Tomas_2002 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Byl to nápad mojí drahé, ale já to chtěl taky vidět.No co, už jsem viděl v kině horší věci... My máme jít do kina dneska. Taky manželka navrhovala tenhle film, ale snažil jsem se to shodit ze stolu. Ale na co chceš dneska jít ? Vždyť v tom kině aktuálně nedávají VŮBEC NIC ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 My máme jít do kina dneska. Taky manželka navrhovala tenhle film, ale snažil jsem se to shodit ze stolu. Ale na co chceš dneska jít ? Vždyť v tom kině aktuálně nedávají VŮBEC NIC ! ... Jdi na Darek. Nebo Amy. Nebo na Vetrelci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Nic takovýho jsem na dnešek v kině neviděl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) jděte na tohle, to bude bombice Upraveno 15. září 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Nic takovýho jsem na dnešek v kině neviděl ? Ja si nevsiml, ze jsi z Litomysli, to nevim co tam davaj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jděte na tohle, to bude bombice Tak tohle strčí s přehledem Sharknado do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jděte na tohle, to bude bombice Tak jestli se da neco nazvat jako hukot lebek, tak je to tohle. Nejak nevim, jestli to je parodie, nebo to mysli vazne Kazdopadne hned jak jsem videl Casper Van Dien, tak mi bylo jasny, ze to nebude normalni film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Tak jestli se da neco nazvat jako hukot lebek, tak je to tohle. Nejak nevim, jestli to je parodie, nebo to mysli vazne Kazdopadne hned jak jsem videl Casper Van Dien, tak mi bylo jasny, ze to nebude normalni film No prijde mi ze tam sou chvilky kdy si asi delaj pr.del, ale kde na to sehnali prachy to nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 No prijde mi ze tam sou chvilky kdy si asi delaj pr.del, ale kde na to sehnali prachy to nechapu.Casper dědil, asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Zajímalo by mě co u SyFy hulej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Viděl už někdo komplet druhou sérii True detectiv? Jaké to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 a to ja se tesim na na tenhle beckovej klon CoD, skoda, ze to nejspis nebude v ceskych kinech https://www.youtube.com/watch?t=138&v=wv33e0TyL6M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Viděl už někdo komplet druhou sérii True detectiv? Jaké to je?už jsme to tu probírali pár stránek z5.....pokud si viděl první sérii a byl si unešenej a líbila se ti tak u druhé budeš těžce zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 a to ja se tesim na na tenhle beckovej klon CoD, skoda, ze to nejspis nebude v ceskych kinech todle je pekne udelany, ale jen video klip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 todle je pekne udelany, ale jen video klip. jj, te taky dobry, on stejnej manik natocil ten film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 on stejnej manik natocil ten filmaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Tak nevim, jestli bych takovou jízdu vydržel 90 minut...fakt je, že honička ve Volhách se už dneska málo vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 a to ja se tesim na na tenhle beckovej klon CoD, skoda, ze to nejspis nebude v ceskych kinech Tohle vypada hodne dobre, i ten dalsi videoklip. Uz jsem takovej jeden videl a je to narez. Je fakt, ze na 4min to je v poho, ale celej film takove akcni rezby nevim. Tajne doufam, ze ve filmu bude delat i neco jineho, nez jen rubat lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tajne doufam, ze ve filmu bude delat i neco jineho, nez jen rubat lidi Přesně, taky vobčas musí jít na záchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Přesně, taky vobčas musí jít na záchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se