Wagoneer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Jakou fanoušek sci-fi se těším. Většinou, kde je účasten Ridley Scott, slátanina nehrozí.
utrejch Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Jakou fanoušek sci-fi se těším. Většinou, kde je účasten Ridley Scott, slátanina nehrozí.Az teda na Promethea edit: i kdyz me se to libilo ackoliv to nemelo hlavu ani patu Upraveno 8. června 2015 uživatelem utrejch
mondeo2 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Az teda na Promethea záleží na tom, co všechno jsi očekával
Wagoneer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Souhlasím, že Prometheus není úplně pro každého. Ale serii Vetřelec mám rád, vím, že dobré byly hlavně první dva díly, nicméně Prométheus k nim neoddělitelně patří. Musíš to brát jako celek.
mAra_ Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Ted jsem dokoukal devátý díl hry o trůny... Jako osmička byla super, ale tahle devitka... Ještě tu sedim s otevřenou hubou :-)
Prochaine Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Mě hodně zaujal seriál House of Cards. Doporučuji. Pokud vás zajímá, jak se dělá politika.
Wagoneer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Mara - jj, taky sleduji s napětim. Tohle se fakt HBO podařilo.
mAra_ Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 A to jak jsem si po čtvrté sérii myslel ze pátá to bude mít těžké to trumfnout, a pomalý rozjezd pětky mi dával za pravdu,... Tak poslední dva díly mi vyrazily dech..
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Ted jsem dokoukal devátý díl hry o trůny... Jako osmička byla super, ale tahle devitka... Ještě tu sedim s otevřenou hubou :-)Sem se stydel to tady velebit.
mondeo2 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Tak od 11 června............ nový lov ..............na lidi
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Souhlasím, že Prometheus není úplně pro každého. Ale serii Vetřelec mám rád, vím, že dobré byly hlavně první dva díly, nicméně Prométheus k nim neoddělitelně patří. Musíš to brát jako celek.Serri Vetrelec ma rad kazdej a prave proto tolik fandu nema rado Promethea. Bohuzel. A rozhodne do te serie nepatri. Vetrelec bude vzdy kult a na Promethea se pravem zapomene.
organic Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak vcera Ex-Machina. Takove komorni scifi, jednim okem dovnitr, druhym ven.Jedine, co mi utkvelo bylo to misto. Vygooglil jsem si, ze je to norsky hotel Juvet. Moc rad bych tam nekdy stravil vikend
Tondaa73 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Aha, tak hotel.....vypadá to tam krásně.Já si dal včera večer CHAPPIE. Když jsem počtvrté usnul, tak jsem promítání ukončil. Nerozumím tomu, jak se k takové slátanině nechali přemluvit ti herci....S.Weaver, H.Jackman...
Klotzman Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak vcera Ex-Machina. Takove komorni scifi, jednim okem dovnitr, druhym ven.Jedine, co mi utkvelo bylo to misto. Vygooglil jsem si, ze je to norsky hotel Juvet. Moc rad bych tam nekdy stravil vikend No teda hotel bez voken...
smolda Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Aha, tak hotel.....vypadá to tam krásně.Já si dal včera večer CHAPPIE. Když jsem počtvrté usnul, tak jsem promítání ukončil. Nerozumím tomu, jak se k takové slátanině nechali přemluvit ti herci....S.Weaver, H.Jackman...Souhlasím, to byla blbost na entou
smolda Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Serri Vetrelec ma rad kazdej a prave proto tolik fandu nema rado Promethea. Bohuzel. A rozhodne do te serie nepatri. Vetrelec bude vzdy kult a na Promethea se pravem zapomene.Prometheus patří do serie Vetřelec? Tak to bych nikdy nespojil, jedno super a druhé nemastné neslané.
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Knihu jsem četl jedním dechem, úžasná. Mám ale obavu, jak se jim povede dostat na plátno one man show a suchý humor, odehrávající se v kebuli "Marťana"Ve filmu na motivy stejnojmenné knihy od Andyho Weira si Damon zahraje Marka Watneyho, jenž je během mise na Mars omylem považován za mrtvého a opuštěn svou posádkou. Místo pláče a bezduchého dřepění na rudé planetě se Mark rozhodne využít svou inteligenci a důvtip a pokusí se najít způsob, jak vyslat signál na Zemi, že je ještě naživu. http://www.film-arena.cz/article/the-martian-prvni-trailer-je-online
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Prometheus patří do serie Vetřelec? Tak to bych nikdy nespojil, jedno super a druhé nemastné neslané.No vzdyt to rikam :-)
mondeo2 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Knihu jsem četl jedním dechem, úžasná. Mám ale obavu, jak se jim povede dostat na plátno one man show a suchý humor, odehrávající se v kebuli "Marťana"si vzpomeň na Trosečníka, taky jsem byl skeptickej a nakonec super, uteklo to ani nevím jak.............
mondeo2 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 (upraveno) jmenuji se Bond, James Bond........ Upraveno 10. června 2015 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se