spiderer Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 zajimavy myslenkou, jinak szcela obyc film (me se libil) je Lord of War, cesky myslim Obchodnik se smrti. zvlast ta uvodni scena (titulky) byla zajimava To mi prislo taky dobry.. byl jsem celkem prijemne prekvapenej, cekal jsem pouze nejakou divokou akci, ale nastesti jsem se spletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ja si ted dam planetu opic ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jeste jsem si vzpomnel na prima film, na kterej se vzdycky rad podivam - K-PAX (Svet podle Prota) s bozskym Kevinem Spaceym, kterej se mi libil skoro ve vsem v cem hral! I starsi film Obvykli podezreli nemel chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 K Pax a obchodnik se smrti a 60 sekund a dobry rocnik a a a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 ... A Stejně je nejlepší : Černá kocka , bílej kocour, grga nám může vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 A co film..... Černý jestřáb sestřelen , režie Ridley Scott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Casablanca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Pokud se někomu líbí tento film, pak by se mu možná líbila serie Long Way Round (cesta 2 UK motorkářů kolem světa). V životě jsem o tom filmu neslyšel - díky za tip! Jdu se po něm podívat. Silným zážitkem byl pro mě taky film IRRÉVERSIBLE od Gaspara Noé - česky ZVRÁCENÝ http://www.csfd.cz/film/32309-zvraceny-irreversible/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Casablanca... Ze všech vesmírných barů se zhmotníš v tom mém! ..... .....To je banán vždycky to byl a bude banán! ....To je to je to je pomocník tasmánského policisty mimo službu! To je flotila na manévrech v jižním pacifiku! Kdo uhodne odkud jsou narážky na Cassablanku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Ze všech vesmírných barů se zhmotníš v tom mém! ..... .....To je banán vždycky to byl a bude banán! ....To je to je to je pomocník tasmánského policisty mimo službu! To je flotila na manévrech v jižním pacifiku! Kdo uhodne odkud jsou narážky na Cassablanku? no rece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 To musel kazdej fanda poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Včera Jsem zhlédnul již avizované Jezero smrti, no opravdu jen pro silné nátury... Jinak když zmiňujete výše seriály, tak celkem povedený a můj oblíbený je The big bang theory... Taky tam jsou hoši do jisté míry závislí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Včera Jsem zhlédnul již avizované Jezero smrti..................... Nečetl jsem pozorně tohle vlákno a ani nechci, pokud tohle někdo uváděl jako tip na dobrý film je zralý na návštěvu psychiatra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Nečetl jsem pozorně tohle vlákno a ani nechci, pokud tohle někdo uváděl jako tip na dobrý film je zralý na návštěvu psychiatra. Taky jsem si spíš myslel, že to bude trochu víc pojatý jako hororový snímek, i když sama předloha tomu moc nenapovídala, ale jatka jsem nečekal, aneb příběh o tom, když se omylem zapíchne sympatický pejsek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 me u toho filmu drala stupidita, ze se davno nesebrali a neodjeli. ale kadzymu se libi neco jineho. radsi rambo nez tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Po přečtení spalte - mohu jen doporučit, dlouho jsem se v kině tak nebavil, jako při sledování B.Pitta hrajícího trenéra z posilky, stylem "jsem sice úplnej debil, ale úplně v pohodě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 me u toho filmu drala stupidita, ze se davno nesebrali a neodjeli. ale kadzymu se libi neco jineho. radsi rambo nez tohle Souhlasím, nejednou jsem si klepal na hlavu, ale nic no...:-) teď mě ještě napadlo - Děkujeme, že kouříte, moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Neviděl někdo už Valčík s Bašírem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 miluju Ramba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Pro mě je zas naprostým kultem Rocky, nejradši mám 1. a 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se