Chumpus Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Výměna Právě jsem dokoukal 141 minut úžasné podívané od Clinta Eastwooda. Rozhodně se nebojte, že tam hraje Angelina Jolie. Zmáknout během jednoho roku Gran Torino a Výměnu, tomu říkám počin. Bravo Clinte Jo, taky jsem na to koukal s určitým očekáváním a zhruba v půlce filmu jsem už nestačil koukat. Až zamrazí... Víc se mi z těhlech dvou líbilo Gran Torino. Clintův parádní herecký výkon na rozloučenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Me ted zaujala stupidni komedie Stan Helsing. Je to jednoduche, nejaky dej i logiku to ma, proste oddechovy film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Clintův parádní herecký výkon na rozloučenou... proč na rozloučenou??? Nějak nejsem v obraze...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Vanishing point - 1971, auta a vynikající Barry Newman. Trailer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Před pár dny jsem měl možnost shlédnout Gran Torino. Něco tak dojemného jsem nečekal/neviděl. Co se oné dojemnosti týče, nejde o žádné US klišé nebo vyměklou sračku typu Pearl Harbor. Tomu mazákovi jsem věřil každé slovo a každý pohyb. Se Sean Pennem je to můj nejoblíbenější herec (a režisér) současnosti. Yeah!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Vanishing point - 1971, auta a vynikající Barry Newman. Trailer: Hustý, hodně hustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Hej, Ombreee!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 proč na rozloučenou??? Nějak nejsem v obraze...... Také by mě potěšilo, kdyby nám to Chumpus osvětlil. Nikde jsem neslyšel, že by Eastwood končil s herectvím nebo dokonce s režisérskou prací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Esli von náhodó nemyslel, že má před funusem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Velice mě mrzí, že jsem vás zapomněl upozornit, že dnes od 04:30 běžel na MGM hodně dobrý válečný film Stezky slávy (film USA r. 1957), pěkně jsem si šmáknul, bylo to fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 to já se chystám na původní Vanishing Point....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 to já se chystám na původní Vanishing Point....... Kdy, kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 proč na rozloučenou??? Nějak nejsem v obraze...... Také by mě potěšilo, kdyby nám to Chumpus osvětlil. Nikde jsem neslyšel, že by Eastwood končil s herectvím nebo dokonce s režisérskou prací. Po uvedení Gran Torina do US kin (o půl roku dřív než u nás, btw) řekl, že to je poslední film ve kterém hraje. A že dál se bude věnovat pouze režii. Dohledat by se to mělo dát třeba na IMDB, ČSFD, wiki apod. Samozřejmě to je jenom ústní prohlášení, třeba si to rozmyslí. Nebo si střihne nějaký cameo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Jestli je to tak, potom je to škoda. Doufám ale, že prohlášení nebylo nikterak závazné a pokud ano, snad si svůj odchod po čase rozmyslí. Ten sekáč by mi chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Kdy, kde ? doma,u počítače..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 (upraveno) MOON Včera jsem na to u kamaráda koukal. Alespoň pro mě je to nejlepší sci-fi za poslední spoustu let a jedno z nejlepších vůbec. Minimalistickej film, kterej jsem přesto zkouknul téměř bez dechu... Edit: a pro milovníky minimalismu doporučuju i The Man from Earth Upraveno 28. října 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Edit: a pro milovníky minimalismu doporučuju i The Man from Earth Madnes tam napsal k tomu něco hezkého: "Hodinky nemerajú čas, hodinky merajú iba sami seba" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 (upraveno) doma,u počítače..... Škoda, že si nepamatuji všechny ty hlášky o pirátství před filmem. Za všechny jen pár "Auto neukradneš, obraz neukradneš, peněženku neukradeš, KOPÍROVANÍ JE NEZÁKONNÉ"!!!! Upraveno 28. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Madnes tam napsal k tomu něco hezkého: "Hodinky nemerajú čas, hodinky merajú iba sami seba" To je citace z filmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Škoda, že si nepamatuji všechny ty hlášky o pirátství před filmem. Za všechny jen pár "Auto neukradneš, obraz neukradneš, peněženku neukradeš, KOPÍROVANÍ JE NEZÁKONNÉ"!!!! To mi připomělo antipirátskou reklamu ze seriálu IT Crowd: piracy is a crime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se