Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

Když pominu přírodu a areály, tak se mi moc líbily kamery. Úžasné, kam se to stále posouvá.

Konkrétně, co mě nejvíc ohromilo:

Pohyblivý kamery v rovince u běžek a na rychlobruslení skvěle zprostředkovávaly rychlost sportovců.

Zoom a slow motion u biatlonu a curlingu zabíraly krásný detaily.

A taky se mi líbili sportovci, když to srovnám dvacet, třicet let zpátky, tak chlapi jsou větší frajeři a ženský násobně hezčí. Teda ty ženský, jak o sebe dbají, registruju už pár let v atletice, výborný trend...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když pominu přírodu a areály, tak se mi moc líbily kamery. Úžasné, kam se to stále posouvá.

Konkrétně, co mě nejvíc ohromilo:

Pohyblivý kamery v rovince u běžek a na rychlobruslení skvěle zprostředkovávaly rychlost sportovců.

Zoom a slow motion u biatlonu a curlingu zabíraly krásný detaily.

A taky se mi líbili sportovci, když to srovnám dvacet, třicet let zpátky, tak chlapi jsou větší frajeři a ženský násobně hezčí. Teda ty ženský, jak o sebe dbají, registruju už pár let v atletice, výborný trend...

+1 

Odkaz ke komentáři

+1 krásně to vyniklo při sestřihu z různých Olympiád - srovnání -30, 20,10 let je skvělé, za dalších 20 let už v obýváku uvidíme všechny ve 3D hologramu a v životní velikosti, těším se.

Odkaz ke komentáři

+1 krásně to vyniklo při sestřihu z různých Olympiád - srovnání -30, 20,10 let je skvělé, za dalších 20 let už v obýváku uvidíme všechny ve 3D hologramu a v životní velikosti, těším se.

všechno snad ne, už se vidím jak při karambolu lyžaře v životní velikosti, řítícího se přímo na mě, si házím horký kafe do klína.............. :lol2:

Odkaz ke komentáři

.. mne se ty hry, tedy ten zlomek, co jsem videl, hoodne libily.. prekvapily me spickove zabery, promyslene umisteni kamer, bezchybne prenosy.. zklamaly naopak vykony ceskych komentatoru, to cez-studio nebo jak se to jmenovalo, to mi vylozene vadilo.

.. zaverecny ceremonial byl, dle me uchvatny.. ty piana... vsechna cest... :)

Odkaz ke komentáři

Za mňa: žiadne kopanie do mŕtvoly, som posledný, čo by Rusov kritizoval za organizačné záležitosti tejto olympiády. Téma bola ceremoniály všeobecne. Je mi jedno, akým zlomkom v nákladoch ceremoniály sú. V absolútnych číslach sú to stále veľké sumy, v mojich očiach zbytočné. Ale je to samozrejme čisto subjektívny názor, som typ človeka, čo dá prednosť dedinskej zábave pred plesom, Songkraanu pred karnevalom v Riu a alegorické vozy ma naposledy bavili, keď som mal 6 rokov. Chápem aj, že iným sa to páči.

Možná jsem se špatně vyjádřil, ale myšlenka byla podobná.

Odkaz ke komentáři

všechno snad ne, už se vidím jak při karambolu lyžaře v životní velikosti, řítícího se přímo na mě, si házím horký kafe do klína.............. :lol2:

To mi nedávno barvitě popisoval známej, jak si koupil velkou 3D televizi a pustil si na ní péčko: "Ty vole, to je děsný, to ti lítá cizí mr.dka kolem hlavy"

Odkaz ke komentáři

Jezismarja ja myslel ze je to pr.del ta Marit, a ono snad jakoze fakt.

Husty.

to víš, někde se ten doping musí projevit. Bude holka ráda, když nebude muset vracet medaili... V dnešních norských novinách mají z toho oči navrch hlavy...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kdo viděl zahájení paralympiády?

Ten obrovský barevně oděný sbor, úžasný zpěv, následný mejdan s perfektními kostýmy při cikánské hudbě, skvělé tance a pak ta pecka v podobě obřího ledoborce se sopranistkou na přídi, to jsem seděl s hubou otevřenou a ani nedutal. Ta loď byla dokonalá a do toho choreografie tanečníků tvořících ledové kry... Krása, krása, krása...

Edit, ta loď, jak tam vplula, to byl úplně encyklopedický WOW efekt.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Kdo viděl zahájení paralympiády?

Ten obrovský barevně oděný sbor, úžasný zpěv, následný mejdan s perfektními kostýmy při cikánské hudbě, skvělé tance a pak ta pecka v podobě obřího ledoborce se sopranistkou na přídi, to jsem seděl s hubou otevřenou a ani nedutal. Ta loď byla dokonalá a do toho choreografie tanečníků tvořících ledové kry... Krása, krása, krása...

Edit, ta loď, jak tam vplula, to byl úplně encyklopedický WOW efekt.

díky za tip na sobotní večer ;)  těším se

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...