Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem nic moc sluchátka SONY. chtěl jsem lepší zvuk tak jsem na doporučení koupil Sennheiser MOMENTUM 4 .Zvuk je parádní, ale že bych se v nich cítil komfortně to se nedá řici, nevím jak někdo může mít sluchátka celý den na uších. V mém případě budou asi jen dvě možnosti, buď jiná sluchátka nebo kupírovat uši což se mi jaksi nechce.

Odesláno (upraveno)

Já jedu upřímně BT také jenom venku při sportu, doma drát Pentaconn 4.4mm Audio Technica ATH WP-900 a jsem happy. Jinak já nemůžu nic drahého co se Dap týká, protože to se mnou nemá lehké na cestách, ale překvapilo mě že ten prcek má opravdu sílu a dokáže vybudit i jinak hladová sluchátka co jsem ho zkoušel na obchodě 👍 Jestli to je tento údaj, nevím, zase tak tomu neholduji 🙈 661mW32Ω. Takže kdo hledá levnou krabičku do nepohody aby se o ni moc nebál, co i vcelku obstojně hraje, tohle si myslím že je fajnová volba.

https://en.shanling.com/product/456

Upraveno uživatelem African
Odesláno
30 minutes ago, filltos said:

Afri, teď jak na to koukám, tak mi došlo, že máš čína přehrávač. Co se to stalo? ;)

Už jsem to tady vysvětloval 😂 Nebylo už kudy kam, Pioneer s ničím novým nepřišel, tak jedině si pořádně připlatit za Astell a Kern, co mě tenkrát napadlo a to se mi nechtělo.... Osobní audio číňan válcuje horem, dolem, to se nedá popřít, apoň že ta sluchátka se ještě dají dobře u konkurence. Nedávno jsem četl, že prý i Beyerdynamic už také koupil číňan, ano? 🙈 

Odesláno (upraveno)

Je to dobrá koupě nebo v podobné cenové kategorii plus.minus je nějaký lepší tip?

MOONDROP Space Travel

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 2 hodinami, Harwey napsal:

Houby se v tom vyznám, zase to nebudu používat tak často, nebudu s tím chodil po ulici spíše to mám na učení jazyků nebo coutry hudbu, nepotřebuji tisíce fukcí jako je třeba Akcelerometr, Gyro senzor, Hallův senzor, Senzor tlaku, Senzor přiblížení, Dotykový senzor, VPU(Voice Pickup Unit) stačí mi základ. Polepšil bych proti těm Moondrop  těmahle Samsung Galaxy Buds FE nebo jiný nápad v téhle relaci?

díky za radu

Odesláno

to mas uplne jedno podla mna ktore kupis, ak len na hovorene slovo, obcas country...

mozu byt aj tie samsungy, alebo si pozri nejake zakladne JBL

si myslim ze vsetko je to kolo 40-60 EUR rovnaka kvalita

Odesláno
před 12 minutami, Harwey napsal:

to mas uplne jedno podla mna ktore kupis, ak len na hovorene slovo, obcas country...

mozu byt aj tie samsungy, alebo si pozri nejake zakladne JBL

si myslim ze vsetko je to kolo 40-60 EUR rovnaka kvalita

Omlouvám se, nechci tě zbytečně připravovat o čas, ale byl by jsi tak laskav a podíval se na galaxy buds 3FE dnes je totiž  do půlnoci nabízí vzhledem  k zlatu na olympiádě s slevou téměř 700 kč za 2700 co myslíš

díky za trpělivost

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nemáte někdo tip na solidní náhradní kabel k Moondrop Blessing 3 s 2-pinem,  ideálně s 3,5 jackem, ale může být i 4,4 mm do cca 1,5k Kč??

Originál mi odešel ani né po roce, tak jsem koupil náhradní(už ani nevím co) a ten vydržel opět rok a zase vynechává levé sluchátko :(

Nevím no, laciný KZ5 jsem používal šest let a kabel jsem měnil jednou...

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

Zdravím vespolek milovníky hudby obecně.

Podařilo se mi udělat pěknou blbost, odchází mi moje in-ear sluchatka značky "no name low cost".

