Honza.manta Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Přidávám svůj hlubokosklon a smekám - je to parádní kousek!!
bandicoot Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Sedmidenní jednoručky. Bomba.Až budu rentiér, budu to chtít zminiaturizovat do náramkových hodinek.
misoo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 parada, klobuk dolu!! ak to nie je tajne, kolko to cca kostuje takato nadherna a jedinecna vec?
Blinker Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Perfektné! Kukám ako puk. Dizajn vynikajúci, páčilo by sa mi mať niečo takéto v obývačke. Ešte raz, dávam klobúk dole pred touto prácou.
StanoBare Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Krásny a plnohodnotný druhý život vecí. Nepamätám sa, žeby si to niekde ohlasoval, takže oceňujem že si na nás vybafol, takto z fleku, dotiahnutý a realizovaný projekt.
t.p Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Krása, již jsem si dovolil olajkovat na fb.
hciq Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Díky za ohlasy, jsem potěšen. Ještě jsem upravil do koukatelný podoby dvě fotky, aby byl vidět taky i zadek hodin Padl tady dotaz na cenu. U tohodle kousku se nedá rozumně stanovit, ale po dohodě s Davidem a v případě, že by byl zájem můžeme udělat jednu limitovanou sérii o deseti kusech. To by obnášelo minimálně sedm zájemců. Bylo by to vlastně dokončení tohoto nápadu s vlastním strojem a s minutovým subciferníkem. Kvalita by byla v úrovni Sattlera a jeho podobnejch modelů, a se zajímavou cenou do padesáti tisíc. Můžeme si pohrát s hromadou detailů jako materiál, cifr, lumi, nápisy, rytiny, průhledy atd. Však to znáte. Technický a logistický věci by řešil David s Láďou a zbytek já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Pecka chlape! Už na srazu v Plzni si o tom mluvil viď? Fakt moc pěkný... 21. by měl bejt další sraz, jukni do vlákna... PS: mejm hodinkám se v tý krabici od tebe hodně líbí:-)
hciq Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 sraz jsem zachytil a asi se zastavím....mám radost, že krabice slouží
sashator Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Bomba, klobou dolů před celým projektem, výsledek opravdu stojí za to
JAJA Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Tak to teda velký respekt!!! Skvělá práce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se