Ludwig Wittgenstein Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Chceš-li sledovat dobré filmy, na telku zapomeň. Telka není pro náročného diváka, ale pro průměrného důchodce, který ocení 6x do roka Slunce, seno a podobný sračky. Já bych to polarizoval takto: buď můžeš sledovat dobré a kvalitní filmy, nebo se můžeš dívat na televizi. Rozhodnutí je na tobě Utek mně nějakej vtípek nebo jsi tohle opravdu napsal v souvislosti s Únosem aut? Nic ve zlém, jako dítě jsem ten film miloval a kouknu se na něj z nostalgie kdykoli znova, ale ten film je pro náročnýho diváka asi tak jako Dva nosáči tankují super.
utrejch Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Utek mně nějakej vtípek nebo jsi tohle opravdu napsal v souvislosti s Únosem aut? Nic ve zlém, jako dítě jsem ten film miloval a kouknu se na něj z nostalgie kdykoli znova, ale ten film je pro náročnýho diváka asi tak jako Dva nosáči tankují super. Na nosace mi laskave nesahej!
Jay Doll Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 V tomto vlákně ke konsenzu evidentně nedojdeme
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Utek mně nějakej vtípek nebo jsi tohle opravdu napsal v souvislosti s Únosem aut? Nic ve zlém, jako dítě jsem ten film miloval a kouknu se na něj z nostalgie kdykoli znova, ale ten film je pro náročnýho diváka asi tak jako Dva nosáči tankují super. a mě zas nešahej na Únos aut! Avanti!
Ludwig Wittgenstein Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Na nosace mi laskave nesahej! Hrozne me to mrzi.
Rodkopf Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Právě jsem dokoukal Drive a zanechal ve mě rozporuplné pocity. Každopádně, utkvěly mi dva momenty: 1. Pořád jsem dumal, co to má za hodinky - tipoval jsem Nomos a ony to jsou speciálně vyropené PP. Gossling drive PP 2. Fakt nejsem u filmů hnidopich, ale proč proboha, když v cca 70 km/h sestřelí z útesů tím jeho kupé ten těžký o 30 let novější sedan a vyleze před něj, tak mu svítí obě světla a silueta je neporušená...to je takový problém rozstřelit pár aut?
Klotzman Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Už tu někdo doporučoval seriál Whitechapel - můžu potvrdit, že je to fakt solidní pokuk. A těch co to už viděli se ptám - co to má DI Chandler za hodinky ? Na první pohled mi to přišlo jako nějaké Ulysee Nardin.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 (upraveno) Nevím jestli znáte tenhle dokument, ale pokud ne, tak ho doporučuju. Jde sice o americké reálie, ale to není důležité. S potravinami se dějou divný věci na celým světě. Překvapivě mě nějak nejvíc znechutila pasáž kolem Monsanta (jak známo, výrobce například DDT nebo třeba defoliantu Agent Orange) a jejich zázračnýho RoundUpu. A to i když jsou tam k vidění nejspíš větší sviňárny: http://www.youtube.com/watch?v=s01ubofkG8s Upraveno 12. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein
Peta-Biker Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Za 15 minut na Primě : Brubaker, skvělý film, doporučuju !
railmaster Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Nevím jestli znáte tenhle dokument, ale pokud ne, tak ho doporučuju. Jde sice o americké reálie, ale to není důležité. S potravinami se dějou divný věci na celým světě. Výborný dokument. Vďaka bohu, existujú tvorcovia, ktorí sa neboja ukazovať pravdu. Dokument Zomieranie v blahobyte, ma rovnako šokoval. Je to horšie, ako obvyklé konšpiračné teórie.
kubson Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 (upraveno) Už tu někdo doporučoval seriál Whitechapel - můžu potvrdit, že je to fakt solidní pokuk. A těch co to už viděli se ptám - co to má DI Chandler za hodinky ? Na první pohled mi to přišlo jako nějaké Ulysee Nardin. tagy, v druhé sérii nějaké jiné, ale myslím že taky hujerky edit: trochu googlu, ty první grand carrera chrono, druhé carera heritage chrono Upraveno 15. června 2012 uživatelem kubson
Marfael Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Právě jsem dokoukal Drive a zanechal ve mě rozporuplné pocity. Každopádně, utkvěly mi dva momenty: 1. Pořád jsem dumal, co to má za hodinky - tipoval jsem Nomos a ony to jsou speciálně vyropené PP. Gossling drive PP 2. Fakt nejsem u filmů hnidopich, ale proč proboha, když v cca 70 km/h sestřelí z útesů tím jeho kupé ten těžký o 30 let novější sedan a vyleze před něj, tak mu svítí obě světla a silueta je neporušená...to je takový problém rozstřelit pár aut? Těch chyb ve filmu je víc.Třeba jak ho bodne na tom parkovišti,tak se nejdřív drží za levý bok (nebo za pravý,to je jedno) a v dalším záběru se drží za druhý bok,což je teda docela podstatná chyba a nechápu,jak se to v takovém filmu může stát:-)
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Dneska Prometheus. Největší filmové zklamání, co jsem kdy zažil. Sračka všech sraček. A nezachrání to ani Giger, na jehož chrobné surrealisticko-biomechanické vize se vždy rád podívám a dokonce ani "Space Jockey". Odpad!!!
