frista Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Jsem někde četl,že "Stone Cold" má snad nějaké G-čka - 6900???? Ale uvidím sám,až to uvidím Nenapadlo by mne, ze budu diskutovat tak nadsene o takovy ptakovine. Ano ten fim "je tak blbej" az je hezkej, ale to je v zasade vedlejsi. Vim, ze jsem nikdy tyhle filmy v 80. letech nesledoval a vzdycky mne budou bavit, jako spravneho kavarenskeho povalece, spis intelektualni filmy. Ale tohle byl proste cisty vyplach mozku. Za par let si na nej mozna nikdo nevzpomene, ale ta "banda" byla proste k sezrani. Skoda, ze v tom nehrali hlavne ty "tri z kostela". Jo a Stone Cold ma na ruce nejaky mamuti chronografy, takze Gecka to urcite nebyly. Jen se bojim, ze po tomhle filmu se zas prumery o neco zvetsej. Asi je na case poridit si zlatousty
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 to co ma on ve filmu nejsou PAM317, protoze ty hodinky co si pamatuju z toho sekundovyho zaberu maj na sobe nejaky modry prvky, narozdil od 317tek..
saida Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Právě jsem zakoupil v trafice "Kult hákového kříže". E.Nortona mohu v čemkoli.
Kalifx Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Takže už jsem měl taky možnost vidět The Expendables. Asi jsem jedna z "obětí" přehnaných očekávání a nebo jsem se tak bál, že to nebude zase taková sláva až se mně to vyplnilo. No, času nelituju, koukat se na to rozhodně dalo. Čekal jsem ještě víc žánrovosti a určitě mnohem víc nadhledu. Prostě jsem měl chvílemi pocit, že to snad ti tvůrci a herci myslej vážně.
911 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 tak neni to film, ale opet davaji Navstevniky. ta mlada bocanova (tady ji je tak 17-18) je vice nez kus a hraje tam i jeden zdejsi clen
911 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Nemyslel jsi Patrasovou? hele Patrasce to tam taky slusi, ale ted co jsem videl prvni dil, tak v par prvnich minutach je tam tak na 30s Bocanka. a hmmmm.... nikdy sem prave nevidel uplne ten zacatek.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Aha, už jsem to našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 tak neni to film, ale opet davaji Navstevniky. ta mlada bocanova (tady ji je tak 17-18) je vice nez kus a hraje tam i jeden zdejsi clen Spajdy už byl na světě? Bočanové jsem si vůbec nevšimnul, ale na erotické sny s Dádou si velmi dobře vzpomínám
911 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Spajdy už byl na světě? Bočanové jsem si vůbec nevšimnul, ale na erotické sny s Dádou si velmi dobře vzpomínám hele ja si ji vsimul az ted. je na jako dcera toho prezidenta nebo co to je. a eroticke sny s Dadou mel snad kazdy. navstevnici, s delfinama a samozrejme Vrchni prchni.
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) V sobotu jsem byl na Čarodějův učeň, což byla sice naivní ptákovina, ale efekty byly slušný a párkrát jsem se i zasmál, takže bych tomu dal 6/10. Postradatelný jsem viděl v neděli a líbilo se mi to hodně. Jasných 10 bodů.Jsem rád, že Van Damme roli odmítl, ten by tam nepasoval.Ale chyběl mi tam Bill Goldberg. Ten měl hrát toho záporáka-wrestlera (Steve Austin).To sejmutí protivníka hlavou je Billova specialita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Adam99 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Včera večer sem si dal příjemnou oddychovku, vhodnou pro ty co mají rádi sci-fi a britský humor. Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Adam99
Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Nevybočil jsem ze svého trendu sledování filmů ze sedmdesátých let a zkouknul jsem vynikající film z roku 1976 Johna Schlesingera Maratonecs Dustinem Hoffmanem a Laurencem Olivierem. Všiml jsem si, že dáváte odkazy, tak jsem ho také přidal. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Columbus
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 For NIGHTinGALE: Nekrci se to tam vzadu u provazu Hulk Hogan ?
Helex Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Potvrzuji The Expendables je dobrý, vtipný, hustý aj nostalgie na mě šla
Kalifx Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Ještě jsem si vzpomenul, že jsem se jako puberťák celkem bavil u takový blbinky jménem Top Secret. Celý to spíš bylo takový průměrný, ale "backward" scéna ze švédskýho knihkupectví je legendární. http://www.youtube.com/watch?v=AC8MYNWfTDg&feature=related Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Kalifx 1
Chumpus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Včera jsem byl v Aeru na Psychu. Za 30 Kč skvělej letní zážitek z legendárního filmu. Zítra Expendables a pak už toho pro letošek moc není. Vlastně už jsem zvědavý akorát na Trona. Taky máte takovej pocit, že letos je to v kinech bída?
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 I já se sem tam podívám na novější film, zaujal mě Temný úsvit od Wernera Herzoga. Každopádně doporučím tvrdý film z roku 1992 Bad Lieutenant s úžasným Harvey Keitlem.
vojt Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Kouř už tady asi byl. Tomáš Vorel a Sklep. Pro mě je v tom filmu všechno.http://www.csfd.cz/film/9401-kour/?text=124546 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se