moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Nemůžeš takhle porovnávat současnou produkci Rolexu a starší modely. Pořizovací hodnota je zcela jiná.Jak to myslíš? Nechci přímo vintage model Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Sorry, přehlídl jsem jednu 1 chceš zelený keramiky, ne klasický Lunette verte k 50 výročí, tedy 16610LV. myslel jsem že chceš porovnávt dva různé modely. Keramiky jsou prostě dražší. BTW, jak psal, tuším Sibiř, zatím moc nerostou a těžko predikovat kde budou za tebou zmíněných 10 let. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 nakonec jsem se rozhodl pro SOH42 a o víkendu budou :-) . Možná by stálo za to tu diskuzi zamknout, aby se tady nikdo zbytečně nevysiloval nápady, když už jsi vybral?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Možná by stálo za to tu diskuzi zamknout, aby se tady nikdo zbytečně nevysiloval nápady, když už jsi vybral?.Nene to jsi špatně pochopil! ....pro SOH42 si jedu teď o víkendu (řešil jsem už v jinem vlakně jestli je pořídit...to byla jen odpověď mimo téma na otázku mimo téma)....Rolex chci kupovat do budoucna (v řádech měsíců). Takže kauza Rolex Submariner může být stále otevřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Rozumím a obdivuji tu vytrvalost několik měsíců před nákupem začít vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Rozumím a obdivuji tu vytrvalost několik měsíců před nákupem začít vybírat.No ono kdyby záleželo na mě, tak je koupím zítra :-) ale jak se říká "no money - no business" a taky až na to bude tak musím najít dobrou nabídku (dobrá cena,komplet balení a výborný stav) ....řekl bych najít excelentní kus jako tady dává např. Street Glide ....tímto ho zdravím a doufám, že až to bude aktuální, tak pro mě něco bude mít :-) (mít na to teď, tak bych uvažoval o těch jeho aktuálních černých keramikách LN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Zdravím, chtěl jsem se znalců Rolex zeptat, které Submariner-y jsou výhodné pro nákup z hlediska ztráty hodnoty.Abych objasnil o co mi jde.... chci si pořídit nějaké Suby,ale jedná se mi o to, když je budu za pár let prodávat (né-li déle), chci je prodat nejhůře za to, co jsem je koupil. Chci zkrátka někam uložit peníze a zároveň si udělat velkou radost. Z pročítání fóra jsem si ujasnil, že nové stroje kupovat nebudu. A co se týče mých sympatií, tak vedou zelené 116610 LV a dále pak s "historického" hlediska "bondovky" plechovky no date. Hodinky budu nosit jen ve vyjimečných situacích (doufám,že to nedopadne, že je budu nosit 3x ročně po čtyřech měsích )Díky za názory, Michal promiň, ale varianta nesundat je z ruky je přeci největším možným nákupním úspěchem, ne ?jestli to vidíš jinak, udělej si radost třeba stavebním spořením ....... Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 promiň, ale varianta nesundat je z ruky je přeci největším možným nákupním úspěchem, ne ?jestli to vidíš jinak, udělej si radost třeba stavebním spořením .......tak stavebko mě tak akorát dokáže nasrat :-)))) ....ale stejně podvědomě vím, že Rolex v krabičce nevydrží, to je jasný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 mo money lo love... v momentu, kdy das rolex na ruku, vitamin b ti chybet nebude - rolex je navykovy osobne bych ti keramicky LVcka nedoporucil - koukni se kolik se jich tu prodalo behem par tydnu od koupe. jsou nadherny, ale ne jako jediny rolady, potreboval by's k nim mit nejake jine 'na stridacku'. pokud by's chtel stary dobry plechace (14060, 16610 - at uz LN nebo LV) ve skvelem stavu s papirama, bud pripraveny, ze za ne zaplatis prakticky to same jako za zanovni keramicky suby... ja bych ti podorucil se kouknout po nejakych jeste starsich, s tritiovym dialem a ruckama, ktere maji uz ten spravny 'vintage look'. budou casto uz obouchane a dost mozna i bez papiru, ale vypadaji cool a nemas pak obavy o to, jestli s nima nekde klepnez o futra,... na novych/zanovnich budes neustale pozorvat kazdou novou vlasovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Já mám rád třeba Suby 5513 nebo 1680(0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Zeptám se jako lajk....v čem jsou plecháče tak odlišné od keramiky? .....jen tím, že jsou to "ty starý dobrý plecháče"? V tomhle zaostávám, čtu tenhle názor tady často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 To musíš mít na ruce abys pochopil ale za mě nejsou lepší ani horší. Prostě jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 To musíš mít na ruce abys pochopil ale za mě nejsou lepší ani horší. Prostě jiný.to určitě vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 udělej si radost třeba stavebním spořením .......+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Já jsem měl plecháče jako svoje první rolády a do týdne jsem se jich zbavil, byly to moje první hodinky za těžký prachy a prostě ten lehkej plechovej tah a škaredá spona mi s tou cenovkou dohromady nešly... Větší nesmysl už je v té ceně jen Grand Seiko... To co píšu, tak samozřejmě myslím v případě, že má člověk jen jedny rolexky, jako třetí, čtvrté hodinky do sbírky bych měl třeba 5513 nebo vintážní GMTčka velmi rád. Pokud jen jedny, tak z aktuální kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Já mám rád třeba Suby 5513 nebo 1680(0) 5513 má místo safíru hesalit,ne? Nebo nějaký jiný "plast" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Zeptám se jako lajk.... ...ve všech vláknech. Vybíráš mezi moonama a soh, což už je samo o sobě dost velkej nesmysl. To je jako bych řešil, jestli si koupím stan nebo trakař. Teď chceš rolády jako investici a prd o tom víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Plecháče jsou úžasně jednoduchý a strašně pohodlný, navíc ten zvuk při rozepínání prostě miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Prostě co je těžký, je drahý Na svatou trojici 16610, 16600 a 16710. Kterýkoliv z nich naprosto ideální jako24/7 hodinky. Klidně i jako jediný. IMO mnohem lepší než nový keramický modely. Já jsem měl plecháče jako svoje první rolády a do týdne jsem se jich zbavil, byly to moje první hodinky za těžký prachy a prostě ten lehkej plechovej tah a škaredá spona mi s tou cenovkou dohromady nešly... Větší nesmysl už je v té ceně jen Grand Seiko... To co píšu, tak samozřejmě myslím v případě, že má člověk jen jedny rolexky, jako třetí, čtvrté hodinky do sbírky bych měl třeba 5513 nebo vintážní GMTčka velmi rád. Pokud jen jedny, tak z aktuální kolekce. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) ...ve všech vláknech. Vybíráš mezi moonama a soh, což už je samo o sobě dost velkej nesmysl. To je jako bych řešil, jestli si koupím stan nebo trakař. Teď chceš rolády jako investici a prd o tom víš. Proto se ptám....od toho to fórum je ne?! A když o tom víš nejvíce, tak napiš něco smysluplného.A nemíchej dvě vlákna dohromady....tady řeším jinou věc. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se