Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

zajimavy myslenkou, jinak szcela obyc film (me se libil) je Lord of War, cesky myslim Obchodnik se smrti. zvlast ta uvodni scena (titulky) byla zajimava

To mi prislo taky dobry.. byl jsem celkem prijemne prekvapenej, cekal jsem pouze nejakou divokou akci, ale nastesti jsem se spletl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se někomu líbí tento film, pak by se mu možná líbila serie Long Way Round (cesta 2 UK motorkářů kolem světa).

V životě jsem o tom filmu neslyšel - díky za tip! Jdu se po něm podívat.

Silným zážitkem byl pro mě taky film IRRÉVERSIBLE od Gaspara Noé - česky ZVRÁCENÝ

http://www.csfd.cz/film/32309-zvraceny-irreversible/

Odkaz ke komentáři

Casablanca...

LotImg6059.jpg

Ze všech vesmírných barů se zhmotníš v tom mém! .....

.....To je banán vždycky to byl a bude banán! ....To je to je to je pomocník tasmánského policisty mimo službu! To je flotila na manévrech v jižním pacifiku!

Kdo uhodne odkud jsou narážky na Cassablanku? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Ze všech vesmírných barů se zhmotníš v tom mém! .....

.....To je banán vždycky to byl a bude banán! ....To je to je to je pomocník tasmánského policisty mimo službu! To je flotila na manévrech v jižním pacifiku!

Kdo uhodne odkud jsou narážky na Cassablanku? :thumbsup_anim:

no rece RedDwarf8Crew.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera Jsem zhlédnul již avizované Jezero smrti, no opravdu jen pro silné nátury... :suicide_anim: Jinak když zmiňujete výše seriály, tak celkem povedený a můj oblíbený je The big bang theory... Taky tam jsou hoši do jisté míry závislí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Včera Jsem zhlédnul již avizované Jezero smrti.....................

Nečetl jsem pozorně tohle vlákno a ani nechci, pokud tohle :crying_anim02: :crying_anim02: někdo uváděl jako tip na dobrý film je zralý na návštěvu psychiatra.

Odkaz ke komentáři

Nečetl jsem pozorně tohle vlákno a ani nechci, pokud tohle :crying_anim02: :crying_anim02: někdo uváděl jako tip na dobrý film je zralý na návštěvu psychiatra.

Taky jsem si spíš myslel, že to bude trochu víc pojatý jako hororový snímek, i když sama předloha tomu moc nenapovídala, ale jatka jsem nečekal, aneb příběh o tom, když se omylem zapíchne sympatický pejsek...

Odkaz ke komentáři

me u toho filmu drala stupidita, ze se davno nesebrali a neodjeli. ale kadzymu se libi neco jineho. radsi rambo nez tohle :)

Souhlasím, nejednou jsem si klepal na hlavu, ale nic no...:-) teď mě ještě napadlo - Děkujeme, že kouříte, moc dobrý

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...