Andreas Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Ptáku, tak tyhle jsou "libový" ! Gratuluji !
typograf Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Ptáku, gratuluju! Tvoje foto na mně velmi zapůsobilo. Ani nevypadají malé, na tvé ruce. Jaký je průměr?
Pták Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Jestli to měřim dobře, tak 33 bez korunky. Jó, pacička hubená...
danycz Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 to ptak: fakt moc pekne. taky se mi libi takove zrekonstruovane primky. Alespon jedny bych si chtel poridit. Taky bych se chtel zeptat,jaky maji prumer a jeste jaky mas prumer zapesti, protoze opravdu na nem nevypadaji male. diky
Pták Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Zápěstí mám obvod 18 cm, ale to už asi dost odbočujem od tématu, nerad bych jako nováček někoho poprudil.
danycz Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 proc poprudil. Takhle si to dokazu lip predstavit. A myslim, ze nejenom ja. Je tu spousta novych (a uz takhle, v dobrem slova smyslu, postizenych) lidi. Mam taky prumer zapesti 18 a vidim, ze na nem vypadaji dobre. No a ted uz vim, ze tomu neuniknu. Co takhle stribrne diplomaty s hnedym tahem.
Honza.manta Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 V 13. 3. 2012 v 20:24, 'perfectsense' napsal: Já mám jedny - začínám:) Vitej. Tak schválně napiš za rok, kolik jich máš. Ten Rok je tak nějak limitní, jestli vydrzíš, tak jsi ztracen v prim chronobundusu.
financ Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 V 13. 3. 2012 v 20:24, 'perfectsense' napsal: Já mám jedny - začínám:) Jestli chceš aby to tak zůstalo, tak sem už nechoď :-) Hodinky jsou nemoc :-)
Lada61 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Tak to souhlas. Před 5. lety jsem dostal Primky a po čase jsem zjistil, že to nejsou Prim z Eltomu. Pak jsem doma v šupleti objevil dvoje, tak jsem si je nechal vyčisti, dal nový řemen ale pořád to nebylo ono. Nakonec jsem si udělal vloni radost a koupil v Eltonu speciály.Pořád to ale není ono,protože mají švýcarský trojek, tak teď čekám na Svatováclavské. Ale doufám, že to bude na chvíli stačit:smile_anim: Takže brzy to budou "zatím" 4 kusy.Ale uvidíme,co bude dál.
booker007 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Mě to potkalo na vánoce 2010. Objednal jsem si pro radost novější Primky v NOS stavu od prodejce momentálně prodávajícího pod nickem lodyha111 za celkem velký peníz. Jako naprostý zelenáč jsem si výši ceny tenkrát vlastně ani neuvědomoval. Druhé Prim "elegant" jsem dostal od Táty. Pak následovali v rychlém sletu dvoje hodinky od Oclok a byl jsem ztracen. Od té doby jsem každý den na chronomagu, aukru (vždy několikrát denně) a dalších portálech. Doma mám plněj kufřík hodinek Prim a náhradních dílů. Začínám shánět nářadí a studovat hodinky, tak aby byl do budoucna schopný udělat si drobné opravy sám. Někdy si říkám že tohle asi není úplně normální Hlavně moje přítelkyně je z toho vyloženě nadšená
atomicsteve Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 V 14. 3. 2012 v 13:22, 'booker007' napsal: Mě to potkalo na vánoce 2010. Objednal jsem si pro radost novější Primky v NOS stavu od prodejce momentálně prodávajícího pod nickem lodyha111 za celkem velký peníz. Jako naprostý zelenáč jsem si výši ceny tenkrát vlastně ani neuvědomoval. Druhé Prim "elegant" jsem dostal od Táty. Pak následovali v rychlém sletu dvoje hodinky od Oclok a byl jsem ztracen. Od té doby jsem každý den na chronomagu, aukru (vždy několikrát denně) a dalších portálech. Doma mám plněj kufřík hodinek Prim a náhradních dílů. Začínám shánět nářadí a studovat hodinky, tak aby byl do budoucna schopný udělat si drobné opravy sám. Někdy si říkám že tohle asi není úplně normální Hlavně moje přítelkyně je z toho vyloženě nadšená Jsem na tom dost podobně, jen hodinky mám z jiných zdrojů :-)
Petr Svetr Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Kupte si kluci veterána a s hodinkama bude utrum .
bohus76 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Dá se to spojit v jedno, hodinky jako veterána.Většina primek to splňuje
usadama Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Co se mě týče, mám něco přes třicet kousků a veterán by se taky nějaký našel. Jenom si musím postesknout, že si je moc neužiju. Do práce je nosit nemůžu a při mém největším končku - hledání detektorem kovů - si je na ruku taky nedám...
long Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 V 13. 3. 2012 v 20:24, 'perfectsense' napsal: Já mám jedny - začínám:) No ale člověče když nám obnovíš 5 let !!!!! staré téma tak sem můžeš dát klidně i fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se