bobi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Slivovice ... není nikdy dost ale hodinky fajnový - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Drobet přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Takhle by mohli růst na stromech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tož jsem je sundal a na zápěstí jim to sluší nejlépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Bez AR jsou taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Podařil se mi detail znaku letky včetně korunky.Myslel jsem,že je to nalepené,ale pendrek.Je to namalované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Parádní fotky s ar i bez, baví mě, jak si je užíváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Taky mě moc baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Město tvarůžků jako na dlani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Navsteva rodne hroudy? Toz vitaj Jo a pekne pilotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Jak se to vezme.Ale je tu pořád krásně.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Pár foteček se sluníčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Malé sú,samá ručička,no fuj :-) Mně by slušely víc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ty vole,jako vždycky máš pravdu.Ale já mám rád malé věci(no pár cm navíc bych bral) a těch ručiček je fakt moc.Ale co Ti budu nalhávat,koupil jsem je jen proto,abych je mohl fotit a narůstali mi příspěvky a možná tě časem dohnal.Zlatej mobil Já bych Ti je hned poslal,ale....stejně je tam tolik ruček,že by jsi stejně nevěděl kolik je vlastně hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 (upraveno) .Ale já mám rád malé věci(no pár cm navíc bych bral) a těch ručiček je fakt moc.Ale co Ti budu nalhávat,koupil jsem je jen proto,abych je mohl fotit a narůstali mi příspěvky a možná tě časem dohnal. Já bych Ti je hned poslal,ale....stejně je tam tolik ruček,že by jsi stejně nevěděl kolik je vlastně hodin Pár cm navíc jedině dole ,a příspěvků mám hafo,ale s hodinkama jsi mě dávno předehnal.Ano,těch ruček je sice moc,ale přehledné jsou pěkně.Zajel bych za Vítem,aby mně vysvětlil to GMT :-) Tak mě je opatruj,ať je nemusím hledat po fóru /má to taky hafo času/. Upraveno 30. října 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 (upraveno) Město tvarůžků jako na dlaniTa modrá je dobrá - Hmm,Loštice.Což o to,tvargle s chilli bych si taky dal,sakryš Upraveno 30. října 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 viz.bohus76:Jak jinak než dole Švanda musí bejt.Těch hodinek už bylo,se pomalu v těch číslech ztrácím.Ale je to prostě nemoc.Zase zvažuji colty po sedmé,šetřím na 116234,příští měsíc si jedu pro datejusty,jó a ty Vítovi Expy bych bral taky,brrrrrrrr,že jsem sem kdysi lezl Ale neboj,já Ti to GMT rád vysvětlím V prosinci Ti je rád zapůjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 viz.bobi:No,zkusil jsem je,ale mám raději obyč.Udělám topinky,hodím na ně kousky tvarůžek,20sec. mikrovlnka a na to domácí cibule,česnek,chilli a okurky a můj milovaný Radegast.Teď mají novou příchuť s uzeným masem,ty tedy jsou.Jsem těch 450g,sežral na posezení Jo,a to AR nemá chybu.Lepší než B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ešče se žrádlem tu otravujte :-) Máte štěstí,že jsem měl salamandr se sýrem,cibulí,česnekem a zeleninou a pivem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se