Conrad Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Měl jsem nic moc sluchátka SONY. chtěl jsem lepší zvuk tak jsem na doporučení koupil Sennheiser MOMENTUM 4 .Zvuk je parádní, ale že bych se v nich cítil komfortně to se nedá řici, nevím jak někdo může mít sluchátka celý den na uších. V mém případě budou asi jen dvě možnosti, buď jiná sluchátka nebo kupírovat uši což se mi jaksi nechce.
African Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Já jedu upřímně BT také jenom venku při sportu, doma drát Pentaconn 4.4mm Audio Technica ATH WP-900 a jsem happy. Jinak já nemůžu nic drahého co se Dap týká, protože to se mnou nemá lehké na cestách, ale překvapilo mě že ten prcek má opravdu sílu a dokáže vybudit i jinak hladová sluchátka co jsem ho zkoušel na obchodě Jestli to je tento údaj, nevím, zase tak tomu neholduji 661mW32Ω. Takže kdo hledá levnou krabičku do nepohody aby se o ni moc nebál, co i vcelku obstojně hraje, tohle si myslím že je fajnová volba. https://en.shanling.com/product/456 Upraveno 9. února uživatelem African
filltos Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Afri, teď jak na to koukám, tak mi došlo, že máš čína přehrávač. Co se to stalo?
African Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února 30 minutes ago, filltos said: Afri, teď jak na to koukám, tak mi došlo, že máš čína přehrávač. Co se to stalo? Už jsem to tady vysvětloval Nebylo už kudy kam, Pioneer s ničím novým nepřišel, tak jedině si pořádně připlatit za Astell a Kern, co mě tenkrát napadlo a to se mi nechtělo.... Osobní audio číňan válcuje horem, dolem, to se nedá popřít, apoň že ta sluchátka se ještě dají dobře u konkurence. Nedávno jsem četl, že prý i Beyerdynamic už také koupil číňan, ano?
Conrad Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Je to dobrá koupě nebo v podobné cenové kategorii plus.minus je nějaký lepší tip? MOONDROP Space Travel Upraveno 9. února uživatelem Conrad
Harwey Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února za tie peniaze je to myslim plus minus jedno, ale pisu ze su ok, az na vydrz https://avmania.zive.cz/levna-tws-sluchatka-moondrop-space-travel-nabidnou-prekvapive-dobry-zvuk--anc-smirit-se-musite-s-kratkou-vydrzi#
Conrad Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 2 hodinami, Harwey napsal: za tie peniaze je to myslim plus minus jedno, ale pisu ze su ok, az na vydrz https://avmania.zive.cz/levna-tws-sluchatka-moondrop-space-travel-nabidnou-prekvapive-dobry-zvuk--anc-smirit-se-musite-s-kratkou-vydrzi# Houby se v tom vyznám, zase to nebudu používat tak často, nebudu s tím chodil po ulici spíše to mám na učení jazyků nebo coutry hudbu, nepotřebuji tisíce fukcí jako je třeba Akcelerometr, Gyro senzor, Hallův senzor, Senzor tlaku, Senzor přiblížení, Dotykový senzor, VPU(Voice Pickup Unit) stačí mi základ. Polepšil bych proti těm Moondrop těmahle Samsung Galaxy Buds FE nebo jiný nápad v téhle relaci? díky za radu
Harwey Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února to mas uplne jedno podla mna ktore kupis, ak len na hovorene slovo, obcas country... mozu byt aj tie samsungy, alebo si pozri nejake zakladne JBL si myslim ze vsetko je to kolo 40-60 EUR rovnaka kvalita
Conrad Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 12 minutami, Harwey napsal: to mas uplne jedno podla mna ktore kupis, ak len na hovorene slovo, obcas country... mozu byt aj tie samsungy, alebo si pozri nejake zakladne JBL si myslim ze vsetko je to kolo 40-60 EUR rovnaka kvalita Omlouvám se, nechci tě zbytečně připravovat o čas, ale byl by jsi tak laskav a podíval se na galaxy buds 3FE dnes je totiž do půlnoci nabízí vzhledem k zlatu na olympiádě s slevou téměř 700 kč za 2700 co myslíš díky za trpělivost
OndraPod Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) Nemáte někdo tip na solidní náhradní kabel k Moondrop Blessing 3 s 2-pinem, ideálně s 3,5 jackem, ale může být i 4,4 mm do cca 1,5k Kč?? Originál mi odešel ani né po roce, tak jsem koupil náhradní(už ani nevím co) a ten vydržel opět rok a zase vynechává levé sluchátko Nevím no, laciný KZ5 jsem používal šest let a kabel jsem měnil jednou... Upraveno 18. února uživatelem OndraPod
