Gilius Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Předevčírem jsem si dal Dobermanna a dnes se,po delší době,juknu na nedávno zmíněné HEAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Teď na Primě 27.12.2010 21,00. Billy Eliot, film s koulema.Dobří holubi vědí, znají. Jen hláška filmu. Dvanáctka sedí vedle Billyho na lavici, kýve nohama a má lízátko v ústech a ptá se ho: "...chceš ukázat Julču?..." P.S. Julča-vul.a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 chcu ukázat Julču ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 (upraveno) chcu ukázat Julču ... Ty by jsi chtěl taky všechno Jinak Fotr je lotr ...bavil jsem se... Upraveno 27. prosince 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Billy Eliot, film s koulema. Výbornej film!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 kto ma rad poctive a inteligentne animaky nevynechajte dnes TV Film+ 29.12. 23:05 TV Film+ 01.01. 01:55 Mary a Max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 před chvílí jsem dokoukal Seven pounds....musím to sem hodit, protože to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Nedávno jsem viděl český film Pouta Ti, kteří už nad českým filmem zlomili hůl, by mu ještě měli dát šanci, protože tohle je IMHO minimálně film desetiletí. V hlavní roli, pro mě dosud neznámý Ondřej Malý, předvádí herecký koncert. Jeho výkon je tak přesvědčivý, že vás ani na chvilku nenapadne, že to ve skutečnosti mohlo být i jinak. Jasných 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 prave som o tom dnes cital, a rozmyslal som nad tym, dik za doporucenie teraz to juknem urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Nedávno jsem viděl český film Pouta Ti, kteří už nad českým filmem zlomili hůl, by mu ještě měli dát šanci, protože tohle je IMHO minimálně film desetiletí. V hlavní roli, pro mě dosud neznámý Ondřej Malý, předvádí herecký koncert. Jeho výkon je tak přesvědčivý, že vás ani na chvilku nenapadne, že to ve skutečnosti mohlo být i jinak. Jasných 100%. Ondru znám a možná většina zdejších memberů ostravských. Můj "současník". Kdo ho nezná, je Neználek. Svůj majstrštyk měl v megaseriálu Přátelé zeleného údolí, kde hrál jednu z vedlejších rolí. A taky je mi známý tím, že kopulovával s mou spolužačkou z Báňské... Film jsem neviděl, ale chystám se na něj. Když se tady uvádí těch 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Nedávno jsem viděl český film Pouta Ti, kteří už nad českým filmem zlomili hůl, by mu ještě měli dát šanci, protože tohle je IMHO minimálně film desetiletí. V hlavní roli, pro mě dosud neznámý Ondřej Malý, předvádí herecký koncert. Jeho výkon je tak přesvědčivý, že vás ani na chvilku nenapadne, že to ve skutečnosti mohlo být i jinak. Jasných 100%. A vypadá to, že tam hrajou i OP Luminor s bílým cifrem, což se mi jeví jako chybička. Ale asi potřebovali hodinky, který vypadaly jako z tý doby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Ja jdu dneska na prazdniny v rime a zitra na snidani u tiffanyho ... mozna je to opacne ... kazdopadne do aera ... Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 po dlohé době jsem kouknul na Schindlerův seznam a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 A vypadá to, že tam hrajou i OP Luminor s bílým cifrem, což se mi jeví jako chybička. Ale asi potřebovali hodinky, který vypadaly jako z tý doby.. Tak to mi uniklo, musím si to brzy pustit znovu. Jinak detailů jsem si všímal a tvůrci to vzali opravdu poctivě - ať už vozový park, tak cigarety nebo lahve od piva či sodovek - vše dobové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Schindlerův seznam je pro mě jeden z TOP 10 filmů, je zvláštní , že jsem ho neviděl když byl jako novinka a říkal jsem si to bude nějaká sra..., když jsem si ho ovšem pustil cca 15let po uvedení žasnul jsem jak jsem se spletl...fantastický film,fantastický výkon Liama Neesona (od něj doporučuji ještě film 96 hodin!), Pak není špatný Ctihodný občan taky dávám 10 bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Tak to mi uniklo, musím si to brzy pustit znovu. Jinak detailů jsem si všímal a tvůrci to vzali opravdu poctivě - ať už vozový park, tak cigarety nebo lahve od piva či sodovek - vše dobové. Stači, ked si pozrieš galeriu na CSFD, ma ich Luboš Veselý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domino Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Povedený je podle mě film 13, líbí se mi Green Zone a mám rád Brooklyn's Finest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Stači, ked si pozrieš galeriu na CSFD, ma ich Luboš Veselý No jo, má je Ale tenhle záběr ve filmu nakonec nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 No jo, má je Ale tenhle záběr ve filmu nakonec nebyl. Byl. Ta schůzka na hřbitově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 ad. pouta dobry film to bol, doporucujem dalej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se