jovani Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 sice to není film, ale série PAWN STARS na HISTORY HD... je zajímavé vidět, jakou hodnotu mohou mít různé "staré krámy" typu psacích strojů, uniforem, raritních věcí, ale i úplných bláznivin jako např. vystřelovacího sedadla letadla z II. světové války... a v neposlední řadě i rolexek, včetně posuzování jejich pravosti... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 sice to není film, ale série PAWN STARS na HISTORY HD... je zajímavé vidět, jakou hodnotu mohou mít různé "staré krámy" typu psacích strojů, uniforem, raritních věcí, ale i úplných bláznivin jako např. vystřelovacího sedadla letadla z II. světové války... a v neposlední řadě i rolexek, včetně posuzování jejich pravosti... :-) Jo na History jsem včera čuměl skoro celý den,docela se u toho bavím,co všechno mají lidi doma a v jakým množství.kolikrát je to dokonalá vetešárna.Taková práce by mě taky bavila,jezdit po státech a prolejzat harampádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 ono to někdy zas takový harampádí není... např. stolní hodiny "smrti", při jejichž výrobě někdo obvykle zemřel, jelikož se v hojné míře používala rtut´... dnešní cena - 10 000 usd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Máte pravdu. Ešte že existuje History, inak by niekedy nebolo čo pozerať v TV. Predvčerom som valil oči, čo dokázal nazbierať jeden starký v USA. Veterány, staré bicykle, motorky,kočiare. Dokonca celé staré mobilné predajne, benzínky a iné objekty aj s komplet vybavením a tovarom a dal si ich celé previezť na svoj pozemok. Hľadači boli s toho úplne vedľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Máte pravdu. Ešte že existuje History, inak by niekedy nebolo čo pozerať v TV. Predvčerom som valil oči, čo dokázal nazbierať jeden starký v USA. Veterány, staré bicykle, motorky,kočiare. Dokonca celé staré mobilné predajne, benzínky a iné objekty aj s komplet vybavením a tovarom a dal si ich celé previezť na svoj pozemok. Hľadači boli s toho úplne vedľa. No pravda,někdy tam jsou věcí plný stodoly,že ani ti majitelé už neví co tam mají.Včera jsem se bavil u toho hipíka,ten byl super a pěkně si to smlouvání s nima užíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Kamarád mi donesl Prolomenou Stezku . Večer na to juknu, prý je to dobrý....a westerny já moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Outpost - viděl sem minulý rok v šílené kocovině a ta atmosféra je perfektní. Děj trošku předvídatelnej. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Days of Heaven, 1978, r. Terrence Malick. Oscar za nejlepší kameru, Kamera- Néstor Almendros a Haskell Wexler, Hudba- Ennio Moricone http://www.ceskatelevize.cz/porady/28137-nebeske-dny/29138140789/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 dnes na čt1 Až na krev a vynikající Daniel Day-Lewis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ted v lednu se uz vysila druha serie sherlocka od bcc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 22:10 primacool Vanishing point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 22:10 primacool Vanishing point Původní nebo ten novej s Aragornem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 1971 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 mé druhé já.... s jodie foster ted´ na nově.... vynikající film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Znovu sjíždím westerny, takže včera Nesmiřitelné a Krajinu střelců. Tyhle filmy prostě mohu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Ted v lednu se uz vysila druha serie sherlocka od bcc ... Byl jsem na předpřemiéře, moc se mi to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Já pro změnu poradím čemu se vyhnout. Maybe baby sice s Hughem Lauriem a Rowanem Atkinsonem, ale je to ulítle divně nudný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 dneska Správce osudu s Matem Damonem...musím říct, že vcelku povedenej filmík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 MI4 v imaxu. prijemne odpocinkovy a pritom ne nudny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se