siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Mmm, fotky těch PAMů jsou fakt povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Vsechny fotky moc povedene. Co je spatne na tech glycinech? Nechces se trosku vic rozepsat proc to byl neuvazeny nakup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Glyciny jsou fajn, prave ze se mi moc libily. Jenze jsou mi velky. A typove se mi vlastne v portfoliu tlucou s O&W, ktere jsou mensi. Takze jsem si rekl, ze nez je omlatim, zkusim je nabidnout dal. Muzou za dobrou cenu delat radost nekomu dalsimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Diky za odpoved. Ty OaW jsou krasne a nezvykle. Vzdycky nad nema slintam. Glycine jsou fajn, ale mas pravdu, ze tenhle typ hodinek uz muze ve velikosti 41mm pusobit hodne velky. Obecne tu modi delat velke field a military hodinky nechapu. Realne ti pak spis na ruce prekazi. Ale to uz je na jinou debatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Tak jsem se zas nechal do něčeho uvrtat. Někdo tu velebil gumu Crafter Blue na Suma. Když jsem potom chvíli pátral, zjistil jsem, že výrobce jí dělá i ve variantě pro SKX. Takže jsem nelenil a i přes trochu vyšší cenu jí objednal. Chlapci ze Singapuru nebyli úplně nejrychlejší, na odeslání jsem čekal asi čtrnáct dní, pak ještě asi deset dní na poštu. Na druhou stranu proběhla cesta beze všech komplikací, takže mi dneska gumka přistála na stole v práci. Večer jsem jí nedočkavě vybalil, nasadil a jsem nadšený. Já krásně měkká, a nastavení zapínání je velmi nahusto, takže krásně sedne na každé zápěstí. I zpracování kovových částí je na jedničku. Pokud to srovnán s gumou od Isofrane, tak za mě 1:1, ale tady je navíc bonus přizpůsobení pouzdru a o něco nižší cena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Jo, tak tahle guma se ti povedla. K hodinkám sedí perfektně a foty jsou moc příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Dobře jsi udelal... Jake měli ještě barevne kombinace pro SKX? .. přemýšlím, ze mozna prosta cerna by sedela o chlup lepe... Ani neumim poradne popsat, proč si to myslím :-) ony to jsou sice modré hodinky, ale takovym jinym tmavym zpusobem, ze mě prostě napadlo, ze ta cerna by byla asi rafinovanejsi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Dík Dělají ještě černou, oranžovou a žlutou. Já kombinaci černé a modré moc nemůžu, takhle mi to sedí . A to mám ještě 399, takže černá se nabízela víc. Ale jsem rád, že jsem vzal modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Můžou vypadat s něčím ještě líp...těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Ten Crafter blue na nich vypada famozne! A jestli muzou na necem vypadat jeste lip? Pro pepsiny je dle me nejlepsi rozchrastene jubilee Ovsem tahle guma je hned v zavesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Crafter blue je famózní a ta vůně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Po delší době jsem dnes vytáhl Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Rád je tu zase vidím. Co je to za řemen, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Nosím je málo, ale rád. Holt je konkurence velká. Je to perlon od cheapestnatostraps.com, moc příjemná záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Hmmm, díky. Hned mě na těch hodinkám zajujal. Jako komplet to vypadá nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Na oživení jedny SMPc ze včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Jedna podvečerní, dneska bylo fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Na poslední přírůstek jsem čekal docela dlouho, asi netřeba dlouze představovat. Kickstarterový projekt titanových hodinek se Seiko strojkem. Hodinky mají soustu vychytávek, sednvičový ciferník, safír, šroubovaný tah, keramickou lunetu. Celkové zpracování je v dané cenové kategorii naprosto v pořádku, chod lunety vynikající, lumi spíš slabší. Ale mám pocit, že se přes dvoje SKX do role otloukánků asi neprosadí. Uvidíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 A ještě jedny Orisky na NDC, jen tak pro radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Zajímavé. Ten Kickstarterový projekt mi silně připomíná moje titanové Steiny. A musím říct, že černá datumovka jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se