Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem viděl český film Pouta

Ti, kteří už nad českým filmem zlomili hůl, by mu ještě měli dát šanci, protože tohle je IMHO minimálně film desetiletí.

V hlavní roli, pro mě dosud neznámý Ondřej Malý, předvádí herecký koncert. Jeho výkon je tak přesvědčivý, že vás ani na chvilku nenapadne, že to ve skutečnosti mohlo být i jinak.

Jasných 100%.

post-1097-096243400 1293652446.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ti, kteří už nad českým filmem zlomili hůl, by mu ještě měli dát šanci, protože tohle je IMHO minimálně film desetiletí.

V hlavní roli, pro mě dosud neznámý Ondřej Malý, předvádí herecký koncert. Jeho výkon je tak přesvědčivý, že vás ani na chvilku nenapadne, že to ve skutečnosti mohlo být i jinak.

Jasných 100%.

Ondru znám a možná většina zdejších memberů ostravských.

Můj "současník". Kdo ho nezná, je Neználek.

Svůj majstrštyk měl v megaseriálu Přátelé zeleného údolí, kde hrál jednu z vedlejších rolí.

A taky je mi známý tím, že kopulovával s mou spolužačkou z Báňské...

Film jsem neviděl, ale chystám se na něj. Když se tady uvádí těch 100%.

Odkaz ke komentáři

Jasných 100%.

A vypadá to, že tam hrajou i OP Luminor s bílým cifrem, což se mi jeví jako chybička. Ale asi potřebovali hodinky, který vypadaly jako z tý doby..
Odkaz ke komentáři

A vypadá to, že tam hrajou i OP Luminor s bílým cifrem, což se mi jeví jako chybička. Ale asi potřebovali hodinky, který vypadaly jako z tý doby..

Tak to mi uniklo, musím si to brzy pustit znovu. Jinak detailů jsem si všímal a tvůrci to vzali opravdu poctivě - ať už vozový park, tak cigarety nebo lahve od piva či sodovek - vše dobové.
Odkaz ke komentáři

Schindlerův seznam je pro mě jeden z TOP 10 filmů, je zvláštní , že jsem ho neviděl když byl jako novinka a říkal jsem si to bude nějaká sra..., když jsem si ho ovšem pustil cca 15let po uvedení žasnul jsem jak jsem se spletl...fantastický film,fantastický výkon Liama Neesona (od něj doporučuji ještě film 96 hodin!), Pak není špatný Ctihodný občan taky dávám 10 bodů :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...