McStinger Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) 1286ks, made in Japan. Mne sa celkom pozdávajú, akurát ručičky mohli nechať ako na SRP655. Začína to vyzerať, že čo mesiac, to limitka. edit: SRPA47, aby bol zase väčší bordel v značení, cena cca 500 - 600 EUR. Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem McStinger
McStinger Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ale konečne sa SBEX005 dostali k niekomu, kto nerobí fotky umasteným mobilom, aj keď má aj lepšie.
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ty teda vypadaji super. Jen ta datumka... proc neni presne mezi indexy, kdyz uz je tam, kde je...?
Xenomorfus Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ty teda vypadaji super. Jen ta datumka... proc neni presne mezi indexy, kdyz uz je tam, kde je...?To vis asi pouzili klasicky datumovy venec. Aby vychazelo datum presne mezi indexy 4-5, musel by byt trochu upraveny a to neni jen tak
petr_cha Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Stejne je to divny.. pri tom kolik ty hodinky stojej, tak upravit ten datovej venec musi byt prkotina... A stejne to casto neudelaj (i jini hodinari).. jestli v tom neni neco vic...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 To vis asi pouzili klasicky datumovy venec. Aby vychazelo datum presne mezi indexy 4-5, musel by byt trochu upraveny a to neni jen tak To zni logicky. Tim padem bych datumku prskl na trojku nebo sestku a je vystarano
Iggi Kali Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 nemusí byt všetko všade centrované...
brownwld Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ted sjem na TZ-UK zachytil info, ze Seiko ma udajne v prisitch mesicich zdrazovat az o 15%... Parada!
jovani Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Seiko Prospex Blue Lagoon Turtle Limited Editions SRPB11K1
McStinger Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Horeuvedené SRPA47 sa už pár dní predávajú. Škoda ručičiek.
Z. Paul Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Na tý 2. fotce vypadají fakt obrovsky. Na PADI jsem si zvykl, ale toto by bylo asi moc.
Jörg8X Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 To jo, ručky jsou děs, zvlášť ty černé konce A jaké by to byly pěkné hodinky, kdyby měly ručky jako SRP655 atd. Na nerezovém tahu si je dokážu představit
McStinger Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Na tý 2. fotce vypadají fakt obrovsky. Na PADI jsem si zvykl, ale toto by bylo asi moc. Tak nie sú PADI ako PADI, že áno. Ak myslíš kinetic, tak toto puzdro je na ruke pocitovo menšie. Prakticky žiadne nožičky a klenuté dno robia svoje.
McStinger Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Trochu z iného súdka, snáď nezneužili logo
nickolas Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Ty teda vypadaji super. Jen ta datumka... proc neni presne mezi indexy, kdyz uz je tam, kde je...?To je fakt hnus. Jeste k tomu, kdyz to neni zadny echt levny model. Nedavno jsem to popisoval na tech Alpinach Seastrong... Pekne hodinky zabite dojebanou datumkou. Vubec nechapu co je pudi k tomu, dat ji na misto, kam se proste evidentne dat neda. Resp. da, ale za urciteho usili, ktere nejsou ochotni podstoupit... Rikal jsem si, ze bych to mozna tem Alpinam dokazal odpustit. Ne! Nedokazal. Nikomu. Ani kdyby to byly ve vsech ostatnich ohledech genialni hodinky. Tohle je proste slendrian jak noha! Naproste opovrzeni zakaznikem! Howgh
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 @nickolas Ja to aspon vidim ted uz pozitivne. Zase jsem usetril (Neusetril, nakoupil jinde )
McStinger Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Nejaké tie PADI, na prvých foto SBDJ015. Zdroj. Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem McStinger
lefty Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Zkusil by mi někdo vysvětlit, co je tak cool na označení PADI? Evidentně se PADI edice těší větší pozornosti, proč? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se