Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych navrhoval, ať se tu hodinky už neprodávají, ale jenom vyměňují a kupují. Na prodej jsou přece jiné možnosti. Pak se tu nenapáskuje kde jakej překupník co o hodinkách nemá páru. To je muj názor i když jsem tu taky něco prodal.

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych navrhoval, ať se tu hodinky už neprodávají, ale jenom vyměňují a kupují. Na prodej jsou přece jiné možnosti. Pak se tu nenapáskuje kde jakej překupník co o hodinkách nemá páru. To je muj názor i když jsem tu taky něco prodal.

A jak chceš hodinky kupovat, když je nechceš prodávat?

Edit: a já bych s dovolením byl proti. Koupil jsem na zdejším fóru dvoje hodinky, jinde bych je asi nekoupil. Nemyslím si, že tu jsou nějací překupníci.

Odesláno

Tak v poho\" bylo to mé osobní vyjádření k celé diskuzi na základě Diskutérovi odpovědi s kterou, jak jsem psal souhlasím. S tvým přáním to nijak nekoliduje, ani jsem nad ním moc nepřemýšlel, protože si myslím, že si to stejně málokdo zadá- možnost takzvané \"Ignorance zadané osoby\". Co kdyby z dané osoby přeci jen někdy nějaké moudro vypadlo a ty o ni přišel.

Člověče, to rád risknu. Nevím o ničem z toho, co zde napsal, co by mi případně neosvětlil někdo jiný z fóra aniž bych se musel poblít z toho jeho pseudovytříbeného stylu.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

A jak chceš hodinky kupovat, když je nechceš prodávat?

biggrin.gif Trefa... přímo na komoru.

Odesláno

To by jsme přišli o hodněsad.gif A co já vím, tak už to tu pár překupníků zkoušelo, byli úspěšně odhaleni a zmizeli jak pára nad vodou. Myslím, že toto forum je natolik solidní, že pokud ho trochu sleduješ, tak je tu mnohem bezpečnější koupě, než na kdejaké aukci, či v nějákém inzerátu z novin.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Tak v poho\" bylo to mé osobní vyjádření k celé diskuzi na základě Diskutérovi odpovědi s kterou, jak jsem psal souhlasím. S tvým přáním to nijak nekoliduje, ani jsem nad ním moc nepřemýšlel, protože si myslím, že si to stejně málokdo zadá- možnost takzvané \"Ignorance zadané osoby\". Co kdyby z dané osoby přeci jen někdy nějaké moudro vypadlo a ty o ni přišel.

Člověče, to rád risknu. Nevím o ničem z toho, co zde napsal, co by mi případně neosvětlil někdo jiný z fóra aniž bych se musel poblít z toho jeho pseudovytříbeného stylu.

Nelži si tu do kapsy, decebale. Arogantně se tu stavíš do role posuzovače obsahu příspěvků. Sestup na zem mezi nás, normální a snaž se psát zapamatovatelné myšlénky. Zatím jsem tu od tebe pochytil jen tupé rýpání a neupřímnou snahu umožnit provádění selekci kolegů... Pominu-li věcný nesmysl tohoto úkonu, pak opravdu obdivuji tvou neskutečnou omezenost, prezentovat zde tyhle "nadčlověčí" postoje. Tys snad nějaký bůh na vodami diskuze?

P.S. Buď k sobě alespoň jednou upřímný a přečti si po sobě pár svých vět... no vidíš, a necháváme tě tu také psát... je to proto, že naštěstí jsou tu lidé, kteří narozdíl od tebe mají postoje a názory dospělých, a velkoryse přechází tvou nedospělost.

Odesláno

Všiml jste si někdo, že bych oslovil, či se snad ptal na názor člověka, který si říká Diskutér? A všimli jste si, že už se pasoval do mluvčího vás "normálních"? A všiml jste si někdo nějakých mých "nadčlověčích" postojů? A dokonce prý mne tady necháváte psát. Pokud vím, jediné co jsem napsal bylo, že JÁ bych měl rád možnost zi zablokovat něčí příspěvky.

