Previtor Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Včera jsem si připoměl Bravo-Two-Zero.... První válka v zálivu, SAS a Sean Bean http://www.youtube.com/watch?v=zPKyMGToETw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Darjeeling s ručením omezeným - Brody, Schwartzman, Wilson - parádní oddechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 http://www.csfd.cz/film/224830-saxana-a-lexikon-kouzel/ neskutecne se tesim, imho to odrazi uroven celeho ceskeho filmu ... takze po par letech se na nejaky ten cesky film s chuti podivam ... ps: http://www.kinobox.cz/cfn/clanek/6124-recenze-saxana-a-lexikon-kouzel-prvni-pohled/galerie#11824tomudle tam rikaji drak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Nehodnotim scenar. A chapu, ze efekty zavisí na velikosti rozpočtu, ale tohle je na dnešní poměry fakt odfláknuté CGI. Upraveno 15. září 2011 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 za hodinku na CT2... kdo nevidel, doporucuju vizhttp://www.csfd.cz/film/253387-mary-a-max/ je to sice smutny, ale nadherny! a rozhodne ne pro maly deti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Za hodinu na ČT1 kultovní film Vykoupení z věznice Shawshank - jeden z nejlepších filmů vůbec, hodnocení dle IMDB 9/10. Doporučuji pokud možno v původním znění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Za hodinu na ČT1 kultovní film Vykoupení z věznice Shawshank - jeden z nejlepších filmů vůbec, hodnocení dle IMDB 9/10. Doporučuji pokud možno v původním znění... Ty jo, tenhle film ke mně nikdy nějak zvlášť neproniknul... bylo to hezký, ale že bych to musel vidět dvakrát..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 ten film miluju, je to nadhera. koukam na to, dehtovani fabriky na znacky je proste bomba.. pivko by bodlo, sefe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Shawshank som videl najmenej 7x ak nie viac, rozhodne to treba vidiet aspon 2-3x k Marry a Max sa tiez pridavam, kto ma rad netradicne scenare tak nevahajte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 (upraveno) celkem jsem zvědavý na toto...Drive Diky za tip. Dal jsen si to dneska v kine a muzu jen doporucit. Suprbijak. Upraveno 17. září 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Diky za tip. Dal jsen si to dneska v kine a muzu jen doporucit. Suprbijak. Já jsem z toho nadšený nebyl, začátek dobrej, ale ta brutalita neskutečná. Přístupný od 15ti? Neuvěřitelný. Mám z toho akorát vyplašenou přítelkyni, za mě to bylo nechutný. Podívejte se radši na starý film The Driver, kterým se patrně inspirovali, je minimálně 100x lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tak jsem konečně po dlouhé době sehnal jednu záležitost pro pamětníky: Vabank. Žádné šílené kaskaderské honičky, prostě kasařina řešená vtipem. Příjemné osvěžení oproti dnešní standardní produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Zavan mladi. Ale nebyl nahodou i Vabank 2? A jeste jeden takovy podobny byl, ale uz si nepamatuju jmeno. Taky polsky, taky fajny. Byly to ctyri moje oblibene filmy. Sexmise, Vabank 1 a 2 a ten zapomenuty. Nemohl bys to nekam nasharovat, moc rad bych se na to taky zase po dvaceti letech podival. Upraveno 18. září 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Na dvojce prave skoncil absolutne skvely Das Leben der Anderen. A vcera fajne ProStory. Jeste, ze tu dvojku mame. Na porad to neni, ale sem tam tam jsou fakt lahudky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Já jsem z toho nadšený nebyl, začátek dobrej, ale ta brutalita neskutečná. Přístupný od 15ti? Neuvěřitelný. Mám z toho akorát vyplašenou přítelkyni, za mě to bylo nechutný. Podívejte se radši na starý film The Driver, kterým se patrně inspirovali, je minimálně 100x lepší. Tak to já si dal projekci ve 22:10, velký sál, obrovské plátno, bez přítelkyně, v podstatě soukromá projekce (4 lidi). Brutalita mě tam zaskočila, ale jaksepatří koření výsledek, tj. přerod hlavního hrdiny v zabijáka - scéna ve výtahu je