lemon Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Pekne to máte Kto Ešte black&white? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 (upraveno) Tie B&W mate super zladene pani . Ja este hladam najlepsiu farbu/kombinaciu. Dnes som ich par vyskusal, co myslite? Upraveno 25. září 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Za mňa z výberu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 10 hodinami, lemon napsal: Za mě ten spodní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Jako hrnec na pr*el Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Funky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Nějak nevím: ujde to, nebo spíš ne? Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Archer z Amazonu, bohužel nepůsobí už tak dobře, jako BINLUN z téhož webu (asi o 0,5 až 1 mm tenši). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Tento řemen mám doma už skoro rok a teprve teď jsem našel hodinky, ke kterým sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 No ono je to někdy těžké, kór když je s takhle výraznou kresbou. Taky mám pár řemenů sirotků, ale určitě se dočkají. Každopádně těm Citizenům sedí parádně P.S.: Tuhle sponu mám rovněž, pravděpodobně jsme kupovali ve stejném obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Zkusil jsem dát Campagnolo Bene 22mm na nožky 21mm a v pohodě (obecně kůži, gumu, hadru atd. není problém dát větší na menší). Myslím, že tenhle jim docela sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Přišel mi broušený mash od Strapcode. Za mě velká paráda A problém s chybějící mikroregulací na originál tahu je vyřešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 @Pozorovatel dej sem prosím víc fotek, hlavně sponu i otevřenou a boční pohled na mesh. Jak je ten mesh tlustý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Píšou 2,5 mm. Já naměřil šuplerou 2,7mm. Za mě k těm hodinkám akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Díky, myslel jsem že máš jinou sponu, ale tak je to taky řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tady si nastavíš potřebnou délku doslova jak chceš bez jakéhokoli omezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Opäť experimentovanie s preklápacou sponou a remeňom na mieru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Snad usetrim nekomu cas se shanenim alternativniho remene na Monaca Podle me k nim zadna hneda proste nepasuje tj. nosim cerny rallye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 V 2. 11. 2023 v 12:52, petr4612 napsal: Tento řemen mám doma už skoro rok a teprve teď jsem našel hodinky, ke kterým sedí. Snad ten smajlik na konci znamena to, ze si delas srandu. Sorry, nic horsiho jsem tady jeste nevidel. Vono vubec kuze k potapkam je des, tohle je ale des na druhou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Snad ten smajlik na konci znamena to, ze si delas srandu. Sorry, nic horsiho jsem tady jeste nevidel. Vono vubec kuze k potapkam je des, tohle je ale des na druhou.. Kdepak, přijde mi, že řemen v maorskem stylu k japonským potapkam s vintage nádechem docela sedne. S kůží na potápky nemám problém, ale chápu že je to pro někoho kontroverzní a je to celkem divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se