montemar Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 za okamžik na hbo : http://www.csfd.cz/film/257727-nezastavitelny/
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Dneska Prometheus. Největší filmové zklamání, co jsem kdy zažil. Sračka všech sraček. A nezachrání to ani Giger, na jehož chrobné surrealisticko-biomechanické vize se vždy rád podívám a dokonce ani "Space Jockey". Odpad!!! Promethea jsem viděl minulej víkend a tak nějak jsem si řek, že s k němu ani nechci vyjadřovat. Takže jako podobenství k hodnocení použiju zvolání: "Jen doufám, že Ridley Scott nechá alespoň Blade Runnera odpočívat v pokoji!"
utrejch Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Me se prometheus az na konec libil ... ale bylo to zrejme tim, ze s emi libila charlize theron a cekal jsem s napetim na dalsi scenu, kde se znova objevi ... pravda, jeji potencial mohli vyuzit daleko vic ;-) Ale jako nenarocny divak musim rict, ze to byla fajn scifi, a tesim se na dvojku ...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Me se prometheus az na konec libil ... ale bylo to zrejme tim, ze s emi libila charlize theron a cekal jsem s napetim na dalsi scenu, kde se znova objevi ... pravda, jeji potencial mohli vyuzit daleko vic ;-) Ale jako nenarocny divak musim rict, ze to byla fajn scifi, a tesim se na dvojku ... Charlize Theron miluju od Pravidel moštárny, ale každou neděli budu dávat do zvonečku v kostele, aby žádná dvojka (možná spíš -2... nebo suterén?) nebyla. Ostatně - zamysleli jste se někdo nad tím, z jakého důvodu v tomhle prequelu vůbec účinkovali lidé? Když v regulérní jedničce nenašla posádka Nostroma absolutně NIC, co by nutně predikovalo, že tam kdy nějací vůbec byli?! Osobně jsem se těšil na rozvinutí vrstvy se Space Jockeyem. Protože to nejděsivější v regulerní jeničce bylo, že mimo to naše lidské pinožení někde ve vesmíru existují druhy, které jsou násobně starší než my a prožívají si svá "soukromá dramata" bez potřeby nás vůbec poznat? Upraveno 17. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Me se prometheus az na konec libil ... ale bylo to zrejme tim, ze s emi libila charlize theron a cekal jsem s napetim na dalsi scenu, kde se znova objevi ... pravda, jeji potencial mohli vyuzit daleko vic ;-) Jo, Charlize je vždycky dobrá, vždyť i ta pitomá Sněhurka a Lovec byla koukatelná jen díky ní. A abych Prométheovi jen nekřivdil - líbila se mi scéna, kdy se Charlize bavila s kapitánem lodi o píchání a na závěr mu řekla, že se potkají za 10 minut u ní na pokoji. To bylo docela vtipný.
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Promethea jsem viděl minulej víkend a tak nějak jsem si řek, že s k němu ani nechci vyjadřovat. Takže jako podobenství k hodnocení použiju zvolání: "Jen doufám, že Ridley Scott nechá alespoň Blade Runnera odpočívat v pokoji!" Jenže jeden z důvodů, proč se mi to neíbilo, jsi ty Ještě jsem ani nevěděl, že se Prometheus chystá do kin a tys mu tu udělala reklamu, že to bude jeden ze tvých 5 neoblíbenějších sci-fi filmů a postnul trailer a mě to tak hrozně navnadilo, že teď za polovinu mého rozčarování můžeš ty Toho se taky bojím, že zprzní i Blade Runnera - určitě Ridley pocítí neovladatelnou touhu sdělit nám, že Rick Deckard není ani člověk, ani replikant, ale že to je stvořitel Space Jockeye :)
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Jenže jeden z důvodů, proč se mi to neíbilo, jsi ty Ještě jsem ani nevěděl, že se Prometheus chystá do kin a tys mu tu udělala reklamu, že to bude jeden ze tvých 5 neoblíbenějších sci-fi filmů a postnul trailer a mě to tak hrozně navnadilo, že teď za polovinu mého rozčarování můžeš ty Toho se taky bojím, že zprzní i Blade Runnera - určitě Ridley pocítí neovladatelnou touhu sdělit nám, že Rick Deckard není ani člověk, ani replikant, ale že to je stvořitel Space Jockeye :) Promiň, že odpovídám až s 4 minutovým zpožděním... Sháněl jsem po vesnici popel, abych si ho moh nasypat na hlavu. Případný účtenky za psychologa, kterej ti pomůže dostat se z traumatu, prosím posílej formou SZ a uvidíme, co se s tím dá dělat.... Ale vážně - já sám od toho čekal tolik, že moje zklamání je téměř neměřitelný. Snad tě to povzbudí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se