bandicoot Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Když pominu přírodu a areály, tak se mi moc líbily kamery. Úžasné, kam se to stále posouvá.Konkrétně, co mě nejvíc ohromilo:Pohyblivý kamery v rovince u běžek a na rychlobruslení skvěle zprostředkovávaly rychlost sportovců.Zoom a slow motion u biatlonu a curlingu zabíraly krásný detaily.A taky se mi líbili sportovci, když to srovnám dvacet, třicet let zpátky, tak chlapi jsou větší frajeři a ženský násobně hezčí. Teda ty ženský, jak o sebe dbají, registruju už pár let v atletice, výborný trend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Když pominu přírodu a areály, tak se mi moc líbily kamery. Úžasné, kam se to stále posouvá.Konkrétně, co mě nejvíc ohromilo:Pohyblivý kamery v rovince u běžek a na rychlobruslení skvěle zprostředkovávaly rychlost sportovců.Zoom a slow motion u biatlonu a curlingu zabíraly krásný detaily.A taky se mi líbili sportovci, když to srovnám dvacet, třicet let zpátky, tak chlapi jsou větší frajeři a ženský násobně hezčí. Teda ty ženský, jak o sebe dbají, registruju už pár let v atletice, výborný trend... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Když pominu přírodu a areály, tak se mi moc líbily kamery. Úžasné, kam se to stále posouvá.+1 krásně to vyniklo při sestřihu z různých Olympiád - srovnání -30, 20,10 let je skvělé, za dalších 20 let už v obýváku uvidíme všechny ve 3D hologramu a v životní velikosti, těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 +1 krásně to vyniklo při sestřihu z různých Olympiád - srovnání -30, 20,10 let je skvělé, za dalších 20 let už v obýváku uvidíme všechny ve 3D hologramu a v životní velikosti, těším se.všechno snad ne, už se vidím jak při karambolu lyžaře v životní velikosti, řítícího se přímo na mě, si házím horký kafe do klína.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 ...no když na tebe poletí Gabča Soukalovic, tak by to zase tak špatný být nemuselo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 všechno snad ne, už se vidím jak při karambolu lyžaře v životní velikosti, řítícího se přímo na mě, si házím horký kafe do klína.............. no, bob taky asi nebude to nejlepší i když - záběr z čelní kamery bude hukot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 .. mne se ty hry, tedy ten zlomek, co jsem videl, hoodne libily.. prekvapily me spickove zabery, promyslene umisteni kamer, bezchybne prenosy.. zklamaly naopak vykony ceskych komentatoru, to cez-studio nebo jak se to jmenovalo, to mi vylozene vadilo... zaverecny ceremonial byl, dle me uchvatny.. ty piana... vsechna cest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Za mňa: žiadne kopanie do mŕtvoly, som posledný, čo by Rusov kritizoval za organizačné záležitosti tejto olympiády. Téma bola ceremoniály všeobecne. Je mi jedno, akým zlomkom v nákladoch ceremoniály sú. V absolútnych číslach sú to stále veľké sumy, v mojich očiach zbytočné. Ale je to samozrejme čisto subjektívny názor, som typ človeka, čo dá prednosť dedinskej zábave pred plesom, Songkraanu pred karnevalom v Riu a alegorické vozy ma naposledy bavili, keď som mal 6 rokov. Chápem aj, že iným sa to páči.Možná jsem se špatně vyjádřil, ale myšlenka byla podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 všechno snad ne, už se vidím jak při karambolu lyžaře v životní velikosti, řítícího se přímo na mě, si házím horký kafe do klína.............. To mi nedávno barvitě popisoval známej, jak si koupil velkou 3D televizi a pustil si na ní péčko: "Ty vole, to je děsný, to ti lítá cizí mr.dka kolem hlavy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 To mi nedávno barvitě popisoval známej, jak si koupil velkou 3D televizi a pustil si na ní péčko: "Ty vole, to je děsný, to ti lítá cizí mr.dka kolem hlavy"no právě, kdo neviděl neuvěří..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Teda ty ženský, jak o sebe dbají, registruju už pár let v atletice, výborný trend... Treba Marit Bjoergen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Jezismarja ja myslel ze je to pr.del ta Marit, a ono snad jakoze fakt. Husty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Jezismarja ja myslel ze je to pr.del ta Marit, a ono snad jakoze fakt.Husty.to víš, někde se ten doping musí projevit. Bude holka ráda, když nebude muset vracet medaili... V dnešních norských novinách mají z toho oči navrch hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Tak jsem se právě dočetl, že Lojza odstoupil, jo? A co zatím zase jako je, píše, že na něj byli prej šeredný média, nebo co? ...... Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Kdo viděl zahájení paralympiády?Ten obrovský barevně oděný sbor, úžasný zpěv, následný mejdan s perfektními kostýmy při cikánské hudbě, skvělé tance a pak ta pecka v podobě obřího ledoborce se sopranistkou na přídi, to jsem seděl s hubou otevřenou a ani nedutal. Ta loď byla dokonalá a do toho choreografie tanečníků tvořících ledové kry... Krása, krása, krása... Edit, ta loď, jak tam vplula, to byl úplně encyklopedický WOW efekt. Upraveno 7. března 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Kdo viděl zahájení paralympiády?Ten obrovský barevně oděný sbor, úžasný zpěv, následný mejdan s perfektními kostýmy při cikánské hudbě, skvělé tance a pak ta pecka v podobě obřího ledoborce se sopranistkou na přídi, to jsem seděl s hubou otevřenou a ani nedutal. Ta loď byla dokonalá a do toho choreografie tanečníků tvořících ledové kry... Krása, krása, krása... Edit, ta loď, jak tam vplula, to byl úplně encyklopedický WOW efekt.díky za tip na sobotní večer těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se