dr.sphinx Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Takže to vybrání je docela záhadné (ale fakt se nedá vyloučit, že nakonec tah třeba i bude). U zasloužilé 6R15 to tak s datumovkou prostě je, ale 6L je přece zbrusu nový kalibr P.S.: 6R2x - 4Hz, 45h. Shoda čistě náhodná, nejspíš. Upraveno 23. března 2018 uživatelem dr.sphinx
instant Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Chceli to cinanovi ulahcit, je to symbioticke spolunazivanie. Inac su podla mna perfektne.
Kluk jako buk Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 ty se mi i líbí SJE073, nový tenký strojek 6L35 presage.png prr.png seiko.png sje073.png Moc pěkný, ale mohly by být menší a, ehm, trochu levnější. $2,200 už je za non-GS Seika docela dost.
instant Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 magnumpi.gif sorry. opravujem: havajska kosela a poriadny mustáž
pebe Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 ten nový strojek je prý spíš reinkarnace 4L25 strojku, jsem četl na Instagramu
dr.sphinx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Jinde se zas píše, že je to reinkarnace 6R15, ale 4L jsem taky zahlíd. No škoda, že si tu 6L zapomněli strčit do kufru, asi zaspali a pakovali narychlo. Jak budou u SJE073 řešit dýnko? Monokok s průhledem to asi nebude, šroubovací dýnko by je stálo nějaké desetiny mm navíc, takže naklapávací?
pebe Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 dýnko je pevné, zvrchu je šroubovací "luneta" která drží sklo a na ní je naklapnutá další ozdobnápodle obrázku to vypadá i na průhled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Dík, zvrchu to chápu. Průhled by to podle dostupných informcí mít mělo, tak mě zajímalo, jak přesně to budou řešit. Holt si bude třeba počkat. edit: pokud to vymyslí tak, že se třeba regulace bude dát provést jen zezadu, bez potřeby rozebrat to celé, tak jim zatleskám. Upraveno 24. března 2018 uživatelem dr.sphinx
petr_cha Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Hezka rekapitulace.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 naposledy si pamatuju, že nějaké starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborky odkaz ZDE
Tyler Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Mně se ty SPB077 moc líbí, s ručkama problém nemám, bohužel opět pro mě velké. Trochu jsou doufal, že vzhledem k počtu a variací diverů, které Seiko dělá, zkusí vedle Mini Turtle vyrobit i něco dalšího pro malé zápěstí, 38-40 mm průměr a rozumná lug2lug. No nic, tloustnout kvůli hodinkám nebudu .
dr.sphinx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborkyDěkuju, teď jsem si vybavil, že už jsem ten odkaz někdy v minulosti studoval, ale jak nejsem vintážoidní, tak se mi to vypařilo. Nové zlaté solární tuňáky: tak se začínají množit zvěsti, že to přece jen bude plastoshroud. Ono ta ceníkovka by to naznačovala. Njn.
EpsteinBarr Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Na wus vospolok pisu, ze shroud je plastovy.Znalci ma uz povedzme "zdrbali", ze nemam vkus ohladom slnecnych tuna (teda po preklade do mojej reci) ale ten plast by to aspon u mna poslal niekam...
villain83 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 naposledy si pamatuju, že nějaké starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborky odkaz ZDEPravda, ja King Seiko s timhle systemem regulace mel a pak je tady prodal. Byly fajn.
shag Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Na wus vospolok pisu, ze shroud je plastovy.Znalci ma uz povedzme "zdrbali", ze nemam vkus ohladom slnecnych tuna (teda po preklade do mojej reci) ale ten plast by to aspon u mna poslal niekam...Tak ten spacer musí byt zenovo vyvazeny :-)
EpsteinBarr Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 len aby zenovo nevymenili za genderovo...gule nikde...A zase ma zdrbu. A pritom, ja mam zlato raaaaad.
blackhead Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Joooo tenkrat, kdyz jeste nebyl svet rozjebany, to se jeste delali LE bez kompromisu, vse japan made, applied logo, ramecek kolem datumu, tah, akuratni velikost, uchazejici cena za 500ks LE, cim to je, cim to je?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se