Návštěvník tolja
Odesláno

Všiml jste si někdo, že bych oslovil, či se snad ptal na názor člověka, který si říká Diskutér? A všimli jste si, že už se pasoval do  mluvčího vás \"normálních\"? A všiml jste si někdo nějakých mých \"nadčlověčích\" postojů? A dokonce prý mne tady necháváte psát. Pokud vím, jediné co jsem napsal bylo, že JÁ bych měl rád možnost zi zablokovat něčí příspěvky.

Já se Ti divím, že Ti to stojí za reakci. "My všichni normální" přece dávno víme.. =)

Odesláno

Všiml jste si někdo, že bych oslovil, či se snad ptal na názor člověka, který si říká Diskutér? A všimli jste si, že už se pasoval do  mluvčího vás \"normálních\"? A všiml jste si někdo nějakých mých \"nadčlověčích\" postojů? A dokonce prý mne tady necháváte psát. Pokud vím, jediné co jsem napsal bylo, že JÁ bych měl rád možnost zi zablokovat něčí příspěvky.

Já se Ti divím, že Ti to stojí za reakci. "My všichni normální" přece dávno víme.. =)

No, byla první po asi měsíci a nemíním v tom pokračovat.

Odesláno

..Jeremy... ty snad děláš bachaře, ne? Diskuze je výměna vět...

Jinak se, Jeremy,  snaž především svými texty inspirovat pozitivně. Tohle ti nevyšlo vůbec.

Pár burcujících slov na závěr - probuď se Jeremy. A styď se.

:-D

Jaký může být lepší důkaz, že jsem trefil do černého?

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Sebe, Jeremy, sebe jsi trefil...

Osobně si z této diskuze odnáším než toto - Jeremy, to je ten bazilišek, který touží mít palec na spoušti, který by chtěl kultivovat diskuze... bože.

P.S. Takovéhle charaktery, Jeremy, házeli ve filmu Král krysa do latrín hlavou napřed...

Odesláno

Sebe, Jeremy, sebe jsi trefil...  

Osobně si z této diskuze odnáším než toto - Jeremy, to je ten bazilišek, který touží mít palec na spoušti, který by chtěl kultivovat diskuze... bože.

P.S. Takovéhle charaktery, Jeremy,  házeli ve filmu Král krysa do latrín hlavou napřed...

laugh.gif

Odesláno

Vážený Diskutére, Tvé P.S. pro Jeremyho z předchozího příspěvku se nedá na tomto fóru považovat za jiné než velice nevhodné. Kdo jsi, že se pouštíš tak odvážně do hodnocení druhých? To si neuvědomuješ si, že některými Tvýmy vstupy se některé diskuze zvrhávají na pouhé nervózní příspěvky? Mám neblahý pocit, že určitá vyjímečnost tohoto fóra se vytrácí.

Netvrdím mým příspěvkem, že některé Tvé názory nejsou k věci a zajímavé i když s nimi třeba nesouhlasím, ale Tvá prezentace názorů, speciálně komentáře ostatních... Prostě na jedné straně mluvíš o hodinkách se zaujetím, na druhé straně se mi zdají mnohé komentáře velice zaujaté (v tom horším slova smyslu).

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Vážený Diskutére, Tvé P.S. pro Jeremyho z předchozího příspěvku se nedá na tomto fóru považovat za jiné než velice nevhodné. Kdo jsi, že se pouštíš tak odvážně do hodnocení druhých? To si neuvědomuješ si, že některými Tvýmy vstupy se některé diskuze zvrhávají na pouhé nervózní příspěvky? Mám neblahý pocit, že určitá vyjímečnost tohoto fóra se vytrácí.

Netvrdím mým příspěvkem, že některé Tvé názory nejsou k věci a zajímavé i když s nimi třeba nesouhlasím, ale Tvá prezentace názorů, speciálně komentáře ostatních... Prostě na jedné straně mluvíš o hodinkách se zaujetím, na druhé straně se mi zdají mnohé komentáře velice zaujaté (v tom horším slova smyslu).