lahůdka. Vynikající kamera, skvělý soundtrack a mlčenlivý hlavní hrdina, který mi vizáží a chováním připoměl něco mezi James Deanem a Steve McQueenem (nechci se rouhat, ale Ryan Gossling fakt dobrej). Film má atmošku filmů ze 70. let stříknutou moderními postupy. Honička černého Mustanga a Chrysleru (či co to bylo?) při odjezdu ze zastavárny mi připoměla Bullita. Díky za tip na starší The driver, ještě přidám tip na "Vanishing Point", ale to je o něčem jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Já jsem z toho nadšený nebyl, začátek dobrej, ale ta brutalita neskutečná. Přístupný od 15ti? Neuvěřitelný. Mám z toho akorát vyplašenou přítelkyni, za mě to bylo nechutný. Podívejte se radši na starý film The Driver, kterým se patrně inspirovali, je minimálně 100x lepší. Tak to já si dal projekci ve 22:10, velký sál, obrovské plátno, bez přítelkyně, v podstatě soukromá projekce (4 lidi). Brutalita mě tam zaskočila, ale jaksepatří koření výsledek, tj. přerod hlavního hrdiny v zabijáka - scéna ve výtahu je lahůdka. Vynikající kamera, skvělý soundtrack a mlčenlivý hlavní hrdina, který mi vizáží a chováním připoměl něco mezi James Deanem a Steve McQueenem (nechci se rouhat, ale Ryan Gossling fakt dobrej). Film má atmošku filmů ze 70. let stříknutou moderními postupy. Honička černého Mustanga a Chrysleru (či co to bylo?) při odjezdu ze zastavárny mi připoměla Bullita. Díky za tip na starší The driver, ještě přidám tip na "Vanishing Point", ale to je o něčem jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Tak to já si dal projekci ve 22:10, velký sál, obrovské plátno, bez přítelkyně, v podstatě soukromá projekce (4 lidi). Brutalita mě tam zaskočila, ale jaksepatří koření výsledek, tj. přerod hlavního hrdiny v zabijáka - scéna ve výtahu je lahůdka. Vynikající kamera, skvělý soundtrack a mlčenlivý hlavní hrdina, který mi vizáží a chováním připoměl něco mezi James Deanem a Steve McQueenem (nechci se rouhat, ale Ryan Gossling fakt dobrej). Film má atmošku filmů ze 70. let stříknutou moderními postupy. Honička černého Mustanga a Chrysleru (či co to bylo?) při odjezdu ze zastavárny mi připoměla Bullita. Díky za tip na starší The driver, ještě přidám tip na "Vanishing Point", ale to je o něčem jiným. To násilí mi přijde již příliš, jak kdyby to točil Tarantino. Soundtrack mám ted staženej, a kromě třech skladeb to zas tak moc dobrý není, nicméně skladba 05. The Chromatics - Tick of the Clock by skvělě pasovala do herní série Driver konkrétně přímo do menu. Atmosféru trefili, Gossling má ale k image Mcqueena daleko, na mě působí spíš jako takovej pozér. Ani ta holka která za všechno může na mě nezapůsobila. A aut jsem taky čekal trochu víc, navíc střihané záběry a ani jeden dotaženej drift mě k smrti vytáčí, to u starých filmů nebylo. Nebýt té krve, myslím že bych si to užil a ani by mi nevadil ten podivný závěr. Každopádně ta inspirace The Driverem tam je, v tom filmu řekl také asi 300slov a bylo to psáno pro McQueena ač v tom nehrál. Točeno též ve stylu. Noair. Vanishing Point mám staženej, těšim se na to. Já za mě doproručím celou herní serii Driver s důrazem na Driv3r a Gone i 60 second (pochopitelně staré provedení), Francouzská spojka, Ronin, Duel, a naprosto dokonalý Bullitův případ. Téže jsem si poslední dobou oblíbil filmy s Clinem Eastwoodem, ale to je zas o něčem jiném.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 No uvidíme, jsem magor do všeho co má 4 kola tak dnes na to zajdu pak napíšu svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 ten film miluju, je to nadhera. koukam na to, dehtovani fabriky na znacky je proste bomba.. pivko by bodlo, sefe.. Taky tak, viděl jsem ho za poslední dva roky asi 3x a ani po třetí mě nenudil, skvělej biják ! A skvělej M.F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Nevšiml si někdo co měl v Gosling za hodinky? Viděl jsem G-shocky když dělal kaskadéra, ale pak měl něco mechanického, čím měřil těch 5 minut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se