nickolas Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Moc pekne to mas! Tesim se jak hrom...moje uz jsou v Lipsku na prekladisti
Doth Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Dobře Ty . Tak to ted mame koukám stejne kombo Moony nosim ted hlavne v práci a na slavnostnějsi příležitosti a Seika k vodě, zahrada apod. Ted jsem jim pořídil konvexni safir s vnitřním AR- bude nasazeny příští tyden. A taky pořádné Jubilee s plnými koncovkami tahu a kovovou sponou- dorazí taky příští tyden. Uz se tesim Super, tak to už se těším na nové fotky po upgradu Já to realizoval jako společný nákup k výročí, tak snad to nebudu kupovat vše 2x, kdyby mě náhodou tyhle touhy chytly
Ondrej71 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Super, tak to už se těším na nové fotky po upgradu Já to realizoval jako společný nákup k výročí, tak snad to nebudu kupovat vše 2x, kdyby mě náhodou tyhle touhy chytly A drahé polovicce Moony nekoupis?
Doth Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 A drahé polovicce Moony nekoupis? Mno....3510 by k Moonům bylo dobré kombo, ne? Ještě že sem na fórum paní nechodí Počkám s tím na nějaké hodně kulaté výročí
AVe Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Dobře Ty . Tak to ted mame koukám stejne kombo Moony nosim ted hlavne v práci a na slavnostnějsi příležitosti a Seika k vodě, zahrada apod. Ted jsem jim pořídil konvexni safir s vnitřním AR- bude nasazeny příští tyden. A taky pořádné Jubilee s plnými koncovkami tahu a kovovou sponou- dorazí taky příští tyden. Uz se tesim Ahoj Ondro, prosím tě, kde jsi pořídil Oyster a Jubilee s plnymi koncovkami ke svým SKX007? Skvělé fotky. Loni jsem po velkém vnitřním boji odolal koupi Tritonů, od kterých jsem nemohl díky tvým fotkám a recenzi odtrhnout oko, ale v případě SKX007 není důvod se dále týrat . Díky
Ondrej71 Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Ahoj Tondo, doted jsem mel a stale mam klasicke Jubilee s plechovymi koncovkami. Je super, velmi pohodlne, ale ted cekam na verzi s plnymi koncovkami, zakoupene od clena Kdojinej, snad mi dorazi uz v utery. Pak porovnam a jedno mozna pustim do sveta.Oyster ktery jsem mel, nebyl s plnymi koncovkami, ale nesedl mi tak jak Jubilee. Zkus napsami Kdojinej kde je kupoval, urcite poradi.Diky za chvalu fotek, potesi to
pajiki Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Ahoj, omluvte mé začátečnické nadšení, ale i já jsem propadl tomuto fóru a po měsíci pročítání a obdivování jsem se rozhodl, že využiji nabídek místních. Po nějakém přemýšlení a rozhovoru s pár lidmi jsem se rozhodl pro japonce. Pořidil jsem si jedny 5ky a k nim krokouše od Hirshe na takové to nošení po úřadech a jedny 007ky čistě na stavbu. Nejhorší je, že nějak nemám dost a stejně během chvíle k nim ještě dvoje určitá seika pořídím :-)
Ondrej71 Odesláno 22. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Ahoj, omluvte mé začátečnické nadšení, ale i já jsem propadl tomuto fóru a po měsíci pročítání a obdivování jsem se rozhodl, že využiji nabídek místních. Po nějakém přemýšlení a rozhovoru s pár lidmi jsem se rozhodl pro japonce. Pořidil jsem si jedny 5ky a k nim krokouše od Hirshe na takové to nošení po úřadech a jedny 007ky čistě na stavbu. Nejhorší je, že nějak nemám dost a stejně během chvíle k nim ještě dvoje určitá seika pořídím :-)Pěkné kombo, dobre jsi vybral .
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2014 (upraveno) Tak Seika jsou zpět a upgradované Mistrem Valisem nasazený mírně vypoklý safír s vnitřním AR namísto původního hardlexu hodinkám IMHO prospěl. A nový Jubilee s plnými koncovkami a ocelovou sponou je pecka. Skvěle sedí, je těžší než původní ale ne moc, a myslim, že i líp vypadá...ještě zvazím zda ma smysl si nechat i ten původní nebo ho hodit do prodejní sekce. Posuďte sami. Upraveno 26. června 2014 uživatelem Ondrej71
nickolas Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Neudelat na SKX upgrade je promrhani jejich potencialu. Takze za me palec nahoru! Uz se na to taky tesim
Peta-Biker Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Já zas nevím, na co upgrade. Seiko ví, proč tam dává hardlex, nejsem zastánce tuningových úprav, ale hlavní je, že Ondra je spokojen, o to jde :-)
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Upgrade neni v pripade skla nutnosti, ale je fajn, nemusim se obavat skrabancu, kterym se Hardlex neubrani, prestoze jinak je super..Ale u toho tahu je to lepsi fakt o dost Spokojenej teda tedka jsem Diky kluci
lub Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 ten náramek vypadá parádně. ohledně sklíčka si nejsem jistej, podle mě se - k ploché lunetě - víc hodí ploché sklo, tak jako monstrům naopak sedí vypouklé.
nickolas Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Tak nebudu tam ten safír rvát za každou cenu, ale že ten Hardlex doškrábu, je jistota. Takže až bude Hardlex zdrápaný, tak ho s největší pravděpodobností vyměním za safír...no a když už budou hodinky otevřené, tak uvažuju nad změnou cifru atd. Když ta možnost je, tak proč to nezkusit... Právě poměrně jednoduchá možnost individualizace se mi na těch SKX líbí, i když to je vlastně bastlení a popření původního záměru výrobce. Ale každý máme rád něco jiného
Tower Of Power Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Safir je podle meho povoleny tuning. Mam ted nove SKX009, a casto se pristihnu, tak prave kvuli hardlexu jsem na ne prehnane opatrny (schovavam ruku, delam ji mene pohybu, a dalsi podobne uchylarny). Vymena cifru uz by na me byla moc zasahu do myslenky vyrobce, ale jak se rika, kazdemu, co jeho jest! Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
pebe Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Já teda svoje SKX nešetřim vůbec, sundavám je pouze když jdu běhat, protože běhat se sporttesterem a hodinkama mi přijde úchylné. Jinak jsme spolu jen toto jaro otloukali omítku, betonovali(včetně míchání vmíchačce), štukování, dřevěná podlaha, sekání trávy a dříví, prostě děláme spolu všechno. A hardlex zatím bez poskvrny...
vintage Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 (upraveno) Hardlex se nedá vůbec srovnat s obyč minerálem, je mnohem pevnější. Seika SKX007 nosím více jak rok na sport a hrubou práci a sklo je stále jako nové - bez jediné vlásečnice. Přítelkyně má 2 měsíce hodinky s minerálem, chová se k nim jak v bavlnce a ma je na dvou místech ťuklý a najdou se i drobný škrábance. Běžný minerál nemám rád, to už mám mnohem raději hesalit, který se rozleští a jede se dá... Upraveno 26. června 2014 uživatelem vintage
Ondoni Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 (upraveno) Myslím, že tunning safírem je fajný hlavně z estetických důvodů. Hardlex opravdu vydrží hodně, ale potápkám prostě lehce vypouklé sklo sluší. Ondro, máš to dle očekávání gut! Upraveno 26. června 2014 uživatelem Ondoni
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2014 No, esteticky to fakt není špatný, řekl bych
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se