Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@jovani počkáme na větší odborníky, ale jakkoli mám padesátky rád, M11Plus je k nim už zbytečně moc, navíc by ti ten podle všeho hodně transparentní zdroj  - a právě za to si tady dost zaplatíš - zbytečně pokreslily.  Ono na tý paritě cena zdroje rovná se cena sluchátek (nebo jsou sluchátka dražší) obecně něco je. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ATH-M50X jsou v zásadě úplně v pohodě, ale osobně bych šel jinou cestou. Dáváš dokupy kombo DAP vyšší třídy za cca 19 tisíc + sluchátka za cca 3-4 tisíce. Klidně bych vzal DAP za cca 8-10 t. a o to víc bych přitlačil na sluchátkách. Třeba Aeon RT closed za 500 USD jsou téměř ženijální... a pokud ti nevadí open back konstrukce, tak v inzerci někdo prodává Sennheiser HD 650, prověřená klasika

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/dan-clark-audio-aeon-rt-review-closed-headphone.19393/

artc_main_product_photo_1_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Aeon RT mají nom. imp. kolem 12 Ohm, citlivost 91 dB. Atom dává celý 1 Watt do 32 Ohm, takže i tato relativně hladová sluchátka s přehledem nakrmí (ještě laboruji mezi low a high gain).
Focal Elegia a Oppo PM-3 hrají z Atomu vždy na low gain.
Jediný přechodný problém je FiiO M11 pro, tam na high gain a klasický 3,5 mm výstup v Aeon RT slyším, že se zesilovač malinko zadýchává. Proto mám objednaný symetrický kabel 4,4 mm a bude vymalováno

4.4 mm symetriku kabel do sluchadiel?
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Dostal jsem je včera a šel jsem kvůli nim spát až po půlnoci - projížděl jsem desítky oblíbených nahrávek. Jsou nejlepší ze všech IEM co jsem dosud zkoušel nebo měl nebo ještě mám. Násobně dražší JH Angie 1st gen si sice nechám, ale jen z nostalgie...
kde si kupoval Moondrop x Crinacle Blessing2:Dusk a kabel k nim?
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...