instant Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 je to lehko rict, jenom se to nerika lehko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Hele nevim. Ty keramický blbosti taky mají svoje zákazníky, dokonce i v našich dvou krajinách, což mě překvapilo. Obecně ale tyhle modely asi nejsou moc pro Evropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 pozeram ze Seiko sa rozhodlo vsade pchat neproporcne tensie minutove rucky..? Vyzera to fakt divne. Podľa mňa to nevyzerá divne, ale je to čisté peklo* * ? huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Hele nevim. Ty keramický blbosti taky mají svoje zákazníky, dokonce i v našich dvou krajinách, což mě překvapilo. Obecně ale tyhle modely asi nejsou moc pro Evropu. tak ano ale tie su ultra moderne. toto je trochu take punk retro a este k tomu v titane. ale pozeram ze l.e. 500ks, toto sa preda len taky fukot. produkcny model, to poviem az ho uvidim. kazdopadne OWG nie je zjavne cielova skupina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Na vysku to bude mat tak 6 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Doktore, nechtěl jsi SD chrona s přijatelnějšíma tlačítkama ...i když těžko říct, jestli tyhle jsou přijatelnějšíNa mě jsou tyhle nový zbytečně konzervativní. Oslava výročí by měla vypadat takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ty jsou moc pěkný, hlavně ten řemen jde s dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Na mě jsou tyhle nový zbytečně konzervativní. Oslava výročí by měla vypadat takhle: A to je Diesel nebo Festina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Jinak ty nový SD300 vypadají jako takový snesitelnější šestikila. Tj. nebudou tak vysoký a číselník nebude působit prťavým dojmem.Takze jsou ty nove sd300 take titanove? Skoda tech zmen, nechal bych stejny font lunety i rucky... Novy tah, spring drive a mensi vaha mohly byt dostatečne lakadlo.. Upraveno 20. února 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 ano, sak som to pisal. zaplava titanu okrem novych Sumo. a dokonca maju antibuzna tah (bez lestenia na prostrednom dieliku). u mna to zatial zabijaju len rucky, ten presah na druhu stranu od osi je tú mač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Mám to podobně, ale uvidíme naživo, třeba to bude v pohodě. Ještě mi přijde docela velká ta korunka- vypadá to, že bude podobná jako maj šestistovky. Fajn je datumovka vyplňující celý okýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 SD maju tucnu datumku a ani dobre zivena korunka nie je na dajvroch na zahodenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) Mě ty ručičky zase tolik nepobuřujou, lepší, než třeba SBEX, až teda na ten přesah, to je moc - ale není to konec světa. Zase je ta vteřinovka dobře ninjózní. Upraveno 21. února 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 prošvihlý edit: Minutovka samozřejmě, nějak se mi to v poslední době začíná motat, a to ještě nejsem tak starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Aj indexy sú posunuté viac ku kraju, zasahujú do armováku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ta korunka mě připomíná Suma a tam nevadí nic. A těch indexů jsem si taky všiml, ale asi nevadí,cifr bude vypadat větší a taky se musí vejít X a palivoměr :-)Pro mne zásadní, jestli bude pouzdro stejně velké (lug to lug). Menší bych byl nadšen, ale vidím to bledě....:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 asi to pomaha Benderovi trafit peciatku na spravne miesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Škoda té debilní bradavice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 A teď mě přešla chuť úplně..https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/vp/5c95a2c420f08d8e85e7e554b1638a82/5CFC7335/t51.2885-15/e35/47693217_373715406764799_1001088635909106008_n.jpg?_nc_ht=scontent-sea1-1.cdninstagram.com&se=8&ig_cache_key=MTk1NDM5NTA2MzkxODE2NTkzOA%3D%3D.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se