AlfGS Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Zdravím vespolek milovníky hudby obecně. Podařilo se mi udělat pěknou blbost, odchází mi moje in-ear sluchatka značky "no name low cost". Měl jsem možnost vyzkoušet B&O Beoplay EX a to jsem neměl dělat. Zvuk naprosto luxusní,přesně co bych chtěl. Problém ale nastal díky jejich "výborné aplikaci" na androidu to funguje,ale k Macbooku Pro s M1 cipem to prostě nepřipojíš,což je problém.Mám to tak 50/50 ( telefon / noťas) poslech hudby,podcasty,mluvené slovo atd. Cenu bych i zkousl,jako je to dražší ale sere mě hlavně to,že to nejede s macbookem. Poradíte někdo jiný sluchátka co pojedou i na A16 (Pixel8) a zároveň na macbooku? Ideálně zvukově a kvalitou srovnatelné s B&O Beoplay EX? Díky moooooc
AlfGS Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) Před hodinou, blackwhit napsal: Koukni na Technics EAH-AZ100 Diky na ty jsem se dle recenzí díval,ale za 7,5K už je to moc.Přece jen B&O se daji sehnat ve sleve za cca 4,5K Jeste jsem cetl dobre hodnoceni na Sony WF-1000XM5 Upraveno 19. února uživatelem AlfGS
ragu Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Budu sledovat. Mam airpods pro 2 a serou mě, protože mam pořád pocit, že mi vypadnou z ucha, hlavně ve fitku. Zkoušel jsem i koncovky z paměťový pěny. Ale nesnesu takový ty držáky za ucho a podobně. Takže potřebuju in ear s dobrým zvukem, ANC a lepším držením v uchu. Měl jsem kdysi Jabra elite a ty seděly fajn, ale zas byly zvukově horší a anc vůbec
juk Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 1 hodinou, ragu napsal: Budu sledovat. Mam airpods pro 2 a serou mě, protože mam pořád pocit, že mi vypadnou z ucha, hlavně ve fitku. Zkoušel jsem i koncovky z paměťový pěny. Ale nesnesu takový ty držáky za ucho a podobně. Takže potřebuju in ear s dobrým zvukem, ANC a lepším držením v uchu. Měl jsem kdysi Jabra elite a ty seděly fajn, ale zas byly zvukově horší a anc vůbec Co takhle Pixel Buds Pro 2. Mám jedničky a jsou OK. Používám je s Pixelem a Chromebookem. Jen si rozmyslí, u jakýchkoli sluchátek, jestli ti nebude vadit dotykové ovládání. https://store.google.com/product/pixel_buds_pro_2?hl=cs
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 3 hours ago, ragu said: Budu sledovat. Mam airpods pro 2 a serou mě, protože mam pořád pocit, že mi vypadnou z ucha, hlavně ve fitku. Zkoušel jsem i koncovky z paměťový pěny. Ale nesnesu takový ty držáky za ucho a podobně. Takže potřebuju in ear s dobrým zvukem, ANC a lepším držením v uchu. Měl jsem kdysi Jabra elite a ty seděly fajn, ale zas byly zvukově horší a anc vůbec Na sport mám nejlepší zkušenosti s Comply pěnovými nástavci, drží úplně famózně a nevadí. Někteří výrobci jako třeba Sennheiser je dávají už běžně k sluchátkům ve velikosti M. Silikon většinou začne potem klouzat a je úplně jedno jaké máš sluchátka.... https://www.complyfoam.com/?srsltid=AfmBOoq3GV3Loj0yNqvLUVqZf46KUkV3xU7FYCBPp3ec4ZFCBDwIUErt
ragu Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Pěnový nástavce mam, sice kopírku z aliexpresu, ale je to stejný. U mě je to proste tvarem toho sluchátka, asi mi nesedí in-eary se stopkou/nozickou.
AlfGS Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Me prave paradne sedly do ucha ty B&O,no skoda te vyjeb...e aplikace tim to cely dost zabili,jinak mi sedly vyborne.No bohuzel s macem to nefakalo. Jeste jsem dle recenze cetl,ze chvali kvalitu u OnePlus Buds 3 pro...
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 2 hours ago, ragu said: Pěnový nástavce mam, sice kopírku z aliexpresu, ale je to stejný. U mě je to proste tvarem toho sluchátka, asi mi nesedí in-eary se stopkou/nozickou. Stejný to není, Comply je malý zázrak, ale to prostě musíš zkusit, na druhou stranu jsou vcelku drahé.... Ještě mrkni na řadu Sennheiser sport, mají to vcelku vymazlené a řada Momentum hraje super Stejně jestli budeš tvrdě makat, třeba běh v létě, přejdeš ze silikonu na Comply... odzkoušeno
ragu Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Objednal jsem teda ty novy Comply a jestli to nepomůže, budu vinit celou Afriku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se