Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Byl to nápad mojí drahé, ale já to chtěl taky vidět.

No co, už jsem viděl v kině horší věci... ;)

My máme jít do kina dneska. Taky manželka navrhovala tenhle film, ale snažil jsem se to shodit ze stolu. Ale na co chceš dneska jít ? Vždyť v tom kině aktuálně nedávají VŮBEC NIC  ! ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jděte na tohle, to bude bombice  :lol2:  :lol2:

Tak jestli se da neco nazvat jako hukot lebek, tak je to tohle. Nejak nevim, jestli to je parodie, nebo to mysli vazne  :eek:  Kazdopadne hned jak jsem videl Casper Van Dien, tak mi bylo jasny, ze to nebude normalni film :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak jestli se da neco nazvat jako hukot lebek, tak je to tohle. Nejak nevim, jestli to je parodie, nebo to mysli vazne  :eek:  Kazdopadne hned jak jsem videl Casper Van Dien, tak mi bylo jasny, ze to nebude normalni film :lol2:

No prijde mi ze tam sou chvilky kdy si asi delaj pr.del, ale kde na to sehnali prachy to nechapu.

Odkaz ke komentáři

a to ja se tesim na na tenhle beckovej klon CoD, skoda, ze to nejspis nebude v ceskych kinech :(

Tohle vypada hodne dobre, i ten dalsi videoklip. Uz jsem takovej jeden videl a je to narez. Je fakt, ze na 4min to je v poho, ale celej film takove akcni rezby nevim. Tajne doufam, ze ve filmu bude delat i neco jineho, nez jen rubat lidi ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...