Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsme si na ty medaile ze zimnich olympiad nejak zvykli :) V historii jsme meli obdobi neco pres 20 let, kdy jsme nemeli z olympiad zadnou medaili.

Me udivuji Norove. Je jich malo, ale sportovci jsou to neuveritelni. Podobne podminky maji Svedove, trochu i Finove, ale tolik medaili jiste mit nebudou. 

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Potěšila Šárka Strachová 50:10 nejrychlejší slalomová část. Celkově 9místo

Taky jsem koukal, šikovná, dobrý výsledek!

Jinak s helmou to za nás "Punčocha" rozsekla sama:

Pamatujete si všechno před a po pádu?

Do pádu všechno. Pak jsem se probrala pod skokem, to si také pamatuju, zachránila mě helma. Mám novou s kevlarovou vložkou, ta rozprostřela náraz, díky tomu nemám otřes mozku... Dostala jsem tu helmu před X-Games, jsem ráda, že funguje. (úsměv) Poprvé jsem ji využila, do hlavy se jinak moc nebouchám, po dlouhé době taková rána a musím říct, že jsem docela ok. Na to, jak to vypadalo.

Odesláno

...IMHO máme splněno. Jsme malý národ a podpora sportu není nijak oslnivá např. v porovnání s Polskem. Myslím, že podpora sportu a systém, byl za bolševika docela dobrý. TSM - tréninková střediska mládeže, Dukla a střediska vrcholového sportu měla něco do sebe...bojím se, že brzy nebude z čeho brát. Už teď má velké potíže hokej, alespoň u nás v Ostravě. Snad se pletu.

Je to ako u nás. Šport u detí už dávno nie je IN. Väčšina žiakov a študentov hodiny telocviku len horko-ťažko pretrpí a všade sa hovorí o znižovaní počtu hodín TV na školách, lebo to deti "neúmerne zaťažuje". Z detí bez pohybu nemôže vyrásť generácia olypijských víťazov. Už sa zabudlo na antický výrok "v zdravom tele zdravý duch" , nech bol myslený akokoľvek ironicky.

Odesláno

...menší tření-lepší skluz...měl jsem takovou malou krabičku 2,5 x 2,5 cm za velký peníz a v určitých podmínkách (hlavně je to poznat na mokrém a teplém sněhu) to dělá neskutečnou práci.

Nebude ten fluor spíš PTFE (polytetraFLUORethylen), neboli Teflon?

Odesláno

Nevite nahodou,zda se na oh jede i smisena stafeta?ve founu me nejde otevrit program. Tam citim pripadnou dalsi radost.

Odesláno

Já beru biatlon jako jistotu, těch štafet, tam by taky mohlo ještě cinknout a ne jednou, ale i kdyby ne, mám z nich sakra radost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...