Leviathan Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Zdar sudruhovia mam opat dilemu.Oris titan C small second 47mmpodla mna krajsia keramicka luneta, manualny HE ventil a sudkove puzdro.A vnutorna minutova luneta, + lepsia WR 1000m alebo evolucne novsi model ORIS Aquis small second 46mmWR 500 m. Luneta keranika. automaticky HE ventil...asi krajsia korunka + jej ochrana. Plochsie telo jedny z nich to budu... Na Cenote chrono nie su bubaky
ggrand Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 První, všema deseti. Designově mnohem lepší, ikdyž jsou to hodinky skoro jako vejce vejci.
CEGY Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 No, pokod bych si musel vybrat, tak ty 500m. Korunka na 3 s ochranou tak nějak vyvažuje ten soudkovej tvar pouzdra, kterej moc nemusím.
prischera Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Rozhodně první. Druhý jsou taková klasika
Pavlucha Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 První - kromě ostatních plusů maj hezčí ciferník a líbí se mi i to usazení vteřinovky ... a soudek je fajnDruhý - čitelnější minutové indexy a hrany na nožkách ... za mě ty první
Leviathan Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 este jedna vec..na tych druhych mi trochu vadi ten tucny font pouzity na lunete. Ak by ta luneta bola wolframova, ako napr nove Aquis Chrono..to by bola ina...
libor2002 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Udelej si seznam PRO a PROTI... me vyslo o jedno PRO ty prvni
Leviathan Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Ten "vlnkaty" dial je menej nudny:-)
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Jestli koukáš po ultimátnějším kusu,tak ty první.Vyloženej sud jako lahev s ventily,vlnky na cifru.Nic víc už mi diver prostředí připomínat nemůže.Ty druhý jsou modernější,elegantnější a taky mně osobně na nich vytáčí ty hrany na nožičkách pouzdra.Tedy jsme u Orisu,takže slovo nožky moc v úvahu nepadá.Spíš hnáty.Dál nám tu stojí titan proti oceli.Sklíčka jsou také jiná,ale obě mají vnitřní AR.Co radši?Taky si zjisti,jestli mají oba kousky už tu novou sponu s posuvnou extenzí,je bombová.Dalším aspektem je výška,rozhodně bych na ní mrknul,myslim,že jedničky budou vyšší,mají double WR a jestli je nekupuješ jen jako potápky na léto,hraje to daleko větší roli,než jejich průměr.Vypadá to,že můj hlas by patřil modelu číslo 1,tak to není,dvojka je můj favorit.Velká škoda,že Ti utekly ty Cenotky od Hakyho,skvělá cena na prakticky funglovky se super přesností,tahem i gumou. Upraveno 6. února 2014 uživatelem Daemonultimate
pekl76 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Za mě určitě ty druhé, soudek bych nezkousnul a líbí se mi ten přesah lunety. Ale těch 46mm je i tak hrozně moc. Měl jsi je někdy na ruce?
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Právě,že ty dvojky zas takový peklo nejsou,nepřipadaj mi až tak vysoký a díky zkoseným nožkám jsou v poho.Jedničky jsem na ruce neměl a ani v ruce.
Kex Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Tady my dva orisáci určitě hlasujeme pro starší model
Hany007 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Myslim, ze tady je to spise o tom, co se libi tobe.. nejlepe je dat oboje na ruku a vzit ty, z kterych budes mit lepsi pocit.. Jinak ja bych asi bral ty druhe, at nejdu s vetsinou
Leviathan Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 no najhorsie je, ze uz som mal na ruke aj Prodivery. Papierovych 49mm je peklo. Ale na mojej ruke uplne v pohode. Povedal by som "vyraznejsie hodiny".itan moc nemusim, ale tu mi naopak celkom vyhovolal v oceli by ma asi stiahli asi k zemi. INak oba modely maju uz tu novu sponu s extenziou.zatial je to skor v prospech varianty 1. Orisy so sudkovym puzdrom som uz mal a boli to skutocne potapky. Mal som tu aj galeriu ale zmizla..asi bola tu: toto mi ostalo..
Juraj11 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 U prvních mi vadí useknuté indexy a nevím jak teď,ale starší model měl dost krátký závit a bál jsem se stržení,navíc to soudečkové pouzdro bylo dost výrazné.Plus je ten vlnkovaný ciferník.
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Pěkný tématický fotky Ti zůstaly,koukal jsem po googlu na ten první model a jak už jsem psal,potápky,který přímo vyvolávají ten pocit chuti k ponoru,musim uznat že Aquisy jsou proti nim takový nemastný neslaný.Tady jsem koukal na nějaký vlákno ,podle referencí jsou to ony,ale rozhodně nemají tu novou sponu,ale ještě klasiku. http://uhrforum.de/oris-small-second-titan-01-743-7638-7454-07-4-24-34teb-t128205
Juraj11 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 17:28, Daemonultimate napsal: Pěkný tématický fotky Ti zůstaly,koukal jsem po googlu na ten první model a jak už jsem psal,potápky,který přímo vyvolávají ten pocit chuti k ponoru,musim uznat že Aquisy jsou proti nim takový nemastný neslaný.Tady jsem koukal na nějaký vlákno ,podle referencí jsou to ony,ale rozhodně nemají tu novou sponu,ale ještě klasiku. http://uhrforum.de/oris-small-second-titan-01-743-7638-7454-07-4-24-34teb-t128205aquis jsou leštěnky
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 17:40, Juraj11 napsal: aquis jsou skvělý,půl tak a půl tak,otázkou je,co člověk hledá. A ještě k tomu leštěnky,jak píšeš :-)
pekl76 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 15:23, Daemonultimate napsal: Právě,že ty dvojky zas takový peklo nejsou,nepřipadaj mi až tak vysoký a díky zkoseným nožkám jsou v poho.Jedničky jsem na ruce neměl a ani v ruce. No, já jsem ty druhý očumoval v úterý u Altmana a přišly mi právě strašně obrovský. A to mám větší hodinky opravdu rád. Ale je fakt, že nemám ruku dřevorubce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se