M@chino Odesláno 3. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 8 hodinami, Irwinek napsal: Nějaké dobré zkušenosti s perlonem? No já mám jen pozitivní ... kupováno v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 A nepovoluje se za mokra? nebledne, nenatahuje to pot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 41 minutami, M@chino napsal: Když už tak tmavý (s p. Frýdlem mám jen pozitivní zkušenost). Ale k modrému cifru ... no popravdě nevím. Ale hodinky fajn ... No tak ja vychazel z toho, ze hneda a modra je docela v poho kombinace. Jak jsem psal, ten tmavej bude v poho sichr, ale zajimalo by me, jak to bude vypadat se svetlym. Idelani vyzkouset, ale se tan nedostanu ted. Tak babo rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 10 hodinami, Irwinek napsal: A nepovoluje se za mokra? nebledne, nenatahuje to pot? Ahoj. Nic z toho ... naopak mám zkušenost... jako by po namočení trošku “ztuhnul”. Ale nenosím ho denně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Před hodinou, M@chino napsal: Ahoj. Nic z toho ... naopak mám zkušenost... jako by po namočení trošku “ztuhnul”. Ale nenosím ho denně ... hmm, tak já se po něm kouknu a vyzkouším :-d každopádně díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 single path nato Tahle kůže je teda fakt hodně tlustá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Srpc41 ala Barcelona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 V 4. 8. 2020 v 11:33, ismit napsal: single path nato Tahle kůže je teda fakt hodně tlustá... Ááááá, Presage, jeden z mých tajných koníků a Wardy v závěsu - asi Tě pozvu na pivo Byl jsem dnes u hodináře na Vinohradech, který má perlon mít, a na rozdíl od svých internetových stránek měl dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Hamilton Khaki Aviation 38mm na perlonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Tak jsem byl zkouknout a vyzkoušet perlon fotky holt klamou, zůstanu u klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Archimede 42 H na milanovi a na kůži s překlápěčkou :_D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Rejnok a želvy ... dlouho jsem nic nevyfotil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Konečně trochu pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 (upraveno) Velcro strap (Uncle Seiko). Asi ho mám obráceně, ale je strašně příjemný. (sorry za tu klávesnici, je to nechutný) Upraveno 12. května 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 V 12. 4. 2021 v 21:18, Murphy97 napsal: Konečně trochu pořádek Máš to krásně uspořádané. U mě v šuplíku to takto vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 V 12. 5. 2021 v 12:38, ABCDE napsal: Máš to krásně uspořádané. U mě v šuplíku to takto vypadá To koukám ... já jsem úplnej “bordelář” ... smekám ... a přidám foto ... nejni to vše. Řemínky, náramky, tahy jsou pro mě stejně důležité jako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 ty krávo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Dnešní přírůstky od místního Mistra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Hello boys, určitě si spousta z vás (z nás) vyrábí kožené řemeny samo-domo. I já jsem si udělal spoustu pěkných kousků, ale i spoustu řemenů, které lze nazvat “testovací” chtěl bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s barvením surové světlé kůže? Já mám jen hnědou a černou lihovou barvu na kůži. jak si mícháte odstín barvy, kterou přesné chcete? Třeba světle hnědo-žlutou? Namícháte si hnědou a žlutou někde vedle a doředíte lihem? Budu rád za každou zkušenost a radu. Pokud by to patřilo do jiného vlákna, prosím o přesunuti. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se