Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jediná nevýhoda z môjho pohľadu sú pomerne tesné náušníky. Mám v nich uši trochu natesno, ale ešte sa dá. Plus k tomu okuliare, tak ich nemám na hlave rád dlhšie, než cca hodinu. Ešte nemusí vyhovovať koženka, ale sedia na ne velúrové náušníky Beyerdynamic. Ak by bolo treba, mrknem, čo to je za model. Zvuk veľmi príjemný, neutrálny. Podľa mňa sú lepšie, než sedemdesiatky, koré sú dosť ostré, aj keď zlé nie sú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ma vyznam priplatit si a miesto tu vychvalenych ath-m50x kupit tieto https://www.techhouse.sk/produkt/audio-technica-ath-msr7-bk-cierna/  ?  v danej kategorii som vypocul vselico ale jednoznacne pre moje usi boli tie msr7-cky jednoznacne najlepsie ...m50-ky som este nepocul

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odkaz ke komentáři

Fesaci, vedeli by ste mi poradit sluchadlovy zosilnovac s crossfeed efektom (prevedenie Jan Meier sa mi pozdava asi najviac)?

Vystup - 3.5mm/6mm jack

Vstup - najlepsie digital

Sluchadla - Beyerdynamic DT990pro 600ohm + AKG K240 55ohm, upgrade momentalne neplanujem

K PC mam Fiio E10 + APO ekvalizer s crossfeed efektom, zvukovo mi to plne vyhovuje. Rad by som nieco podobne k TV/DVD/.., zosilnovac by bol pripojeny k Denon AVR2310.

Meier zosilnovace som pozeral samozrejme ako prve, ale tam vidim len balanced vystupy alebo bez crossfeedu. Modely od SPL su moc drahe. Rad by som nieco do cca 200e. Zatial najblizsie k tomu co ocakavam je asi Behringer MONITOR2USB, aj ked ma extra ficurky co nepotrebujem ani nevyuzijem a vlastne ani neviem ci to viem zapojit, netusim ake moznosti konverzie ponukaju XLR konektory :)

Existuje este nieco podobne za maly peniaz? 

Odkaz ke komentáři

Slovy klasika Jaro Slávika: Neskúsiš - nevieš.

?Dobrý den,

bohužel musím říci, že černá varianta je podstatně odolnější, nebývá až takový problém se špínou, ale spíše s tvrdnutím kůže/barvy. Téměř u všech sluchátech s bílými náušníky začne barva postupně tvrdnout a náušníky mají tendence praskat nebo se loupat. Doporučuji volit spíše černou variantu.

s pozdravem

Štěpán Florus

http://www.audigo.cz?

hmmm, takze problem bude aj iny, nie len spinenie ... :(

Odkaz ke komentáři

.... Zvuk veľmi príjemný, neutrálny. Podľa mňa sú lepšie, než sedemdesiatky, koré sú dosť ostré, aj keď zlé nie sú.

Mám pocit, že jsem snad jediná bytost na zeměkouli, co má sedmdesátky upřímně ráda. Doteď si pamatuju - šel jsem si vybrat mezi MSR7 a padesátkama, no a dopadlo to úplně jinak :)

Odkaz ke komentáři

...

Z toho co jsem měl já v ruce nebo o tom uvažoval:

Aune M1s - puristickej offline přehrávač s výdrží kolem 11h a špičkovým neutrálním zvukem. Je to trošku cihla, ale hraje špičkově, přehraje všechny formáty, má symetriku a protože jde sehnat už jen z druhé ruky, jde sehnat lacino, cca do 3,5k.

Hiby R3 - naprosto špičková mašina s perfektní technicou výbavou, výborným zvukem, slušnou výdrží a rozumným rozměrem

...

AUNE M1S v ponuke je malokde, HIBY R3 z UK ide doviest, tak co vybrat? :)

Odkaz ke komentáři

Máš štěstí, že jdu kolem :-)

Meier Corda Jazz jsem měl a mohu doporučit.

Výstup je na klasický sluchátkový jack, není podmínkou symetrický kabel.

http://www.meier-audio.homepage.t-online.de/jazz.htm

Dik, ma zneistil ten podivne vyzerajuci konektor :) Existuje aj nieco lacnejsie, v klude aj z druhej ruky..? Uz dva dni googlim a okrem nezohnatelneho Meier Corda Cross-1 som k nicomu nedospel. Ten by bol najlepsi, ma to nastavitelne parametre pre crossfeed a mozem k nemu dat lubovolny zosilnovac. Viem, ze je schema "open source", ale postavit to sam nezvladnem ani omylom :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...