Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Fesaci, vedeli by ste mi poradit sluchadlovy zosilnovac s crossfeed efektom (prevedenie Jan Meier sa mi pozdava asi najviac)?

Vystup - 3.5mm/6mm jack

Vstup - najlepsie digital

Sluchadla - Beyerdynamic DT990pro 600ohm + AKG K240 55ohm, upgrade momentalne neplanujem

K PC mam Fiio E10 + APO ekvalizer s crossfeed efektom, zvukovo mi to plne vyhovuje. Rad by som nieco podobne k TV/DVD/.., zosilnovac by bol pripojeny k Denon AVR2310.

Meier zosilnovace som pozeral samozrejme ako prve, ale tam vidim len balanced vystupy alebo bez crossfeedu. Modely od SPL su moc drahe. Rad by som nieco do cca 200e. Zatial najblizsie k tomu co ocakavam je asi Behringer MONITOR2USB, aj ked ma extra ficurky co nepotrebujem ani nevyuzijem a vlastne ani neviem ci to viem zapojit, netusim ake moznosti konverzie ponukaju XLR konektory :)

Existuje este nieco podobne za maly peniaz? 

Novy Corda Jazz je nad moj limit, eBay ponukal iba strieborne verzie. Vsetky krabice mam v ciernej farbe, strieborne maju nulovy WAF. Nakoniec som to vyriesil zosilnovacom Project Head Box S2 + male kurvitko co sa zapaja na sluchadla a "simuluje repraky v miestnosti" nazyvany Headspace od Sonneteer. Na skusku som zobral jeden kus a ono to fakt funguje. Nie je to uplne klasicky crossfeed ako od Meiera alebo Moya, ale posluch je s tym ovela prijemnejsi. Zalezi aj na nahravke, na niektorych nespoznat, ze je daco v ceste, na inych je rozdiel pomerne vyrazny. Najvacsi rozdiel oproti crossfeedom je, ze neredukuje priestor a da sa pouzit aj na mobiloch s TRRS konektorom. Vyrobca sice nechce prezradit aku magiu pouzivaju, ale to nie je nic nezvycajne. 

Pre edukacne ucely si este nechavam postavit velmi jednoduchy obvod "Jan Meier Bass enhanced Lite crossfeed", aj ked velke zazraky necakam. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, jestli je mi touhle cestou pomoci, ale zkusím to. Připojil jsem Hidizs v nastavení DAC k ntb, stáhl jsem si ze stránek výrobce driver, ale nejde to. Přehrávač ve správným modu, připojenej  k ntb přes USB, v přehrávači sluchadla a ntb hraje z repráku jakoby se nechumelilo.

Jo, ntb přehrávač "vidí".

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pánové oběma díky. Už jsem to chtěl vzdát, ale zadařilo se. Po pravdě moc nechápu tyhle windows procedury, 9x uděláte totéž a teprve po 10. to najednou vyjde. Každopádně už to frčí. Je to příjemná změna.

A ještě jedna otázka, když připojím přes kabel místo sluchátek třeba dcery reprák Beats, bude to lepší než přes BT? Samozřejmě nejsem (úplně) padlej na hlavu a neptám se na nějaký hi-fi, jde mi o to, jestli, když si to pouštíme na "párty" v garáži u piva, to bude lepší. A ještě jednou dík.

post-29493-0-66607100-1552733152_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...