No dovol, moone. Aby se tu někdo patolízalstvím domáhal toho, být vrchním práskačem, nadčlověkem, který bude rozhodovat, co se smaže a co se ponechá... to si žádá razantní reakci.

Jinak si velmi vážím tvého uvážlivého příspěvku a těší mě, že mě čteš. Komunita diskutujících, aby byla živou komunitou, musí v ní být zastouneny základní postojové proudy - sprýmař, drsňák, vědec, milenec, estét, sumarizátor, znalec, amatér, švorcák, nýmand, Jirásek... ale i třeba hlupák ve vestičce z hadích kůží, kýčař, patolízal, šupák, stopař, uklidňovač, ranhojič... prostě celé spektrum povah a charakterů, jen tak je to záživné a přitažlivé. A my sami musíme udržet kvalitu diskuze. Přičemž kvalita diskuze není to, co bych chtěl já, či ty. Kvalita je výsledkem působení vzájemných sil... a jsem přesvědčen, že v tomto zde vítězí rozum.

A úloha Kamila, resp. toho, kdo má právo umravnit razantním zásahem? - především moudrost v razanci zásahů do diskuze, jeho přirozená autorita (plynoucí jednak z té uvážlivosti, jednak i z odborných zanolostí), a to zde u Kamila vnímám. Ostatně dnes tuším správně zasáhl smazáním toho drasticky urážlivého příspěvku o psech a varlatech... a to je přesně ten okomžik, kdy zasáhnout má. Takže to funguje. Žadné jiné samozvané dráby tu nepotřebujeme.

Plačky malých po paušálním mazání, banánování a podobně... to jsou než nevyzrálé postoje nevyzrálých lidí. Na tom trvám, moone.

Odesláno

Sice, nevím, co nám "pan slohovka" v předchozím příspěvku zase hezkého napsal (už ty jeho bláboly nečtu, pokud mají víc než 2 řádky).

Ale myslím, si, že jsem trefil hřebíček na hlavičku. Kdyby tu KDOKOLI moderoval, blábolisté jeho typu by zjistili, že z 10 příspěvků přežije jen jeden a museli by se klidit jinam.

Líbilo by se mi, kdyby vše kromě pár témat "všeobecné, zábava, ostatní, prodej, koupě.." bylo moderované. Fakt by bylo hezké, kdyby pod tématem "Omega" byly jen zajímavé informace o hodinkách Omega a ne pár fotek a polovina blábolů několika pomatenců.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Vypadá to, Jeremy, že s rolí vrchního práskače bys uvítal i roli vrchního určovatele obsahu příspěvků... to už hraničí opravdu s nějakou mozkovou disfunkcí. Koukám, že už ti vadí i to, když kolegové publikují snímky... Tak zase něco napiš, Jeremy, ale hlavně si před tím udělej pořádek v hlavě. A nezapomeň napsat, co jsou ty zajímavé informace o Omega, abychom tě uspokojili... bože, bože.

O mně si tu piš co uznáš za vhodné... ovšem častovat tu kolegy označením pomatenci, dokonce tu prezentovat neskutečně arogantní názor, že totiž polovina příspěvků jsou bláboly... to o tobě vypovídá víc, než bys byl ochoten veřejně připustit. Styď se.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Prosím vás , ostraňte to nějak , nebo vyletím z kůže. Tomu blbci se fakt nakonec podaří to celé rozesrat.

Jo, také se snažím to Jeremymu vysvětlit poměrně razantním způsobem. Podle mého, mechano, bys ovšem, měl u v těchto případech zachovat jistou slovní úroveň. Sprostá slova jsou tu snad zapovězena, ne?

Nesouhlasím ovšem s tím, aby tu někdo kohokoliv odstraňoval za to, že vyjadřuje své postoje. A to Jeremy evidentně činí. To, že s ním asi těžko může rozumný člověk souhlasit, to není přece důvod k mazání. Naopak... jen ať si to po sobě Jeremy čte... tu nebetyčnou ostudu. My ostatní se (slušně, mechano) vyjádříme. Jen tak lze diskuzi udržet na té potřebné úrovni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...