Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 my tu na dedine mame jen vobyc 2D kina (a 3D s brejlema, ale tomu teda nefandim), ale zase sem si to vykompenzloval tim, ze to byla predpremiera. a zarazilo me, ze sal byl poloprazdnej. nicmene film je fakt spickovej, jediny drobny detail, jak je mozny, ze v 60s jezdil Defender ten posledni model.. a jeste je tam zapletka s hodinkama po otci, to musi potesit kazdyho chmagora..ja 3D uz nikdy viac, radsej sa sustredim na kvalitny zvuk ( nove filmy su stavane na krasne efekty!) a obraz, mna to sialenstvo obislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Já 3D nemůžu, páč šilhám a mám to furt rozmazaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Hateful Eighthttps://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis klasicky ukecaná tarantinovština.Těšim se jak malej Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Fantastickej casting. To bude pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Večer se chystám na True Story.http://www.csfd.cz/film/305327-true-story/videa/ Jinak na novou Tarantinovku se taky moc těšim! Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 já dal včera Vedlejší účinky... neni to spatny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Já teprve včera rozkoukal True Detective 2. Z prvního dílu jsem byl dost rozpačitej, u druhýho se pocit zlepšil, tak jsem docela zvědav, jak se to vyvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Od 4. dílu to jde pořádně nahoru, bude tě to bavit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Na cem to sledujes? (True detective 2)Dal bys odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Video stahnes ma Webshare.cz a titulky na edna.cz/true-detective/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Nebo pro lenochy jako ja na Ulozto i s vloženými titulky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Nikdy jsem nepochopil, proč si dá někdo tu práci a doprasí film vloženými titulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Me to vyhovuje, žádné dopraseni se nekoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 me tez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Nojo, ale potom už nezměníš jejich velikost a pozici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 A to ja ani nechci :-) Vyberu si takové, které mi vyhovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 ja ani nesosam top kvalitu, koukam vetsinou na mobilu nebo tv pred spanim, a taham hlavne us serialy, kery tu nejsou nebo jsou pozadu a maj prisernej dabing. filmy raci v kine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Pak máš ale na telce proužek s filmem a v něm ještě i (většinou) miniaturní titulky. A takto jsi mohl mít titulky mimo obraz a ve velikosti jaké chceš. Ale abych byl i k věci, tak doporučuji zde již zmíněný film Vše je ztraceno, ten se dá v pohodě i bez titulku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Nevim o cm mluvíš, ja mam titulky v ideální velikosti. Možna si uz dlouho žádné vložené nestahl :-) Me nepřesvědčis, proste mi to vyhovuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 No jo, ale když jsou titulky vloženy, nemůžeš se podívat bez nich. Což mi vadí! Viděli jste někdo Rock of Ages, má smysl se na to dnes dívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se