Přejít na obsah

SAWC Gruppo 45 Limited edition GMT, SAWC Albatros

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 669
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty vole,jako vždycky máš pravdu.Ale já mám rád malé věci(no pár cm navíc bych bral) a těch ručiček je fakt moc.Ale co Ti budu nalhávat,koupil jsem je jen proto,abych je mohl fotit a narůstali mi příspěvky a možná tě časem dohnal.Zlatej mobil :P

Já bych Ti je hned poslal,ale....stejně je tam tolik ruček,že by jsi stejně nevěděl kolik je vlastně hodin :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.Ale já mám rád malé věci(no pár cm navíc bych bral) a těch ručiček je fakt moc.Ale co Ti budu nalhávat,koupil jsem je jen proto,abych je mohl fotit a narůstali mi příspěvky a možná tě časem dohnal.

Já bych Ti je hned poslal,ale....stejně je tam tolik ruček,že by jsi stejně nevěděl kolik je vlastně hodin :D

Pár cm navíc jedině dole  :D,a příspěvků mám hafo,ale s hodinkama jsi mě dávno předehnal.Ano,těch ruček je sice moc,ale přehledné jsou pěkně.Zajel bych za Vítem,aby mně vysvětlil to GMT :-) Tak mě je opatruj,ať je nemusím hledat po fóru /má to taky hafo času/.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

viz.bohus76:Jak jinak než dole :D Švanda musí bejt.Těch hodinek už bylo,se pomalu v těch číslech ztrácím.Ale je to prostě nemoc.Zase zvažuji colty po sedmé,šetřím na 116234,příští měsíc si jedu pro datejusty,jó a ty Vítovi Expy bych bral taky,brrrrrrrr,že jsem sem kdysi lezl :frusty: Ale neboj,já Ti to GMT rád vysvětlím :P V prosinci Ti je rád zapůjčím ;)

Odkaz ke komentáři

viz.bobi:No,zkusil jsem je,ale mám raději obyč.Udělám topinky,hodím na ně kousky tvarůžek,20sec. mikrovlnka a na to domácí cibule,česnek,chilli a okurky a můj milovaný Radegast.

Teď mají novou příchuť s uzeným masem,ty tedy jsou.Jsem těch 450g,sežral na posezení :)

Jo,a to AR nemá chybu.Lepší než B.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...