Měl jsem možnost vyzkoušet B&O Beoplay EX a to jsem neměl dělat. Zvuk naprosto luxusní,přesně co bych chtěl.

Problém ale nastal díky jejich "výborné aplikaci" na androidu to funguje,ale k Macbooku Pro s M1 cipem to prostě nepřipojíš,což je problém.Mám to tak 50/50 ( telefon / noťas)  poslech hudby,podcasty,mluvené slovo atd.

Cenu bych i zkousl,jako je to dražší ale sere mě hlavně to,že to nejede s macbookem.

Poradíte někdo jiný sluchátka co pojedou i na A16 (Pixel8) a zároveň na macbooku?

Ideálně zvukově a kvalitou srovnatelné s B&O Beoplay EX?

Díky moooooc

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, blackwhit napsal:

Koukni na Technics EAH-AZ100

Diky na ty jsem se dle recenzí díval,ale za 7,5K už je to moc.Přece jen B&O se daji sehnat ve sleve za cca 4,5K

Jeste jsem cetl dobre hodnoceni na 

Sony WF-1000XM5

Upraveno uživatelem AlfGS
Odesláno

Budu sledovat. Mam airpods pro 2 a serou mě, protože mam pořád pocit, že mi vypadnou z ucha, hlavně ve fitku. Zkoušel jsem i koncovky z paměťový pěny. Ale nesnesu takový ty držáky za ucho a podobně. Takže potřebuju in ear s dobrým zvukem, ANC a lepším držením v uchu. Měl jsem kdysi Jabra elite a ty seděly fajn, ale zas byly zvukově horší a anc vůbec 

Odesláno
před 1 hodinou, ragu napsal:

Budu sledovat. Mam airpods pro 2 a serou mě, protože mam pořád pocit, že mi vypadnou z ucha, hlavně ve fitku. Zkoušel jsem i koncovky z paměťový pěny. Ale nesnesu takový ty držáky za ucho a podobně. Takže potřebuju in ear s dobrým zvukem, ANC a lepším držením v uchu. Měl jsem kdysi Jabra elite a ty seděly fajn, ale zas byly zvukově horší a anc vůbec 

Co takhle Pixel Buds Pro 2. Mám jedničky a jsou OK. Používám je s Pixelem a Chromebookem. Jen si rozmyslí, u jakýchkoli sluchátek, jestli ti nebude vadit dotykové ovládání.

https://store.google.com/product/pixel_buds_pro_2?hl=cs

Odesláno
3 hours ago, ragu said:

Na sport mám nejlepší zkušenosti s Comply pěnovými nástavci, drží úplně famózně a nevadí. Někteří výrobci jako třeba Sennheiser je dávají už běžně k sluchátkům ve velikosti M. Silikon většinou začne potem klouzat a je úplně jedno jaké máš sluchátka.... 

https://www.complyfoam.com/?srsltid=AfmBOoq3GV3Loj0yNqvLUVqZf46KUkV3xU7FYCBPp3ec4ZFCBDwIUErt

Odesláno

Pěnový nástavce mam, sice kopírku z aliexpresu, ale je to stejný. U mě je to proste tvarem toho sluchátka, asi mi nesedí in-eary se stopkou/nozickou.

Odesláno

Me prave paradne sedly do ucha ty B&O,no skoda te vyjeb...e aplikace tim to cely dost zabili,jinak mi sedly vyborne.No bohuzel s macem to nefakalo.

Jeste jsem dle recenze cetl,ze chvali kvalitu u OnePlus Buds 3 pro...

Odesláno
2 hours ago, ragu said:

Pěnový nástavce mam, sice kopírku z aliexpresu, ale je to stejný. U mě je to proste tvarem toho sluchátka, asi mi nesedí in-eary se stopkou/nozickou.

Stejný to není, Comply je malý zázrak, ale to prostě musíš zkusit, na druhou stranu jsou vcelku drahé.... Ještě mrkni na řadu Sennheiser sport, mají to vcelku vymazlené a řada Momentum hraje super 👍 Stejně jestli budeš tvrdě makat, třeba běh v létě, přejdeš ze silikonu na Comply... odzkoušeno :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...