Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Takže to vybrání je docela záhadné (ale fakt se nedá vyloučit, že nakonec tah třeba i bude).

U zasloužilé 6R15 to tak s datumovkou prostě je, ale 6L je přece zbrusu nový kalibr :)

P.S.: 6R2x - 4Hz, 45h. Shoda čistě náhodná, nejspíš.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Jinde se zas píše, že je to reinkarnace 6R15, ale 4L jsem taky zahlíd. No škoda, že si tu 6L zapomněli strčit do kufru, asi zaspali a pakovali narychlo.

Jak budou u SJE073 řešit dýnko? Monokok s průhledem to asi nebude, šroubovací dýnko by je stálo nějaké desetiny mm navíc, takže naklapávací?

Odesláno (upraveno)

Dík, zvrchu to chápu. Průhled by to podle dostupných informcí mít mělo, tak mě zajímalo, jak přesně to budou řešit. Holt si bude třeba počkat.

edit: pokud to vymyslí tak, že se třeba regulace bude dát provést jen zezadu, bez potřeby rozebrat to celé, tak jim zatleskám.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Hezka rekapitulace..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

naposledy si pamatuju, že nějaké starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborky

odkaz ZDE

Odesláno

Mně se ty SPB077 moc líbí, s ručkama problém nemám, bohužel opět pro mě velké. Trochu jsou doufal, že vzhledem k počtu a variací diverů, které Seiko dělá, zkusí vedle Mini Turtle vyrobit i něco dalšího pro malé zápěstí, 38-40 mm průměr a rozumná lug2lug. No nic, tloustnout kvůli hodinkám nebudu  :) .

Odesláno

starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborky

Děkuju, teď jsem si vybavil, že už jsem ten odkaz někdy v minulosti studoval, ale jak nejsem vintážoidní, tak se mi to vypařilo.

Nové zlaté solární tuňáky: tak se začínají množit zvěsti, že to přece jen bude plastoshroud. Ono ta ceníkovka by to naznačovala. Njn.

Odesláno

Na wus vospolok pisu, ze shroud je plastovy.

Znalci ma uz povedzme "zdrbali", ze nemam vkus ohladom slnecnych tuna (teda po preklade do mojej reci)  :cheers:  ale ten plast by to aspon u mna poslal niekam...

Odesláno

naposledy si pamatuju, že nějaké starší King Seiko a Grand Seiko měli mezi nožkama šroubek, který tlačil na systém seřizování. A tak i když byly přístupné pouze přes sklo, šly regulovat zvenčí bez jakékoli rozborky

odkaz ZDE

Pravda, ja King Seiko s timhle systemem regulace mel a pak je tady prodal. Byly fajn.
Odesláno

Na wus vospolok pisu, ze shroud je plastovy.

Znalci ma uz povedzme "zdrbali", ze nemam vkus ohladom slnecnych tuna (teda po preklade do mojej reci)  :cheers:  ale ten plast by to aspon u mna poslal niekam...

Tak ten spacer musí byt zenovo vyvazeny :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...