Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno

fuj fuj.......už aby ten "maskokot" Eman i s první dámou odletěl do  ř.i.t.i  jinak se nebude dařit.......

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stříbro je taky velmi dobré, kdo z nás by to dal, že :D ?

Jinak jsem četl rozhovor S Gábinou Soukalovou - podle odpovědí docela sympaťanda, ale když jste tu nakousli tu krásu, tak jsem si vybavil, jak se v rozhovoru zmínila, že na start nikdy nemůže nenamalovaná i kdyby měla vstávat Bůhví kdy :) . Ale má hezké zuby :) .

Návštěvník swanieck
Odesláno

neboj, nebude .....  budeme to muset nechat na našich expertech

na letních za nás bude běhat Jusejn,to bude medajlí. :clap:

stejně je to divné.

Odesláno

ja nejsem odbornik, nerozumim temer nicemu, ani hodinkam... jen mam sirokej okruh zajmu a vo vsecko mozny se zajimam.. nechtel jsem se tech pravych expertu zde dotknout.. timto pokorne prosim za prominuti.

.. nicmene, cekal bych nejakou kevlarovou helmu, nebo z nakyho hodne sofistikovanyho matrose, kterej nepraskne pri kontaktu se snehem.. jo, mozna je fajn, ze je to spocitany, aby to prasklo na naky 'mezi', ale co kdyz na ty 'mezi' bude zrovna spicatej sutr...

.. a ty neosetreny okraje skorepiny prilby kolem ucha jsou jasne videt, takze me hned napadla naka cina... ale odbornik nejsem, to opravdu ne :)

Ty čekáš špičatý šutr na trati OH?

Ty firmy, co dělají všechny ty helmy pro lyžaře a snowboardery dobře ví, co dělají. Podléhají certifikaci a to nemluvím o těch, které jsou určeny pro výkonnostní sportovce.

Když padla z výšky minimálně tří metrů a hlavou se prašila o poldožku, která je celkem tvrdá, tak mě vůbec nepřekvapilo, že to prasklo. Ta přilba má chránit hlavu při nebezpečí, hlavě při nárazu. Svůj úkol helma splnila. Ta helma není na věky, po takové řaše, kdyby pak vydržela, tak by ji stejně odložila, protože po tom nárazu už stejně nesplňuje svou ochrannou funkci.

Koukal jsem na dost fotek té helmy a žádného neošetřeného okraje jsem si nevšimnul.

Materiál při takových sportech trpí. Výzkum ne výzkum, špičkové materiály a stejně se může stát, že to neustojí ten obrovský tlak, který je na materiál vyvíjen.

Už několikrát jsem viděl, jak odletělo vázaní u lyží při sjezdu při doskoku lyžaře po nějakém dlouhém skoku.

Odesláno

na letních za nás bude běhat Jusejn,to bude medajlí. :clap:

stejně je to divné.

A čo sa ti zdá na tm divné? Má Slovenské občianstvo tak koho má reprezentovať Mongolsko?  Napr. taká Navrátilová  tiež reprezentovala USA a čo bolo na tom divné.

Odesláno

ja nejsem odbornik, nerozumim temer nicemu, ani hodinkam... jen mam sirokej okruh zajmu a vo vsecko mozny se zajimam.. nechtel jsem se tech pravych expertu zde dotknout.. timto pokorne prosim za prominuti.

.. nicmene, cekal bych nejakou kevlarovou helmu, nebo z nakyho hodne sofistikovanyho matrose, kterej nepraskne pri kontaktu se snehem.. jo, mozna je fajn, ze je to spocitany, aby to prasklo na naky 'mezi', ale co kdyz na ty 'mezi' bude zrovna spicatej sutr...

.. a ty neosetreny okraje skorepiny prilby kolem ucha jsou jasne videt, takze me hned napadla naka cina... ale odbornik nejsem, to opravdu ne :)

ze si radsej nehryznes do jazyka.. pri prvnim kontaktu se snehem.. omg. Mas ty nejake realne tusenie o fyzike?

Odesláno

A čo sa ti zdá na tm divné? Má Slovenské občianstvo tak koho má reprezentovať Mongolsko?  Napr. taká Navrátilová  tiež reprezentovala USA a čo bolo na tom divné.

No, motat její případ a srovnávat s Navrátilovou, to dost pokulhává, ale zlato jí přeju, zasloužila si ho.

Odesláno (upraveno)

No, motat její případ a srovnávat s Navrátilovou, to dost pokulhává, ale zlato jí přeju, zasloužila si ho.

Holt, kdyz se vratila po materske, Rusaci ji uz do repre nechteli. Slovaci ji nabidli start, prijala obcanstvi, pockala dle mezinarodnich umluv 6 mesicu a jeste v tom roce startovala v barvach Slovenska. A pokud se nepletu, hned prvni start tehdy prinesl zlato. Rusaci si mlatili hlavu o zed. A mlati si dodnes...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

A môžeš mi vysvetliť v čom je ten prípad iný? Kuzminová je 6 rokov občiankou Slovenskej republiky, tak nechápem o čo tu riešite.

Odesláno

Však to je rozpuštějící se sníh, ergo kapky vody.

Už ty svoje moudra neobhájíš...

to myslis vazne? .. uff.. nevidis ty zuby na hranach otvoru?

.. vzdavam to..

Odesláno

A môžeš mi vysvetliť v čom je ten prípad iný? Kuzminová je 6 rokov občiankou Slovenskej republiky, tak nechápem o čo tu riešite.

Ona měla od rusů ( Kuzminová ) přikázáno, kde smí startovat a kde ne, musela odvádět výhry do státního  a musela se klepat, zda dostane povolení k výjezdu ? Kamaráde, zkus si přečíst něco o ní ( Navrátilové )a pak se tu rozčiluj ( ve škole by to chtělo občas poslouchat při dějepise ). Tímto končím tuhle debatu o h...ě, jí zlato přeju a nemíním snižovat její občanství a právo startu za zemi, kterou si vybere. Ty nepleť jablka a hrušky dohromady a trochu ochlaď své emoce a jdi slavit zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník Kamil
Odesláno

O co ti vlastne ide? Myslis, ze na reprezentacnej urovni pouzivaju nejake aususy?

Nechce bejt za blbce... stejně je, když rozumí všemu. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...