Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Byli jsme na tom s 11-ti letou dcerou v kině, jakože za odměnu. Ona se chechtala, já občas taky. Děj je takový předem jasný, ale vtipné momenty tam bezesporu jsou, úplná nuda to není. Myslím jsem mohl dopadnout i hůř :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byli jsme na tom s 11-ti letou dcerou v kině, jakože za odměnu. Ona se chechtala, já občas taky. Děj je takový předem jasný, ale vtipné momenty tam bezesporu jsou, úplná nuda to není. Myslím jsem mohl dopadnout i hůř :)

Já s dvanáctiletou, chvílema docela sranda, jen jsem si nebyl jistej, jestli už holky v tomhle věku ve škole vtipkujou na téma čoudění rákosky, to tam je docela často.

Odkaz ke komentáři

No dobře...koukl jsem na trailer a prubnu to...ale běda jak to bude blbý! :boxing:

to je divný, chtěl jsem napsat úplně to samý  ----   Tak já to tedy zkusím ale běda vám, běda vám jak mi to nepujde  ( mistr Sovák - hádejte kde )  možná to není úplně přesně.......... :cool02:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Já s dvanáctiletou, chvílema docela sranda, jen jsem si nebyl jistej, jestli už holky v tomhle věku ve škole vtipkujou na téma čoudění rákosky, to tam je docela často.

jelikož se tomu chechtala, tak asi ano...

stejně nejhezčí je tam to BMW, úplně mi ho bylo líto jak tam naložil surf

Upraveno uživatelem pebe
Odkaz ke komentáři

No dobře...koukl jsem na trailer a prubnu to...ale běda jak to bude blbý! :boxing:

to je divný, chtěl jsem napsat úplně to samý  ----   Tak já to tedy zkusím ale běda vám, běda vám jak mi to nepujde  ( mistr Sovák - hádejte kde )  možná to není úplně přesně.......... :cool02:

Nebojte chlapi, němčouři se docela vytáhli :-) Já se toho taky bál a nakonec jsem se fakt bavil. Hlavní hrdina je fakt dobrej kosák :D

Odkaz ke komentáři

už je venku pokračování,ale hodně slabý to je

http://www.csfd.cz/film/341386-22-jump-street/

JJ http://sledujufilmy.cz/film/22-jump-street/5383/ 

Nejlepší scénka je , když dojde na zjištění do koho se *zamiloval*  Schnidta * Jonah Hill*

Jinak spíše preferuji dobové filmy stylu  http://www.csfd.cz/film/274625-havran/ nebo klasický motivy Sherlocka Holmese :0D

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě zjištění, že už je venku třetí díl třetí série Arrow. Byl jsem nadšen, ale poslední minuta druhého dílu, to zas totálně zabila.   :wacko:

Současně vyšel související The Flash... Tak snad to bude o něco lepší...

Stejně tam Sara jen dělala křoví :D Felicity jí přehrávala na plný čáře :-) Podle mě je tam zbytečněj i Roy. Toho by pro změnu mohla kuchnout Thea :-) 

A teda co se týče Flashe, tak Berry je super, ale ti dva nerdi jsou fakt strašný. Když si vezmu, Felicity Smoak vs. Caitlin Snow a Diggla vs. Cisca, tak je to v tom Flashově teamu samej trapák :D

Odkaz ke komentáři

Stejně tam Sara jen dělala křoví :D Felicity jí přehrávala na plný čáře :-) Podle mě je tam zbytečněj i Roy. Toho by pro změnu mohla kuchnout Thea :-) 

A teda co se týče Flashe, tak Berry je super, ale ti dva nerdi jsou fakt strašný. Když si vezmu, Felicity Smoak vs. Caitlin Snow a Diggla vs. Cisca, tak je to v tom Flashově teamu samej trapák :D

Roy má ještě potenciál, ten ještě neumřel, ten stejně vstane z mrtvejch... stejně jako Malcom, Sara, Slade a další... ještě pětkrát omeleme Vertigo... ta nastavovaná kaše je děs... :D

Flash je dobrý scifi, ale až moc... bežet nadzvukovou rychlostí??

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...