Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

No jo, ale když jsou titulky vloženy, nemůžeš se podívat bez nich. Což mi vadí!

Viděli jste někdo Rock of Ages, má smysl se na to dnes dívat?

to celkom chapem, ale moja jazykova nadanost slabota - v kine vzdy iba titulky ( mozno komedia aj dabing ) a domakino zerie bluray, a tam je vyber titulkov pozehnane,je z coho si vybrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Congrats, uhádl jsi aneb jak si popovídat po ránu sám se sebou :)

clovece, co je s tebou?

ja len sa snazim pokecat o vyborne spracovanej muzike a uvodu k znamemu filmu a tak to bola ciste recnicka otazka a myslel som, ze asi aj odpoved, ale namiesto témy tu riesis, ze vlaste ked si recnik zodpoveda, tak akoze v niecom zvitazil?!

to je cele, co ti pri tom prebehlo hlavou?!

tak to si asi o tom prilis nepokecame,no....

Odkaz ke komentáři

clovece, co je s tebou?

ja len sa snazim pokecat o vyborne spracovanej muzike a uvodu k znamemu filmu a tak to bola ciste recnicka otazka a myslel som, ze asi aj odpoved, ale namiesto témy tu riesis, ze vlaste ked si recnik zodpoveda, tak akoze v niecom zvitazil?!

to je cele, co ti pri tom prebehlo hlavou?!

tak to si asi o tom prilis nepokecame,no....

Mně je celkem jedno, CO píšeš a určitě bych na to nereagoval. Vadí mi ovšem tvoje řekněme TECHNIKA psaní. Když už máš nutnost sdělovat tolik záležitostí, opravdu je nutné vykonat svou potřebu v jednom vlákně třemi bezprostředními příspěvky, nešlo by to vměstnat do příspěvku jednoho?  U nováčků byl podobný přístup brán jako porušení pravidel a byli před tím varováni...

Samozřejmě existuje funkce ignorace, ale jak už bylo mnohokrát uvedeno, diskuze ve vláknech pak ztrácí často smysl :(

Odkaz ke komentáři

Mně je celkem jedno, CO píšeš a určitě bych na to nereagoval. Vadí mi ovšem tvoje řekněme TECHNIKA psaní. Když už máš nutnost sdělovat tolik záležitostí, opravdu je nutné vykonat svou potřebu v jednom vlákně třemi bezprostředními příspěvky, nešlo by to vměstnat do příspěvku jednoho?  U nováčků byl podobný přístup brán jako porušení pravidel a byli před tím varováni...

Samozřejmě existuje funkce ignorace, ale jak už bylo mnohokrát uvedeno, diskuze ve vláknech pak ztrácí často smysl :(

On to dělá prakticky ve všech tématech. Až tu budeš dýl tak si zvykneš ...  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to je dobré....

je ti to jedno, co pisem a urcite nechces na to reagovat...

hlavne, ze reagujes na techniku - a tu si iba jednoducho nepochopil, to je celé...

vysvetlim:

preto to boli dva prispevky - v prvom bol jeden klip s otazkou a druhy prispevok iny klip, uz s odpovedou

uz jasnejsie?

( sledujes, ako sa uz snazim,aby si to aj ty uz pochopil?)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Kucí....ty hicáky už přešly.... :)

to hey, ale vidis, namiesto toho,naby sme tu riesili film a muziku k filmu, tak on tu vyhlasuje vitazov a potom este techniku a co javiemcoeste, hehe

:-))

Odkaz ke komentáři

On to dělá prakticky ve všech tématech. Až tu budeš dýl tak si zvykneš ...  :smile_anim:

No jsem tady 10 let, ale na některé "novinky" se mi zvyká fakt těžko...

to je dobré....

je ti to jedno, co pisem a urcite nechces na to reagovat...

hlavne, ze reagujes na techniku - a tu si iba jednoducho nepochopil, to je celé...

vysvetlim:

preto to boli dva prispevky - v prvom bol jeden klip s otazkou a druhy prispevok iny klip, uz s odpovedou

uz jasnejsie?

( sledujes, ako sa uz snazim,aby si to aj ty uz pochopil?)

Děkuje, není třeba postupovat polopaticky, jsem průměrně vnímavý a psanému textu rozumím.

Odhalím ti po čtyřech tisících příspěvcích některá hájemství fóra na oněch třech tvých příspěvcích:

1) K rozdělení příspěvků 1+ 2/3: Pokud reaguješ na příspěvek A a chceš sdělit další myšlenku, je možné použít citaci a následně pod to sdělit onen jiný výplod v rámci JEDNOHO příspěvku.

2) K rozdělení příspěvků 2/3: Zde přiznávám se mé mozkové kapacity nestačí. Jestli považuješ za normální, položit otázku a o dvě minuty si na ní sám odpovědět?! Snad bych doporučoval pro zvýšení napětí onu odpověď rozdělit do dvaceti příspěvků po jednom písmenu, tajenku všichni usilovně bušící Ctrl+R odhalí při zaslouženém obědě :frusty:

Odkaz ke komentáři

Včera jsem konečně zkouknul Jurrasic World - 2015. Člověk by ani neřekl, co se dá vycucat z již tolikrát přežvýkaného tématu. Nakonec jsem to dokoukal a času nelituju. Mohlo to dopadnout určitě ještě hůř.   

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Mám to v počítači už přes týden, a nenašel jsem zatím odvahu.

Tak do toho dnes skočím...díky...

mam obavy, ze ten efekt filmu je vo velkom obraze a este vacsom zvuku...
Odkaz ke komentáři

mam obavy, ze ten efekt filmu je vo velkom obraze a este vacsom zvuku...

Asi máš pravdu, ale do kina se mi nechce.

Z kompu to pustím přes wi-fi do TV....je docela velká, na to, že na ní koukám ze 2 metrů, a zvuk půjde přes BOSE soundbar.... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Asi máš pravdu, ale do kina se mi nechce.

Z kompu to pustím přes wi-fi do TV....je docela velká, na to, že na ní koukám ze 2 metrů, a zvuk půjde přes BOSE soundbar.... :rolleyes:

no ked ti vykukne dinosaurus z repraku, tak snad to bude dobry zazitok!

ja si to vzdy podelim na kinofilm a na domacikinofilm

:-)

kedze som magor do zvuku, tak Dolby Atmos ma ukája

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...