Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořízení není problém, nelimitovaný modely už lze předobjednat. 5300 Kč je nesmysl, je tam lokální daň a banka dá vždycky horší kurz než srovnávač na netu. I tak je to ale supr cena.

Hromadnou objednávku bych nedoporučoval :)

Odesláno

Nevím, jestli je to ten důvod, ale dovedu si představit, že bych se při vysvětlování, že mám 15 digitálek pro osobní potřebu, i trochu zpotil :)

tak ked retro na 80te roky tak poriadne - aj s plnou taskou digitalok :)

Odesláno

Asi tam nenechaj vsechny ty funkce, kdyz jsou to přece jen potapky...

Pribuzny model s podobnym modulem

https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/SBEB001

..They are housed in a plastic case, the bezel is aluminum..

http://www.thewatchsite.com/21-japanese-watch-discussion-forum/317085-new-seiko-offering-lowercase-digital-fieldmaster.html#/topics/317085

.. a zlata je nejlepsi.. :-)

Tak funkce teda skoro žádné.

Functions include: power save, three-channel daily alarm, timer / stop-watch, world time with 44 cities, dual-time zone and a sound demonstration function.

To už snad měly víc funkcí moje čtyř čudlíkové Kesselky v 85.

Odesláno

Z môjho pohľadu majú navyše zbytočne: power save, three-channel daily alarm, timer / stop-watch, world time with 44 cities a sound demonstration function :)

Dostačující :)

post-24177-0-40347700-1524770422_thumb.jpg

Odesláno

ja som popravde ani ziadne funkcie necakal, len cas datum a MOZNO alarm.. taky ten co nikoho nezobudi. 

Jsem se navnadil tím "příbuzným modelem". Já mám na digitálkách funkce rád. Vždycky to celý den nastavuju a kalibruju a pak ty funkce stejně nepoužívám.

Odesláno (upraveno)

Čo sa deje? Nejaké tu je ticho. Už týždeň nebol nový model Turtle, tak neni o čom, že? :)

Digitálky v trochu lepšom rozlíšení. Tuším sa mi so zlatými čudlíkmi pozdávajú lepšie. Na strieborných sú škaredé tie strieborné bradavice na šrúde.

post-957-0-88091300-1524938974_thumb.jpg post-957-0-12641300-1524938975_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Chcel som all black. Ale to bude limitka. Na to, aby mi ležali v krabičke, mi stačia aj obyčajné plastové so zlatými čudlíkmi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...