Dynno Odesláno 21. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2007 pokud by se je opravdu nepodařilo rozchodit, samozřejmě pošlu náhradní No oni chvíľku idú a potom zastanú, však uvidím. Tak ľahko sa nevzdávam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 21. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2007 To si chce s nima pohrat, trosku poridit kyvadlo a neceket velkou rezervu chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynno Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2007 No súhlasím, že netreba čakať veľkú rezervu chodu, ale 8 hodín, je predsa len málo. Kukučky v kuchyni majú rezervu na jedno natiahnutie väčšiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macin Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2007 Dorazily! díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2007 No súhlasím, že netreba čakať veľkú rezervu chodu, ale 8 hodín, je predsa len málo. Kukučky v kuchyni majú rezervu na jedno natiahnutie väčšiu. Ale třeba minutovník (nevím, jak tomu říkáte u vás na Slovači) má rezervu chodu nižší. Cca. 8krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2007 Oba kousky jsou doma, díky Kubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 ještě někdo hodiny nedostal? kdyby ještě někdo chtěl tak ať se mi ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 ještě někdo hodiny nedostal? kdyby ještě někdo chtěl tak ať se mi ozve Beru ještě jedny, posílám mail.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda67 Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 Hodiny mám doma, díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 Hodiny döšly a chystám se je rozbalit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 Kubo tak už tikají, ale je to kravál , žádné romantické usínání pod pendlovkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 jojo tikání bylo u nás doma mou ženou taky záhy zakázáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legoxx Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2007 podla telefonatu domov, hodiny dorazili, bohuzial zostavit ich budem moct az cez vikend. dakujem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2007 No koukám, že se tu můj nález docela rozjel! To mám radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynno Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2007 Zdravím Vás. Tuto trochu vyššie som sa posťažoval, že hodiny nemajú chuť sa rozbehnúť. Hurááááá, tak už idú. Popritom som zistil, že rezerva je na úrovni cca 8 hodín. Je to tak aj u Vás, alebo mám obzvlášť skrátenú pružinu? P.S.: Zabudol, som, že môžu tikať, ale len v noci a na druhom konci bytu, za dvojímy dverami. Asi každý z Vás bol partnerkou upozornení, že ten "rámus" (tikot) je neprehliadnuteľný, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Rezerve je tak 8 hodin, mozna trochu vic. Mozna by pomohlo to necim namazat, ale cim ? Nastavovani raficek je docela komplikovane. Hodiny jsou to ale pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Jejda, pozdě jsem našel toto vlákno, nenašly by se ještě jedny? Kdo pozdě chodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Jejda, pozdě jsem našel toto vlákno, nenašly by se ještě jedny? Kdo pozdě chodí... poslal jsem mail jinak pro případné zájemce - hodiny jsou 250/ks + pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 first clock- hard knock! uz se taky u nas otrasa interier.....diky kubo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 first clock- hard knock! uz se taky u nas otrasa interier.....diky kubo! Taky tak!! Bohužel se mi přístroj zastavuje po cca 20-30 minutách. Zkusit "promazat"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se