Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Soderberghova Nákaza o šíření smrtelného viru, film má spád, uteče jako voda, je točený skoro dokumentárně, realisticky, výborná el. hudba C. Martineze, který letos nadchnul už v Drive a plejáda známých herců jako M.Damon, G. Paltrow, K. Winslet, J. Law, L. Fishburne. Doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na ct2 muj nejoblibenejsi film terry gilliama: http://www.csfd.cz/f...304-kral-rybar/

Díky, to si nenechám ujít.

montemar: Tak deprimující film, na který se chystáš, jsem dlouho neviděl. Za celou dobu v kině jsem se smál jednou jedinkrát, kdy hlavní hrdina učil Vietnamce nadávat. Pak pochopíš. Jinak je to opravdu síla, po dlouhé době vynikající film z ČR, který mám stále před očima. Tohle by měli pouštět těm kokotům ve vládě, jak si tady díky ním, budem všichni žít.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

tak to se těším, tenhle typ filmů mě baví... třeba MISTŘI... super film :)

Řek bych, že Mistři jsou v porovnání s Poupaty docela dost komedie... Jinak Poupata jsou celkem dobrý, akorát mně občas přišlo, že aby se všechno mohlo dějově seběhnout, tak je to místy takový nepravděpodobný.

Odkaz ke komentáři

deti moje - byl sem na tom v kine, a musim vam doporucit, abyste na to nechodili. radoby emocionalni zalezitost, nuda nuda, sed sed, zadny extra hrani, zadny extra dialogy, pekny exteriery, bo havaj, ale stejne jich je poskrovnu. takze koho na to laka draha polovicka, doporucuju odolat a za usetreny peniz si radeji koupit novy remen k hodinkam..

Odkaz ke komentáři

deti moje - byl sem na tom v kine, a musim vam doporucit, abyste na to nechodili. radoby emocionalni zalezitost, nuda nuda, sed sed, zadny extra hrani, zadny extra dialogy, pekny exteriery, bo havaj, ale stejne jich je poskrovnu. takze koho na to laka draha polovicka, doporucuju odolat a za usetreny peniz si radeji koupit novy remen k hodinkam..

Souhlasím. Já se teda vyloženě nenudil, ale trošku jsem se ke konci na sedačce ošíval. :) Nejde ani tak o evidentně málovrstevnatej příběh (tady bych možná ještě ubral), jako spíš o hodně slabý prokreslení postav. Prostě najednou sledujeme skupinu lidí, kteří spolu moc nevycházejí. My sice zhruba víme proč, ale stejně to, podle mě, jen málo vysvětluje poměrně drsný odcizení a vztahy na prd. A do toho celkem zbytečná linie o prodeji majetku... Nevím. Jeho tolik vychvalovanou Bokovku jsem měl celkem rád (i když spíš kvůli tomu vínu a pak mám dost rád Giamattiho), O Schmidtovi mě vyloženě nudilo a Děti moje mě prostě nenadchly...
Odkaz ke komentáři

Souhlasím. Já se teda vyloženě nenudil, ale trošku jsem se ke konci na sedačce ošíval. :) Nejde ani tak o evidentně málovrstevnatej příběh (tady bych možná ještě ubral), jako spíš o hodně slabý prokreslení postav. Prostě najednou sledujeme skupinu lidí, kteří spolu moc nevycházejí. My sice zhruba víme proč, ale stejně to, podle mě, jen málo vysvětluje poměrně drsný odcizení a vztahy na prd. A do toho celkem zbytečná linie o prodeji majetku... Nevím. Jeho tolik vychvalovanou Bokovku jsem měl celkem rád (i když spíš kvůli tomu vínu a pak mám dost rád Giamattiho), O Schmidtovi mě vyloženě nudilo a Děti moje mě prostě nenadchly...

Sibiř + Ludwig - díky za feedback. Mě se moc líbil Schmidt i Bokovka, mám rád Clooneyho, tak jsem se těšil, ale na kino se asi vykašlu a dám si to později z DVDčka.

Já jsem si o víkendu pustil dokument Generace singles. Tady musím říct, že mě to moc nevzalo, třeba v porovnání s Nesvatbov em, který řeší podobnou tématiku v jiném prostředí a je super. A musím pochválit Hřebejka s Jarkovským. Nevinnost je docela zajímavý film a z mého pohledu silně nehřebejkovský. Aňa Geislerka zraje jako víno.

Edit: Zapoměl jsem na Annu Linhartovou - ###### jak má bejt...:) (slovo l.o.l.i.t.a. je sprostý? wtf?)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...