Chumpus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 No, sbdx003 z historical collection se právě dostalo do běžné produkce v podobě sbdx012 Velké překvapení A SARD007 a SDGZ013 vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 vies tu japoncinu rozlustit? SBDX012 je L.E. alebo bezny model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Vůbec netuším.... Každopádně jestli to bude L.E., tak kupovat hned a rovnou tři Víme, jak to dopadlo u sbdx003... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 no v rohu mate 50th anniversary. malo by to byt jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Jestli je to L.E. , tak rozbiju prasatko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Hm, jsem zvedavej na cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ještě jsem zapomněl dodat, že se mi líbí, jak ty panda chronografy přiblížili 6138 modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Hm, jsem zvedavej na cenu.Na FB je cena 280.000 jenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 (upraveno) To je ceníkovka. Otázkou je, jestli vůbec bude nějaká sleva... Prodávat by se to každopádně mělo i mimo Asii, takže do hry vstupují i US dealeři.A podle seznamu je tam nových modelů docela dost, takže jsem zvědavý na kompletní katalog... Upraveno 7. září 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Dokonce budou mit narozdil od SBDX003 i tah, coz u prvni L.E. nebylo. I kdyz, clovek si ho mohl dokoupit zvast...Kazdopadne myslim, ze kdo koupi neprohloupi. Ta zlata jim sedne paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 ..a fajne by ladili k Sagarmatha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Asi je objednam, pripominaj mi Orliky a Bell & Ross a pro ty mam slabost :-) přesně tak. Evokují ve mě známější hodinky a přitom mi nepřijdou jako kopírka (ono i kdyby, Orlíky by asi Japonec nekopčil )Taky o nich dost uvažuju, jen nevím, jestli černé, nebo modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 ..a fajne by ladili k Sagarmatha Tak to kazdopadne. To by bylo super kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 (upraveno) Ty zlaty MM maj bilou datumovku? ... To bude velky nutkani, ale zase asi nebudu mit srdce pustit ty aktualni.. Upraveno 7. září 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Prikoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Vidim dobre,ze ty nove MM s bilou date maji zlate,nebo pozlacene rucicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 To se ti zdá,jsou stejný jako sbdx003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 (upraveno) co mate s tou datumovkou, aka ma byt? uplne rovnake ako SBDX003 nie su. dial ma iny napis, aktualny nie historicky. +ta sekundova rucka ma inak naneseny lumibrite ako na 001 a 003. tiez indexy na lunete 10 a 40 vyzeraju byt gold. ale to moze byt mizernym skenom obrazky SBDX003: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. září 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Nejen ručky, ale i indexy a i čísla na lunetě jsou žlutý. Jasná inspiračka modelem 6159-7001.Limitka pro fanoušky značky, normální člověk asi nebude chtít připlácet 700USD "jen" za žlutý doplňky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ještě koukám na ty SDGM.... Podle ceny (90-120 tis. yenů) to vypadá, že tam dali lepší strojek než 6r15. Pokud ne, tak je to docela vysoká cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se