tombed Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 taky dobrý film...http://www.mycitymovie.com/... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Blues Brothers, Blues Brothers 2000. Skvělé propojení hudby, příběhu a hudebních výkonů skvělých muzikantů. Už jsem to viděl nesčetněkrát a pořád to žeru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 celkem dobrá historická řezačka...... http://www.kfilmu.net/filmy.php?sekce=rece...lm=the-warlords EDIT - s tou recenzí až tak nesouhlasím,ale vkus máme všichni rozdílnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Pánové,je tu někdo stejně postižený jako já . Nevím kolikrát jsem viděl Noc oživlých mrtvol (1990),ale pokažde se výborně bavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Já jsem si cestou z Olomouce střihnul "Zbraně pro Prahu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 The Boondock Saints nebo Rocknrolla:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Já jsem si cestou z Olomouce střihnul "Zbraně pro Prahu" to je náhodou výbornej film a je tam fantastickej hudební podkres!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 to je náhodou výbornej film a je tam fantastickej hudební podkres!!!!! Jo, ta hudba je dobrá. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy tím 20mm protiletadlovým dvojčetem rozstříleli střechu na které byl odstřelovač. Asi si ještě teď večer střihnu Sokolovo, abych zavzpomínal na minulý semestr, kdy jsem o tom psal seminárku a ten film byl hlavním zdrojem informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Já jsem si cestou z Olomouce střihnul "Zbraně pro Prahu" Zejtra si dej Sokolovo , to byla taky pecka. Edit: Pozdě, ty už to máš v plánu . Jsi fakt neskutečnej. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 ...a zakonči to Němou Barikádou........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Viktor: Akorát jsem teď zjistil, že se ten film člověku tolik nelíbí, když už ví jak to bylo tenkrát doopravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 a jak to bylo dovopravdy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) a jak to bylo dovopravdy??? Mám ti poslat seminárku? Tak třeba Jaroš nebyl komunista, dokonce byl tvrdě proti komunistům v jednotce, tudíž byl komunistům za svého života značně nepohodlný. No a to, že mezi Sokolovem a podplukovníkem Svobodou bylo přerušeno telefoní spojení, tudíž Jaroš nemohl dostat rozkaz k ústupu, přes řeku, která již rozmrzla a byla pro tanky překážkou - podle nejnovějšího svědectví jednoho z radistů/telefonistů prý Jaroš rozkaz k ústupu dostal, ale nerespektoval ho. No a když pominu jednoduchej fakt, že postavit 350 vojáků s dvěma 45mm klepadly na tanky a pár protitankovými puškami takové přesile tanků byla prostě blbost. Navíc sověti hrubě přecenili schopnost dělostřelectva, která měla obránce Sokolova podpořit... Když jsem to psal, tak to šlo ztuha - 10 z 13 zdrojů byla bolševická propaganda nejhrubšího zrna. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Hele....já to nevěděl.....klidně mi tu seminárku pošli,rád se něco dozvím. gilius-zavináč- volny.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 já bych si to kdyžtak taky přečetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Neblbněte, zas takové veledílo to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Nejde o veledílo......ale máš informace,evidentně jsi se tomu věnoval. A mne to zejímá...ne proto,abych se Ti vysmíval,shazoval Tě...nebo tak něco. Chci se něco dozvědět.......Já se o tom učil ve škole,viděl film......novej pohled(pravda?) mne zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Nojo, už to máš v mailu, použil jsem veškerou dostupnou literaturu, co jsem ve vědecké knihovně našel. Tak pilný abych pátral v archivech a podobně jsem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 kdo má rád hory, lyže a adrenalin tak určitě dokumentární film "Mount St. Elias", krátká ukázka na http://www.mountstelias.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se