Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Když už jste u těch "nepřátel," co říkáte na Veřejného nepřítele č. 1 s Vincentem Casellem?

http://www.csfd.cz/film/246077-verejny-nepritel-c-1/galerie/

To jsem mel na mysli, kdyz jsem mluvil o nepriteli statu. Mam v tom slusnej zmatek koukam :)

kazdopadne ted jdu koukat na bourneovo ultimatu, cela tadle serie mi nejak unikla a jak jsem zjistil, neni vubec spatna ... :)

Matta Damona jsem nemel nikdo moc rad, ale vsechno si to napravil Legendou o velkem navratu od Roberta Redforda, nadhernej film o golfu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...

kazdopadne ted jdu koukat na bourneovo ultimatu, cela tadle serie mi nejak unikla a jak jsem zjistil, neni vubec spatna ... :)

...

Ta série rozhodně není vůbec špatná. Mimochodem se domnívám, že agent Bourne má na svědomí i změnu image Jamese Bonda (konkrétně jeho re-casting Danielem Craigem a celkově značné přitvrzení posledních dílů...

Odkaz ke komentáři

Ta série rozhodně není vůbec špatná. Mimochodem se domnívám, že agent Bourne má na svědomí i změnu image Jamese Bonda (konkrétně jeho re-casting Danielem Craigem a celkově značné přitvrzení posledních dílů...

he he, to same me napadlo kdyz sem videl posledni bondy. a celkem se mi ten posun libil

Odkaz ke komentáři

... A kdyz v letadle prohlasil, ze mu je jedno, jak to martini s vodkou, tak u me definitivne klesl

No to mohl říci právě proto, že už všichni za ta léta víme, jak to martini vlasntě chce. Mně to naopak připadá jako vtipný posun, hra se zasvěceným divákem, sebeironie...
Odkaz ke komentáři

Zrovna si, už jako mnohokrát dříve, dávám The Thing a musím říct, že mě tenhle film pořád bere. Nejedna scéna (třeba ta z 2:40) mě jako dítě dlouho budila ze spaní. :) Vidím to jako dnes... Rok tuším 1986, ORF 1, táta klimbající v křesle a já, sám koukající na pravidelné středeční ORF Nacht kino, propocenej hrůzou :) .

Ale stejně jako Pomothyho z CSFD i mě nakonec především tenhle film dostal do skupiny milovníků hororu. Ostatně tohle bylo tuším vůbec první DVD, který jsem si kdy koupil.

Odkaz ke komentáři

jj. no na poradnou akci si pockej na tohle

na to se fakt tesim. hrdinove meho mladi.

Tak to teda jo!! To je dle mě nejočekávanější filmová událost roku!

Kupte si poslední č.časopisu CINEMA, je tam dvd THE EXPENDABLES - rozhovory, trailery, z natáčení atd. Dobrý!!:speak_cool:

Už sem viděl ukázky v kině, to bude aspoň zážitek, pro mě osobně maximální kulturní orgasmus :P

Jenom poznámka k Expendables... Tohle je pro mě zrovna adept na průser roku. Samozřejmě, všechny hlavní protagonisty mám rád. Minimálně právě z dětství. Ale v minulosti se už tolikrát ukázal model "narveme je tam všechny a to bude stačit" jako nefunkční, že nemám důvod si zrovna o tomhle myslet něco jinýho. Jo a trajlery mně zrovna přišly dost slaboduchý. Každej z těch vyšisovanejch hrdinů včerejška se tam snaží urvat kus boďáku a hraje si to svý. Tak snad se jim tu přehlídku one man show podařilo nějak zflikovat dohromady. Sám si přeju abych s těma pochybnostma neměl pravdu...
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se právě vrátil z tady tolik probíraného "Inception" a musím všem diskutujícím poděkovat. Díky téhle rozpravě jsem neměl žádná přehnaná očekávání. Filmy dělím v podstatě do dvou kategorií. Na ty které chci shlédnout a na ty které rád shlédnu i několikrát. "Inception" jsem viděl a nemohu říci že by to byl špatný film. Ale vidět ho znovu? To myslím nemusím.

Co se týká Bonda musím souhlasit s sibirnaya (nevím jak to mám skloňovat). S obsazením D. Craiga se z klasických Bondovek staly více méně tuctové akční filmy.

Odkaz ke komentáři

Chybi mi hracky a Brosnanova uhlazenost

Co se týká Bonda musím souhlasit s sibirnaya (nevím jak to mám skloňovat). S obsazením D. Craiga se z klasických Bondovek staly více méně tuctové akční filmy.

Cítím to úplně přesně stejně jako vy pánové. James Bond pro mne skončil s odchodem Pierce Brosnana. Možná jsem viděl jednou jednu bondovku s Craigem, ale přišlo mi to dost hrozné a od té doby jsem na Bonda zanevřel.

Odkaz ke komentáři

Když už jste u těch "nepřátel," co říkáte na Veřejného nepřítele č. 1 s Vincentem Casellem?

http://www.csfd.cz/film/246077-verejny-nepritel-c-1/galerie/

Pred nedavnom som ho skukol, jeden z najlepšich europskych filmov poslednych rokov, Casell je ažneuveriteľne uveriteny :)

Expendables: takisto mam obavu, že mix hviezd nezaberie a trochu ma prekvapila nizka stopaž na takyto typ filmu.

Bond-ano, aj pre mna je poslednym Bondom Brosnan.

Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá, že jsme asi jediní dva blázni, kterým se Inception líbil - jsou tady nároční diváci.

Spolu s 224477 jsme čtyři. Jestli jdu do kina, tak se chci především pobavit a zábava to byla /aspoň pro mě/ a hledat v každém snímku nějakou filozofickou myšlenku či poslání? Za mě nee. Holt je to s filmama jako s muzikou..někdo poslouchá total brutal metal a někdo Vivaldiho a jeden druhému třeba nemůžou přijít na jméno, ale měli by se respektovat. Za mě Počátek dobrý. :)
Odkaz ke komentáři

Zde je další žadatel o návrat starého dobrého Bonda, Jamese Bonda.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Připomnělo mi to historku, jak v Jižní Africe dávali Winstonu Churchillovi ochutnat whisky místní výroby. "No, není to špatný, ale whisky to není". Ty filmy s Craigem taky nejsou špatný, ale ...

Odkaz ke komentáři

Spolu s 224477 jsme čtyři. Jestli jdu do kina, tak se chci především pobavit a zábava to byla /aspoň pro mě/ a hledat v každém snímku nějakou filozofickou myšlenku či poslání? Za mě nee. Holt je to s filmama jako s muzikou..někdo poslouchá total brutal metal a někdo Vivaldiho a jeden druhému třeba nemůžou přijít na jméno, ale měli by se respektovat. Za mě Počátek dobrý. :)

Tož jsem na to včera taky byl a musím říct, že dobrý!!

Místy zbytečně komplikované, místy majstrštyk...celkově se mi to líbilo.

DiCapria jak jsem vlastně nikdy moc nemusel, tak čím dál tím víc dokazuje, že je Pán Herec!

Zbytek obsazení a hudba - výborné!

A tak mimochodem, o málokterém filmu se tady takto diskutuje, to taky něco znamená!!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...