Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou, zlato-černá kombinace na gumě nebývá úplně marná - třeba jako tyhle Streetovy "everose" Yachty...  :whistling:

post-18308-0-81884400-1464547785_thumb.jpg

K té zlato-plastové limitce mohli kluci šikmoocí přihodit aspoň "zlatavej" dichroickej filtr, jako bývá na Aerospace béčkách - když už to bude naprd čitelné (tak jako všechny reflexní LCD s polarizákem natočeným na "inverzi"), mohlo to být aspoň barevně sladěné...  <_<

Odesláno

Záleží od kontextu situácie. Napríklad proti zlatu v plastovej bedničke nemám výhrady, ak by sa niečo podobné vyskytovalo u mňa doma. Na hodinkách zlaté prvky moc nemusím, hlavne ak sú "zlaté". V prípade uvedených dvoch modelov, mi ako menšie zlo lepšie vychádzajú tie so zlatými čudlíkmi.

Odesláno

no, zlate Seiko a jeho plastaky. Ja som si zapol pecko, ze si pri kave precitam nieco o hodinkach, a tak som sa po chvili dozvedel, ze existuje Panerai Luminor Due. 30M WR a ma to ucho na korunke..

Odesláno

to by me zajimalo v kterem péčku se da precist neco o hodinkach ;-)

radsej ani nechodme do detailov kde sa prejavi WR 30M :D

pecko.. od slova pece.. PC.. foneticky. nieco ako verse klasika:

u vysoke pece

stoji male wece

ja v nem tise vzdycham

heroin si picham

Odesláno (upraveno)

tak tieto su uplne luxusne, ale tie ostre hrany na tych landmajstroch, to mi normalne rozhodilo čakry. ale k tym ručkam to zase ladi, to je fakt. je to tak konzistentne skarede, ze sa to moze aj niekomu pacit. nieco ako multipla. kazdopadne, skoda pekneho bullhead (unicorn) puzdra.

edit: este aj minutovka pretrca o dlhsi kus za osickou ako hodinovka. ale nie tak, aby to bolo nejako napadne, alebo aby z toho srsal zamer. Len tak ledabolo, o trochu. Vnutorne hrany indexov opisuju kruznicu, a to pekne aj s indexom na 3ke, ale 6, 9 a 12 su z nejakeho dovodu rovne a trcia dovnutra. Tak bud vsetky zaoblim alebo vsetky vystrcim. Proste strasne, toto muselo kreslit sestrocne decko.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Tak vieš, lowcosty za pár stoviek, pre chudobu :). Indexy by boli OK hranaté ako sú, keby to naplno nedodrbával ten vyrezaný na trojke a napolovicu dvanástkový, ktorý dlhou spodnou stranou rozbíja celkom vydarený podivnomnohouholník. Skrátka, nemal tam byť ten šlahnutý subcifer a dvanástkový index mal vyzerať inak. Ale už s tým asi nič neurobíme, aj keď Seiko číta fóra :lol2:

Odesláno (upraveno)

Moje kecy jsou ale snadno odbouratelný tím, že jsem buď hnidopich, nebo mám smůlu, jsem moc náročnej nebo že má astrální duše žila v nějakém inkvizitorovi. Tyhle záseky by design, to je vlastně smutnější příběh.

Jenomže: OK, není to bomba, ale je to aspoň NĚCO, byť třeba jen jinak poskládaný už odjinud známý prvky. Mně je to sympatičtější než ta rozjetá reediční money-grabbing mašina.

Upraveno uživatelem dr.sphinx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...