Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

sice to není film, ale série PAWN STARS na HISTORY HD... je zajímavé vidět, jakou hodnotu mohou mít různé "staré krámy" typu psacích strojů, uniforem, raritních věcí, ale i úplných bláznivin jako např. vystřelovacího sedadla letadla z II. světové války... a v neposlední řadě i rolexek, včetně posuzování jejich pravosti... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice to není film, ale série PAWN STARS na HISTORY HD... je zajímavé vidět, jakou hodnotu mohou mít různé "staré krámy" typu psacích strojů, uniforem, raritních věcí, ale i úplných bláznivin jako např. vystřelovacího sedadla letadla z II. světové války... a v neposlední řadě i rolexek, včetně posuzování jejich pravosti... :-)

Jo na History jsem včera čuměl skoro celý den,docela se u toho bavím,co všechno mají lidi doma a v jakým množství.kolikrát je to dokonalá vetešárna.Taková práce by mě taky bavila,jezdit po státech a prolejzat harampádí.

Odkaz ke komentáři

Máte pravdu. Ešte že existuje History, inak by niekedy nebolo čo pozerať v TV. Predvčerom som valil oči, čo dokázal nazbierať jeden starký v USA. Veterány, staré bicykle, motorky,kočiare. Dokonca celé staré mobilné predajne, benzínky a iné objekty aj s komplet vybavením a tovarom a dal si ich celé previezť na svoj pozemok. Hľadači boli s toho úplne vedľa.

Odkaz ke komentáři

Máte pravdu. Ešte že existuje History, inak by niekedy nebolo čo pozerať v TV. Predvčerom som valil oči, čo dokázal nazbierať jeden starký v USA. Veterány, staré bicykle, motorky,kočiare. Dokonca celé staré mobilné predajne, benzínky a iné objekty aj s komplet vybavením a tovarom a dal si ich celé previezť na svoj pozemok. Hľadači boli s toho úplne vedľa.

No pravda,někdy tam jsou věcí plný stodoly,že ani ti majitelé už neví co tam mají.Včera jsem se bavil u toho hipíka,ten byl super a pěkně si to smlouvání s nima užíval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...