Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 2. 11. 2020 v 19:23, Hardslimer napsal:

Bohužel nemám premium účet, takže na ni nemůžu mrknout.  :lamo:

Ale stačilo by, kdybys ji slovně přiblížil. :)

Rozšířit  

Byla to bonusovka k biltemove serii, takže to nebylo tak obtížné.

V 3. 11. 2020 v 8:38, filo-boxer napsal:

@Beet Gratuluju. Zkontroloval jsem si to u sebe a taky mi toho uz moc nechybi. Ale ta 5/5 bude orisek.

grafik.png.aca47c298e615ff7755b832f5f545494.png

Rozšířit  

Díky a pěkně. Mi na letošek zbyly taky tři kombinace a všechny T5. Ale máme tady u nás v podbeskydí biltemovou sérii, kde jsou všechny kombinace T5. Takže pro nás, kteří nevlastníme klasickou T5 výpavu, ideální. ;)

Odesláno

Koupil jsem tohle na zkoušku https://www.catchman.cz/pruty-plavackove/bic-5--6--7-m/?variantId=24656 7metru. Posledni dil jsem oddelal (ten je moc tenky a nestabilni). Pozohybal jsem hacek z vazaciho dratu na plot, zastrcil do toho posledniho dilu a je to plne funkcni. Do auta slozene v pohode a dosahnu tim odhadem do tech 7 metru. Na normalni lidske biltemy myslim v pohode. :)

Odesláno

7 m prut za 159 Kč? To teda čumím. Já jsem bral na jaře z Aliexpressu něco podobného, jak na filo-boxerově odkazu. Tenkrát byla ještě pošta zdarma. Mám 13 m variantu a na ty lidské výšky je to použitelné.

Odesláno

Já to chtěl brát taky z Číny, ale pořád jsem se nemohl rozhoupat. Pak jsem objevil tohle a vzal to na zkoušku ještě s kámošem, takže poštovné šlo na půl. :) Matrix jsem s tím doplnil, takže jsem spokojen. :D

Odesláno

Příští rok si dávám výzvu dodělat odznáček 360° . V květnu mi chybělo 52 výsečí a aktuálně mi chybí 16. Téměř všechny jsem dával na kole. Bylo fajn mít různé cíle výletů. Pár jich na kole ještě příští rok udělám, ale pro zbytek bydu muset do Polska a dál od HC.

• Po letech...
Odesláno

Geocachingové vlákno tady nějak umřelo, tak lehké oživení.

Musím se pochlubit. Po mém nedávném návratu z Finska jsem dosáhl mety v dosažených kilometrech od kešky ke kešce.

Další meta je Měsíc. 😉

Geo.PNG.49500349266c0800947566f41ccdc161.PNG

Odesláno

To je vážně pěkný skóre vzhledem k počtu nálezů. Já si taky podvědomě zakládám na tom, že mám mezi nálezy delší vzdálenosti, vzhledem k častým služebkám po ČR, tadyto je ale úplně jinej level. Asi hodně létáš,viď?

Já mám cca 165.000 km na 6230 nálezů. 

Odesláno
  V 3. 3. 2025 v 9:36, Beet napsal:

Geocachingové vlákno tady nějak umřelo, tak lehké oživení.

Musím se pochlubit. Po mém nedávném návratu z Finska jsem dosáhl mety v dosažených kilometrech od kešky ke kešce.

Další meta je Měsíc. 😉

Geo.PNG.49500349266c0800947566f41ccdc161.PNG

Rozšířit  

Hezké 🙂 Zkusil jsem si teda po delším čase taky vyjet statistiku 😄 

image.png.6abe28185458af3a21ed7bf56c7ddc8c.png

Odesláno
  V 3. 3. 2025 v 11:18, whitley napsal:

To je vážně pěkný skóre vzhledem k počtu nálezů. Já si taky podvědomě zakládám na tom, že mám mezi nálezy delší vzdálenosti, vzhledem k častým služebkám po ČR, tadyto je ale úplně jinej level. Asi hodně létáš,viď?

Já mám cca 165.000 km na 6230 nálezů. 

Rozšířit  

Létám pracovně. I když před kovidem to bylo rozhodně víc než teď. Ještě někdy kolem 2000 nálezů jsem měl průměr víc než 100km/jedna keš. Ale pak to zkazilo lovení sérií.

Jinak jsem lovil ve 35 zemích světa.

Odesláno
  V 4. 3. 2025 v 6:44, Beet napsal:

Taky pěkné. Ty voe jak se dělá 435 nálezů za jeden??

Rozšířit  

Tohle bylo z hecu. Vyhecovali jsme se s klukama a jeli na trail. Kdysi tyhle dlouhé série byly někde kolem Poděbrad. Začali jsme o půlnoci a skončili přesně za 24 hodin. Bylo to strašný, už nikdy to nechci dělat 😄 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...