Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

parada, klobuk dolu!! ak to nie je tajne, kolko to cca kostuje takato nadherna a jedinecna vec?

Odesláno

Perfektné! Kukám ako puk. Dizajn vynikajúci, páčilo by sa mi mať niečo takéto v obývačke.

Ešte raz, dávam klobúk dole pred touto prácou.

Odesláno

Krása, již jsem si dovolil olajkovat na fb. ;)

Odesláno

Díky za ohlasy, jsem potěšen. Ještě jsem upravil do koukatelný podoby dvě fotky, aby byl vidět taky i zadek hodin

Padl tady dotaz na cenu. U tohodle kousku se nedá rozumně stanovit, ale po dohodě s Davidem a v případě, že by byl zájem můžeme udělat jednu limitovanou sérii o deseti kusech. To by obnášelo minimálně sedm zájemců. Bylo by to vlastně dokončení tohoto nápadu s vlastním strojem a s minutovým subciferníkem. Kvalita by byla v úrovni Sattlera a jeho podobnejch modelů, a se zajímavou cenou do padesáti tisíc. Můžeme si pohrát s hromadou detailů jako materiál, cifr, lumi, nápisy, rytiny,  průhledy atd. Však to znáte. Technický a logistický věci by řešil David s Láďou a zbytek já.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...