mlsoun1 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 krasne hodinky, trochu mi pripominaji fortisky, pododoby styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Jsou super,dokonce jsou podobné i těm Omegám co psal kolega výšše.Tož Ti výrobci si od sebe ten design půjčují,jak jde vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Odpoledne Litovelské pomoraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Velmi se mi líbily Marcelovy SAWC ,ale toužil jsem po svých , což se mi splnilo díky zprostředkování koupě Marcelem, za což mu dekuji. Mají pár kosmetických vad a trochu zlobil odlučovač nátahu a tak putovaly k Jarkovi do Zlína do lázní. Nyní se vrátily z lázní , a tak konečně zase šlapou jako hodinky. Také došlo ke zkrácení náramku a teď už sedí na ruce jako ulité. Přesnost jsem neměřil,ale vypadá, že jdou docela přesně v rámci pár jednotek vteřin. Teď pár fotek stavu jak došly, tak i výborné práce mistra hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 8 minutami, bohus76 napsal: Velmi se mi líbily Marcelovy SAWC ,ale toužil jsem po svých , což se mi splnilo díky zprostředkování koupě Marcelem, za což mu dekuji. Mají pár kosmetických vad a trochu zlobil odlučovač nátahu a tak putovaly k Jarkovi do Zlína do lázní. Nyní se vrátily z lázní , a tak konečně zase šlapou jako hodinky. Také došlo ke zkrácení náramku a teď už sedí na ruce jako ulité. Přesnost jsem neměřil,ale vypadá, že jdou docela přesně v rámci pár jednotek vteřin. Teď pár fotek stavu jak došly, tak i výborné práce mistra hodináře. Jsem rád, že hodinky nadále slouží, dostaly náležitou péči! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 32 minutami, bohus76 napsal: Velmi se mi líbily Marcelovy SAWC ,ale toužil jsem po svých , což se mi splnilo díky zprostředkování koupě Marcelem, za což mu dekuji. Mají pár kosmetických vad a trochu zlobil odlučovač nátahu a tak putovaly k Jarkovi do Zlína do lázní. Nyní se vrátily z lázní , a tak konečně zase šlapou jako hodinky. Také došlo ke zkrácení náramku a teď už sedí na ruce jako ulité. Přesnost jsem neměřil,ale vypadá, že jdou docela přesně v rámci pár jednotek vteřin. Teď pár fotek stavu jak došly, tak i výborné práce mistra hodináře. Paráda. Věřím, že budou dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Tož Marcelek s manželkou Ti gratuluje k novému kousku a pořádně si jich užívej A teď s nimi do přírody a fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Díky Marceli i Tvé paní za vyzvednutí hodinek. A chtělo by to tu dabl fotku, abychom naplnili i ten nadpis tohoto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Mírovské lesy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Ta fotka bude kamaráde,neboj.Jen to chvíli bude trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se