sect Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Afri, AT jsem měl Chrono i klasiku a jsou fakt dost velké a to jsem je nosil na gumě, jediné v čem byly pro mne lepší než Rolex byl odečet času ve tmě. Ale od GMT bych už zpátky nešel, takže jednoznačně doporučuji R. Na nato strapu případně gumě jsou do divočiny jak dělané. Za nedlouho se mnou jednu Afriku absolvují, tak pak dám fotky přímo odtama, ať máš jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 kolem dvacky použitej, cca 4 pětky novej Pětka je desítka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 No byla to taková řečnická otázka, jenom je zajímavé, jak dlouho se dokáže takový v podstatě nesmyslný výraz udržet, který vznikl po reformě z roku 1892 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Pětka je desítka?toto je super kandidat do pametihodnosti A pre mna je cestina foreign language, ja z tych petek, burov, stvrtaku, som uplny hotentot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 používám to normálně už dávno..myslel jsem, že je to obecně známý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Kluci, díkas Taky krásně popisuje maník Suby No Date Úplně mě pán rozsekal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Archie je ikona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Archie je idiot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Archie je možná ikona, ale je mi z něj a jeho videii na blití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Sice OT, ale kdykoliv vidím Archieho, tak si vzpomenu na tohoto experta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Všechny se mi moc líbí, PO jsem měl.Teď mám Suby a jenom si chrochtám..Doporučuji tedy každopádně ROLEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 PO su podla mojho nazoru najkrajsie. Nasledne Rolex a pak IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Imho si Archie samovolně snížil dávky psychofarmak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Tak jsem neodolal a už se vonavky vezou :-) No a je to zase všechno úplně jinak, já jsem hroznej" Tak večer zdarec ve vlakne Pochlubte se :-) Konečně po letech" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Takže to bude něco jiného, než avizované trio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 ponahlaj sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se