5etter Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Mně to připadá čím dál tím horší... Ty barvičky a hlavně šipky u indexů 6, 9 a 12, to bych blil...Vidím analogii s autama. Každej výrobce se snaží tak odlišit, že vymejšlí co nejnepředstavitelnější tvary světel, umístění diod a blikačů až je z toho paskvil...
tano Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Mne osobne se libi ty pepsi, ty bych si dovedl predstavit. Kez by se panum ze Seiko jednou povedl nastupce SKX009. Upraveno 27. května 2015 uživatelem tano
krehla Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Ty s tou černo / šedou popř. červeno / modrou lunetou na prvním obrázku nejsou úplně nejhorší... zkoušel jsem hledat dle ref. n. ale nikde nic..
3RYCK Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Tie predposledné, s čistou kovovou lunetou sa mi dosť že páčia, dík People za foto :-)
Ivanhoe34 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Tie nove 5ky, ked to mam povedat slusne, nevybral by som si... Skoda ze odstrelili jednu z mala podarenych rad - SNZG. A nemaju dostojneho nastupcu v danom style a cene.Som zvedavy kto im tieto nezmyselne preplacane pociny bude kupovat...
3RYCK Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Tie nove 5ky, ked to mam povedat slusne, nevybral by som si...Skoda ze odstrelili jednu z mala podarenych rad - SNZG. A nemaju dostojneho nastupcu v danom style a cene.Som zvedavy kto im tieto nezmyselne preplacane pociny bude kupovat... SNZG už skončila?
Ivanhoe34 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Pokial viem, uz sa len dopredavaju...
Jörg8X Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 To mi nějak uniklo, to si budu muset ještě nějaké koupit
Ivanhoe34 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ale nemam to overene...kazdopadne to boli moje prve mechaniky a aj napriek drobnym vyhradam na ten model nedam dopustit
Pítrs 81 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Poslední fotky od Peopla, strašně je to přeplácané a celkově nic moc, ještě asi budem vzpomínat na zmiňovanou řadu SNZG.
Jörg8X Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ale nemam to overene...kazdopadne to boli moje prve mechaniky a aj napriek drobnym vyhradam na ten model nedam dopustit Tak v relaci kolem 100,- USD nic moc lepšího asi nekoupíš
Ivanhoe34 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Tak v relaci kolem 100,- USD nic moc lepšího asi nekoupíš Suhlasim, ta cena je za ponukanu hodnotu bezkonkurencna. Proste to vedia vyrobit tak ze na to clovek nesiahne, overene a zabehnute technologie.No keby do pripadneho upgradu dali 4r alebo nebodaj 6r strojky, cena by letela nahor... Pritom tieto su na pohlad podobne ako 7s, len maju kudrlinky navyse, co ich akurat tak komplikuje...
petr_cha Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) sbdx017... co to je ? :-) Edit: a proc to nikde nemuzu najit ? Kral je mrtev, at zije novy kral? :-) Upraveno 8. června 2015 uživatelem petr_cha
stosi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 V angličtině jsem taky nic nenašel. A Japonsky neumím. Nakolik sedí ty rozměry do milimetru, neumím posoudit.
petr_cha Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Tipuji, ze rozmer a vaha bude to same.. Mozna přidají ten diashield, co se ted objevil na výročních diverech ? .. Jo a prospex logo na korunce... Upraveno 8. června 2015 uživatelem petr_cha
ProF3T Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Hm, 214g, škoda, bral by som titánovú verziu (ako to je u GS 200m). A to číslo 017 tiež naznačuje len malú zmenu, buď v povrchovej úprave alebo v strojovni.
pebe Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Hm, 214g, škoda, bral by som titánovú verziu (ako to je u GS 200m). A to číslo 017 tiež naznačuje len malú zmenu, buď v povrchovej úprave alebo v strojovni. to je tak akorát, dva dílky tahu chybí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se