Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jj,tuuky sem mel na vaporech..byl jsem spokojenej, ale touzil jsem po zmene. bauery ma ted kazdej

Myslím, že na to tvoje šolicháni by stačily i kačenky...

• Po letech...
Odesláno

Vím, že se to ledního hokeje moc netýká, ale je to společné :)

Potřebuji poradit oholedně inline hokeje, konkrétně sháním brusle pro syna- začátečník. Kamarád nám doporučil značku Bauer a odkázal na stránky https://www.bauerhockey.cz/inline-hokej ,ale já si nevím rady, které brusle jsou pro začátek vhodné.

Moc děkuji za odpověď

M.

Odesláno

Jestli syn začíná a neumí na tom vůbec stát (a nevíš jestli ho to bude bavit), tak bych asi vzal Vapor X250R Jr za cenu kolem trojky a uvidíš. Jsou s outdoor kolečkama, do haly koupíš a přehodíš indoor sadu.

Ale těžko se radí od počítače, každému sedí jiná bota. Mě například na inline (a lítačku po stezce) vyhovovaly Vapory za cca 5 tisíc a na led jsem měl Bauer Supreme za 15 tisíc.

Vem ho do nejbližšího hockeyshopu a tam ti poradí nejlíp.

• Po letech...
Odesláno

Zdravím pánové, žena mě vytáhla po letech na zimák na veřejné bruslení. Pro ní zážitek pro mě trauma, po pěti minutách jsem musel dolů z ledu, nemohl jsem vydržet stát na bruslích potažmo bruslit jak mě ze spodu bolely šlapky.

Takže rád bych si pořídil brusle nové, ale pohodlné, máte s tím problémem někdo zkušenost?

Koukal jsem na:

http://www.hokejprofi.cz/hokejova_vystroj-bauer_brusle_bauer_vapor_x2.5_srsenior-826444282-671579384-hokejove-brusle/

Odesláno

Obcas hraju hobby hokej, zkusil bych par tipu. Kdyz si brusle utahnes moc pres nart, pak to boli. Druha vec je, ze pokud nejsi zvykly na urcity typ namahy( treba brusleni), muze to bolet.

Jinak zakladni Bauery nebo CCM stoji okolo dvou tisic. Dobre vyber tvar a velikost a uzivej si radost z pohybu!

Odesláno

Mel jsem stejnej problem pred lety, kdyz jsem chtel po x letech zacit opet bruslit. 2 minuty brusleni, potom zout a 10 min chuze v botech......no nebudu napinat, nevyresil jsem to a nebruslim.

Odesláno

Sorondo: hlavne neber nic pres net. Zajdi do hockeyshopu, vyzkousej a idealne vem boty, ktery se daji nahrat a vytvarovat presne na tvou nohu.

Uvidis, jak ti to sedne, casem jsem se dostal k tomu, ze jsem hraval bez ponozek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...