních podmínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 Takze to vypada, ze si poridim serii a casem si necham predelat cifernik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 Takze to vypada, ze si poridim serii a casem si necham predelat cifernik. vidim to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 dany,martin: je nás tady víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2007 kubson rika - ten "někdo" nebyl by schopný vrhnout se i na archimede pilot LE? afrikab rika - Uvidime jak bude reagovat na nas navrh. Jestli jej zvladne, tak ti na nej dam mejla. Radeji jej necham otestovat na obyc hodinkach. ...nadeje umira posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2007 Co oranžová vteřinovka? vypadá zajímavě http://gallery.photo.net/photo/5429855-lg.jpg ....co je tohle za reminek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2007 Zdravím všechny příznivce leteckých hodinek. V souvislosti se zvednutým zájmem o letecké Steinhard uhren (alias Robert), který ale zase rychle opadl, jsem zauvažoval nad \"vlastní\" edicí leteckých hodinek, založených na Archimede od Icklera. Jelikož Archimedy už mám také v nabídce (ehm ), byla by cena \"vstupního materiálu\" - tj. sériových Archimede za příznivé ceny. Otázkou už jen zůstávají custom úpravy, které by z již tak velmi dobrých Archimédů udělaly téměř dokonalé Flieger watch. Dovolil jsem si připravit soupis základních úprav, na kterých se asi shodne velká část zájemců a budu velmi rád, když přispějete se svou konstruktivní trochou do mlýna - jestli by byl vůbec zájem, kde a za kolik by úpravy byly proveditelné, vlastní návrhy úprav apod. Archimede Pilot LE založeno na ref.: UA7919-A1.5 (alternativně na UA7939-C1.1 s Etou 7750) specifikace sériového modelu - ETA 2824 - průměr 42mm, 10mm tloušťka, letecká korunka - 50m vodě odolnost - průhled na strojek minerálním skl. - ploché safírové sklíčko základní úpravy - konvexní safírové sklíčko (ideálně s vnitřní AR úpravou) - ciferník bez popisů a datumky - oranžová vteřinovka další úpravy - označení LE na pouzdru? - nápisy na dýnku? - dekorace strojku? rotoru? - vlastní řemen? - plné dýnko? http://www.archimede-uhren.de/images/7919-a15-15.jpg To kubson - Aká by bola tá priaznivá cena sériových Archimede Pilot ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2007 kubson - jaka by byla cena tech s modrymi ruckami u tebe prosim? Dekuji za ino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2007 ceník bude příští týden na webu, sleva pro rezidenty chronomagu je možná, informace na mailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2007 momentálně je situace taková, že úpravy by cenu hodinek posunuly do takové výše, kterou by asi jen málokdo ze zde přítomných byl ochoten zaplatit, takže prozatím dávám tento projekt \"k ledu\" pokud by si někdo na zorganizování takové LE troufal, samozřejmě platí má nabídka na dodání základních verzí za bezkonkurenčních podmínek Ahoj Kubo.Neházel bych flintu do žita.Schauer má teď na svých stránkách aktuální limitku flígrů k svému 80 výročí.Líbí se mi umístění názvu l.e. a jména zadavatele přímo na kalibru.Jsou dražší než Archimede ale bez data,modré ručky a bez názvu firmy na číselníku za cca 600euro.Myslím,že kdyby se nás dalo aspoň dvacet dohromady tak by z toho mohla být pěkná l.e.Ostatní na stowa.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 to kubson: poslal jsem mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 to kubson: poslal jsem mail na mail, který měl s archimede le pramálo společného, jsem odpověděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 ZJ pokud jsem text na Stowa.de pochopil správně, ta možnost objednávat limitku je tam pro ty, kdo si včas poslali předobjednávku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 ZJ pokud jsem text na Stowa.de pochopil správně, ta možnost objednávat limitku je tam pro ty, kdo si včas poslali předobjednávku :-( ..já myslel,že by nám udělali naši vlastní l.e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Tipoval bych, že takovou customizovanou sérii by mohl zvládnou "Laco by Lacher" - www.laco.de Jedna sami mají pilotní hodinky v nabídce a jednak mají odnož "Lacher Werbeuhren", která nabízí zhotovení reklamních hodinek podle přání ctěných Kunden http://www.lacher-uhren.de/de/werbeuhren/geht.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Laco by byla dobrá volba... jsem s nima maximálně spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Ja ja Ich auch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2007 Onion čéče ty máš Portuguese? Nádhera.. Jsem líný hledat ve fóru, hodíš pls nějaký link /pokud tedy už byly zveřejněny/ A spokojenost nebo to po nějaké době vyprchalo??? Dííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2007 Je to starej historickej kousek U Dušáka z něj šli do kolen... Pan majitel říkal, že tak pěná IWC neviděl. Jednoduchý ciferník, tři ručky, vteřinovka na 6tce.. Zkusím to vyfotit... Tady jsem fotil jenom svoje Prim které mám třeba teď na ruce ... http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...e=Wilde+Sau.jpg Ale moje Laco budí stejno pozornost... Je to limitovaná edice "Noční stíhači" a čumí po nich i frajírci s hodinkama za desetinásoné ceny Teď mám zálusk na Stowa Marine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se