nAscA Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Sleduju tvou dnesni cinnost tak ani nebudu reagovat. Stejne nevim na co jsi reagoval ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Pánové nějaké doporučení na slušně (vyrovnaně) hrající špunty? Jdu hodit do koše svoje Phonak Audeo PFE, nesnáším ten debilní systém výměnných filtrů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak to je škoda, to jsou dobrá sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 To jo, ale po čase odchází ty výměnné filtry ... a výrobce se rozhodl nevyrábět šedé filtry ("normální") ... zelené ani černé filtry nemohu poslouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Cim nahradit Kossy Porta Pro v praci? Nosim okuliare, tak nieco, co mi neotlaci usi k okuliarom. Podla moznosti uzavrene ale lahke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Pánové nějaké doporučení na slušně (vyrovnaně) hrající špunty? Jdu hodit do koše svoje Phonak Audeo PFE, nesnáším ten debilní systém výměnných filtrů ... Já třeba poslední dobou hodně přemýším nad hifiman re400. Tak na ně mrkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Dík za tip, ty vypadají docela nadějně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Dík za tip, ty vypadají docela nadějně Testy na ně jsou vesměs velmi dobré. Hrají jak o řád dražší sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Neil Young pusta do obehu novy player... http://www.linkedin.com/today/post/article/20140314162557-269150-neil-young-launches-ponomusic-who-will-use-it?trk=tod-home-art-list-small_3 https://www.kickstarter.com/projects/1003614822/ponomusic-where-your-soul-rediscovers-music Pripomina mi to tvarom stare dobre iRiver prehravace... Co poviete, zaujimave? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Hmmmm... To je teprve ve fázi myšlenky.... K dostání bude kdy? P.S. Před 5 minutami jsem si objednal iBasso DX50 ;-) teď už jen kartu 128gb a můj iPod 160gb bude na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Testy na ně jsou vesměs velmi dobré. Hrají jak o řád dražší sluchátka.Už je mám, zatím nehrají lépe než Phonak, uvidíme jak to bude po burn- in fázi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Kde jsi objednal to iBasso? To jsou pry super stroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Mp4nation.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvatal.miroslav Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Moje současná přenosná konfigurace: iBasso DX100 + zesilovač Heir Audio Rendition 1 a IEM Heir Audio 5.0... Mám ji cca 9 měsíců a spokojenost. Sice to není zas až tak úplně kapesní, ale protože hodně cestuji, tak to nahrazuje domácí sestavu. Přecházel jsem z Cowon Z2 a Ultimate Ears triple.fi 10 Pro. Změna dost podstatná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 No, a prý že já jsem magor na sluchátka... dyk mám jen troje sluchátka a tři sluchátkové zesilovače... ten pán je holt jinej gang Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tak to je mazec. Já když sluchátka, tak zásadně přenosná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Já teda přenesu jakkoli velká sluchátka, ale na toto bych potřeboval Transit :-)Jinak ten chlap není blázen, ale profíkhttp://www.head-fi.org/t/634201/battle-of-the-flagships-58-headphones-compared-update-audeze-lcd-2-revision-2-6-4-13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 K htc používám Klipsch x10,hodně basové špunty ale velmi kvalitní zvuk.Kdybych chtěl neutrály tak jdu do Etymotic nebo Phonak ty mi taky seděly.K notebooku ale mam nejraději sve uz trochu poníčené Grado sr-60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Hmmmm... To je teprve ve fázi myšlenky.... K dostání bude kdy?P.S. Před 5 minutami jsem si objednal iBasso DX50 ;-) teď už jen kartu 128gb a můj iPod 160gb bude na prodejco tě přesvědčilo o koupi? dnes si o něm čtu celý večer a dost často se objevují problémy např. s načítáním souborů. Jinak to vypadá jako slušné zařízení. Také přemýšlím, že by se mi podobné zařízení hodilo. Boužel Hifiman je už moc drahý takže ibasso se zdá jako zajímavá alternativa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Byla to na můj vkus nezvykle spontánní a neplánované koupě, tak trochu náplast na páteční depresiZvukově to bude doufám velký krok nahoru proti iPod ClassicZbavím se opruzu s iTunesUž nebudu muset konvertovat FLAC A konečně zkusím muziku v high definitiona užil jsem si následný výběr kablíku k propojení se zesilovačemO tom zabugovaném firmwaru jsem četl, teď už jedou 14. výrobní sérii a nevím kolikátou verzi firmware, kde velkou většinu blbin vychytali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se