Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aspon vidis aky mrdnik so svojim image Seiko v poslednej dobe urobilo..

Nebo se jen ve svém zápalu chytáte každého stébla ;)

Na druhou stranu, už si tu nikdo dlouho nestěžoval na plechový koncovky tahu, to je docela pozitivní :)

Odesláno

Některý aukce jsou přeci jen trochu přestřelený, pořád se daj sehnat "rozumnějc", ale za trojku jako brácha už je nešene asi nikdo :lol2:

Ale tak s trochou štěstí...

Odesláno

Už som domotaný zo všetkých tých nových modelov, tak neviem, či to tu bolo, alebo nie.

SBDN037, limitované na 500 ks, 40 kJPY

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

SBDL045, 5000 ks, 55 kJPY, produced by Lowercase, čo netuším čo je a nechce sa mi to skúmať.

Alda zrejme začal fotiť pre Seiko :)

Odesláno

......ale tie sa mi pačia.......strčit tam aspon 6r15 strojek cenu do 600 USD a mal by som ich doma.....to same tie chronogafy ale samozrejme ,že tam by bola zas ina cena s mechanikou.

Odesláno

Kdybyste ty hodinky aspoň měli někdy v ruce :)

Chronografy tu má CEGY. Překvapily mě, jsou hodně pohodlný a líbivý. I jsem uvažoval, že bych je od něj koupil, ale nakonec jsem se vydal jiným směrem.

Odesláno

Brblate uz moc :) nic Vam neni svate.

Odesláno

Tak zas pozor, ziadni bezboznici nie sme. Ale na plastovy shroud nutno upozornit, ked uz pre nich foti Alda :)

Nikto netvrdi ze vyzeraju zle btw. To bola len reakcia na zasneny prispevok "co by bolo keby". Jakoze treba dosnivat do detailov, no.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...