Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně to připadá čím dál tím horší... Ty barvičky a hlavně šipky u indexů 6, 9 a 12, to bych blil...

Vidím analogii s autama. Každej výrobce se snaží tak odlišit, že vymejšlí co nejnepředstavitelnější tvary světel, umístění diod a blikačů až je z toho paskvil...

Odesláno (upraveno)

Mne osobne se libi ty pepsi, ty bych si dovedl predstavit. Kez by se panum ze Seiko jednou povedl nastupce SKX009.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ty s tou černo / šedou popř. červeno / modrou lunetou na prvním obrázku nejsou úplně nejhorší... zkoušel jsem hledat dle ref. n. ale nikde nic.. :eek:

Odesláno

Tie nove 5ky, ked to mam povedat slusne, nevybral by som si...

Skoda ze odstrelili jednu z mala podarenych rad - SNZG. A nemaju dostojneho nastupcu v danom style a cene.

Som zvedavy kto im tieto nezmyselne preplacane pociny bude kupovat...

Odesláno

Tie nove 5ky, ked to mam povedat slusne, nevybral by som si...

Skoda ze odstrelili jednu z mala podarenych rad - SNZG. A nemaju dostojneho nastupcu v danom style a cene.

Som zvedavy kto im tieto nezmyselne preplacane pociny bude kupovat...

SNZG už skončila? :o

Odesláno

Ale nemam to overene...

kazdopadne to boli moje prve mechaniky a aj napriek drobnym vyhradam na ten model nedam dopustit :)

Tak v relaci kolem 100,- USD nic moc lepšího asi nekoupíš :)

Odesláno

Tak v relaci kolem 100,- USD nic moc lepšího asi nekoupíš :)

Suhlasim, ta cena je za ponukanu hodnotu bezkonkurencna. Proste to vedia vyrobit tak ze na to clovek nesiahne, overene a zabehnute technologie.

No keby do pripadneho upgradu dali 4r alebo nebodaj 6r strojky, cena by letela nahor... Pritom tieto su na pohlad podobne ako 7s, len maju kudrlinky navyse, co ich akurat tak komplikuje...

Odesláno (upraveno)

Tipuji, ze rozmer a vaha bude to same.. Mozna přidají ten diashield, co se ted objevil na výročních diverech ? .. Jo a prospex logo na korunce...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Hm, 214g, škoda, bral by som titánovú verziu (ako to je u GS 200m). A to číslo 017 tiež naznačuje len malú zmenu, buď v povrchovej úprave alebo v strojovni.

Odesláno

Hm, 214g, škoda, bral by som titánovú verziu (ako to je u GS 200m). A to číslo 017 tiež naznačuje len malú zmenu, buď v povrchovej úprave alebo v strojovni.

to je tak akorát, dva dílky tahu chybí

post-23099-0-23617800-1433827244_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...